Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

B busefit ve Eddaak bahsettiğiniz akika kurbanı sünnettir, farz gibi algılamayın

İkincisi peygamber döneminde hayvan bu kadar pahalı değildi muhtemelen. Onu da gözönünde bulundurun..

farz saniyordum ben annem kesmeniz lazim demisti sadece sunneti farzi soylememisti o zaman durumum oldugunda keserim gerci babasina mi sunnet onu da bilmiyorum

öyle deme canım. kadın için boşanmak da kolay değil. iyi gelirli işin olacak. ekonomi de belli zatten. hem bazı şeyler zamanla yoluna da girebilir.
Yarın tartılmayalım bence
o zaman ucu iyice kacar. zaten ben hergun tartiliyorum o da ayri sapitikligim
valla tartılsam da aynı tartılmasam da. geçen cuma 82 ydim. cumartesi 85.4 çıktım. yarın ya aynı olur ya da en fazla 86

biliyorum iyiligim icin soyledin ama maddiyat icin bi adami cekmek kadinin kendine yapacagi en buyuk kotuluk aslinda. kuru ekmek yiyeyim ama huzurum olsun. omrum bi davarla curuyecegine. daha 31 yasindayim belki 51 olsam uzun yillarimiz gecse yine katlanayim derdim belki kimbilir. ama sanmiyorum ben mutsuz yasayamiyorum cunku. bakalim ya onunla mutlu olucam basarirsak ya da onsuz mutlu ama her halukarde mutluluk sart

yok canım ben de klasik Türk kadını mantığında değilim. mutsuzsan kesinlikle haklısın. ben de insanın kendi mutluluğu için yaşaması gerektiğine inanıyorum. ama o aşamaya gelirsen de herşeyi etraflıca düşünmen gerekecek. onu demek istedim. bu iş olur, geçinebilecek derecede gelir olur, barınacak ev olur, hele azcık güzelsen de etraftakilerin bakış açısı olur vs. ben yakın çevremde ayrılan genç bayanların yaşadıkları zorlukları gördüm ki çevrem basit bir çevre değil.

neyse iyi düşünelim iyi olsun belki azcık yontulur senin odun biz zayıflamaya bakalım

Ayın dönemlerini biliyorum canım şu sıralar bi kova dolunayı olayı var gündemde ondanmı bahsediyorsun onu merak etmiştim

Hadi hayırlıdı inşallah bu sefer niyetini tam yapar istediğin kiloya gelirsin canım

inşallah. 70 e insem o bile çok büyük kâr bana. acayip incelirim.

malesef guzelim buna malesef dedirten odun utansin insallah
bnmki bi de kilo sevmiyor. hele bi zayiflayayim belki o da hatirlar neyi kaybedecegini bu cumleyi kurmus olmak bile cok aci. insani sonucta evlilige baglayan vucut falan degil sevgi saygi anlayis ama bakalim. valla icim karardi bugun dondurma olayi kafamda uzadida uzadi buralara kadar geldi cocugumu dusuneyim de mutlu olayim azcik

sag ol cnm alakan icin eksik olma

bugunki kacamaklarimi yazicam sadece

yarim kiymali kir pidesi
bir sogan halkasi
bi popkek
ve iki top dondurma

Dondurma en masum sütlü tatlı diyetye haftada üç gün bir top yenebilir demişti diyetisyenim

Pop kek için 15 dakika fazladan spor yap leslie gibi

Yarım kır pidesi ni bol yeşillikle yediysen sorun yok

Bir soğan halkası şu ana kadar çoktan erimiştir

Gördüğün gibi çokda tozutmamışsın

senden bunlari duymakk
inan icimin yaglarini erittin kalmadi bende arti marti

bayram cozutmasi diyelim buna daha da bittiii agustos 3 kg yarismasindayim kazanacagimmm sende katilmadiysan katil sara kamciliyor insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…