Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bahsettiğin dolunay olayı nedir Fulyacım

ayın dönemleri var ya o canım. dolunaya yaklaşırken insan vücudu çok şişer, gergin olursun, asabi ve huzursuz olursun vs. dolunay günü bunlar zirve yapar. ama dolunay zamanı aynı zamanda yeni başlangıçlara niyetlenirsen bunları kararlılıkla yürütebilirsin. özellikle diyet yapacakların o gün niyetlenmesi tavsiye ediliyor. hem dolunay saatinden sonra şişlikler iniyor hem de diyeti sporu kararlılıkla devam ettiriyorsun. biz apanın seviyelerine dolunay günü niyetlenerek başladık. evet ben sonuna götüremedim ama yine iyi devam ettirdim ve 9.6 kilo verdim o günkü niyetimle. her ay oluyor. aslında niyeti her ay tazelemek gerekli. geçen aylar yapamadım modum çok düşüktü. ama Allah nasip ederse yarın akşam niyetleneceğim.

cnm cok sag ol ama oglum biraz daha buyumeden pek dusunmuyorum. destegimi hakedecek bi esim de yok zaten.
kendin için yap canım. elinin harçlığı için. yine de tabi sen bilirsin.
bu camisa nerden vardiysam Allahin gorgusuzu dondurma kutusunun uzerinden yiyor yiyecegini kaseye koy gerisini kaldir dedim diye hırlıyor köpek gibi!! Allahin cahili iste cahille ugrasilmiyor ne desen anlamiyor
nasıl tanıştınız eşinle? flört ettiyseniz o dönemde ya da nişanlılıkta farketmedin mi bazı şeyleri?

kendin için yap canım. elinin harçlığı için. yine de tabi sen bilirsin.
nasıl tanıştınız eşinle? flört ettiyseniz o dönemde ya da nişanlılıkta farketmedin mi bazı şeyleri?

lisede sevgiliydiik ayrildim sonra 10 yil pesimden kostu asikti guya bana evlendik cocuk olana kadar kavga bilmedik cocuktan sonra illet bi adama dönüştü saygisiz sevgisiz duyarsiz. cekilecek yani yok ya

kendim icin tabi calisirim iyide kazanirim zaten o yuzden bosanma korkum falan da yok sadece cocugumu dusunuyorum. krese gidecek yasa gelsin o zamana duzelmemissek bosanicam zaten. beni cigiriindan cikarirsa onu da beklemiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…