Yarın tartılmayalım bence
Bugüne kadar çok iyiydim. Ben de bugün sapıttım
öyle deme canım. kadın için boşanmak da kolay değil. iyi gelirli işin olacak. ekonomi de belli zatten. hem bazı şeyler zamanla yoluna da girebilir.lisede sevgiliydiik ayrildim sonra 10 yil pesimden kostu asikti guya bana evlendik cocuk olana kadar kavga bilmedik cocuktan sonra illet bi adama dönüştü saygisiz sevgisiz duyarsiz. cekilecek yani yok ya
kendim icin tabi calisirim iyide kazanirim zaten o yuzden bosanma korkum falan da yok sadece cocugumu dusunuyorum. krese gidecek yasa gelsin o zamana duzelmemissek bosanicam zaten. beni cigiriindan cikarirsa onu da beklemiycem.
Yarın tartılmayalım bence
valla tartılsam da aynı tartılmasam da. geçen cuma 82 ydim. cumartesi 85.4 çıktım. yarın ya aynı olur ya da en fazla 86o zaman ucu iyice kacar. zaten ben hergun tartiliyorum o da ayri sapitikligim
menu yazmamak beni rahatlatti o yuzden pisligimi yazdim bi daha yapmamak icin
tamam oldu artik toparlama vakti. ben menu de yazicam bugunden sonra
öyle deme canım. kadın için boşanmak da kolay değil. iyi gelirli işin olacak. ekonomi de belli zatten. hem bazı şeyler zamanla yoluna da girebilir.
valla tartılsam da aynı tartılmasam da. geçen cuma 82 ydim. cumartesi 85.4 çıktım. yarın ya aynı olur ya da en fazla 86
Bugün bende 1 dilim pasta yedim son kez bayram için yapmiştim.yarindan ittibaren sağlam bir niyet yapalim bencede
biliyorum iyiligim icin soyledin ama maddiyat icin bi adami cekmek kadinin kendine yapacagi en buyuk kotuluk aslinda. kuru ekmek yiyeyim ama huzurum olsun. omrum bi davarla curuyecegine. daha 31 yasindayim belki 51 olsam uzun yillarimiz gecse yine katlanayim derdim belki kimbilir. ama sanmiyorum ben mutsuz yasayamiyorum cunku. bakalim ya onunla mutlu olucam basarirsak ya da onsuz mutlu ama her halukarde mutluluk sart
yarinki bildirimde takim dökülecek belliki
aynen peri olan oldu bundan sonra toparlama vakti
ayın dönemleri var ya o canım. dolunaya yaklaşırken insan vücudu çok şişer, gergin olursun, asabi ve huzursuz olursun vs. dolunay günü bunlar zirve yapar. ama dolunay zamanı aynı zamanda yeni başlangıçlara niyetlenirsen bunları kararlılıkla yürütebilirsin. özellikle diyet yapacakların o gün niyetlenmesi tavsiye ediliyor. hem dolunay saatinden sonra şişlikler iniyor hem de diyeti sporu kararlılıkla devam ettiriyorsun. biz apanın seviyelerine dolunay günü niyetlenerek başladık. evet ben sonuna götüremedim ama yine iyi devam ettirdim ve 9.6 kilo verdim o günkü niyetimle. her ay oluyor. aslında niyeti her ay tazelemek gerekli. geçen aylar yapamadım modum çok düşüktü. ama Allah nasip ederse yarın akşam niyetleneceğim.
Ayın dönemlerini biliyorum canımşu sıralar bi kova dolunayı olayı var gündemde ondanmı bahsediyorsun onu merak etmiştim
Hadi hayırlıdı inşallah bu sefer niyetini tam yapar istediğin kiloya gelirsin canım
yok canım ben de klasik Türk kadını mantığında değilim. mutsuzsan kesinlikle haklısın. ben de insanın kendi mutluluğu için yaşaması gerektiğine inanıyorum. ama o aşamaya gelirsen de herşeyi etraflıca düşünmen gerekecek. onu demek istedim. bu iş olur, geçinebilecek derecede gelir olur, barınacak ev olur, hele azcık güzelsen de etraftakilerin bakış açısı olur vs. ben yakın çevremde ayrılan genç bayanların yaşadıkları zorlukları gördüm ki çevrem basit bir çevre değil.
neyse iyi düşünelim iyi olsunbelki azcık yontulur senin odun biz zayıflamaya bakalım
bugunki kacamaklarimi yazicam sadece
yarim kiymali kir pidesi
bir sogan halkasi
bi popkek
ve iki top dondurma
şimdi de dukan çayı içiyorum soğuk soğuk
inşallah. 70 e insem o bile çok büyük kâr bana. acayip incelirim.
Dondurma en masum sütlü tatlı diyetye haftada üç gün bir top yenebilir demişti diyetisyenim
Pop kek için 15 dakika fazladan spor yap leslie gibi
Yarım kır pidesi ni bol yeşillikle yediysen sorun yok
Bir soğan halkası şu ana kadar çoktan erimiştir
Gördüğün gibi çokda tozutmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?