kiz daha icme yarina kalacak fazla sivi tarti uzecek iyice
sen zaten 70 olsan kilolu olmazsin artik insallah istedigimiz kilolara kavusuruz
senden bunlari duymakk
inan icimin yaglarini erittin kalmadi bende arti marti
bayram cozutmasi diyelim buna daha da bittiii agustos 3 kg yarismasindayim kazanacagimmm sende katilmadiysan katil sara kamciliyor insani
inşallah. 70 e insem o bile çok büyük kâr bana. acayip incelirim.
bel çevremde resmen kocaman bir simit oluştu
habire wc ye taşınıyom ama
amin canım sağlıkla afiyetle inşallah
yok gerçekten ama çok cozutmamışsın. ben daha fena yedimah ahhh spagetti de çok güzeldi ama
senden bunlari duymakk
inan icimin yaglarini erittin kalmadi bende arti marti
bayram cozutmasi diyelim buna daha da bittiii agustos 3 kg yarismasindayim kazanacagimmm sende katilmadiysan katil sara kamciliyor insani
Bende öyle 77 ye kadar inmiştim ne güzel ama malesef yine 87 yim ancak bilşypdun benim tedavilerim vsr kullandıpım kortizonlu ilaçlar ve vitaminler kilo vermemi zorlaştırdığı gibi kiloda yapıyor
Benimde öyle oldu aynen
Canım benim ben kimseyi bile isteye kırmam diyet işinin ciddiye alınıp kendine gelip silkelenilmesi için uyardığımda bazen kantarın topuzunu kaçırıyorum kabul ama senin benim hepimizin iyiliği için disiplinli olmanın şart olduğuna inanıyorum ama insanız ve her anımız bir olmuyor malesef
yok gerçekten ama çok cozutmamışsın. ben daha fena yedimah ahhh spagetti de çok güzeldi ama
Bende öyle 77 ye kadar inmiştim ne güzel ama malesef yine 87 yim ancak bilşypdun benim tedavilerim vsr kullandıpım kortizonlu ilaçlar ve vitaminler kilo vermemi zorlaştırdığı gibi kiloda yapıyor
Benimde öyle oldu aynen
kizceler bal hatunlar citir lolitalar bana uyku bastirdi. bugun erken yatacagim. yarin bildirimde gorusuruzopuldunuz iyi geceler cumleten
bir de o zamanlar azcik tanisik olsaydik bende o derece alinmazdim belkisende benim kusuruma bakma kalbini de kirdiysam ozur dilerim canim
Spagetti ye bemde bayılıyorum haftada bir gün izin günü yapıp yanında tavuk dünyası menüsü yapıp özellikle kekikli olanından afiyetle yiyorum
evet saracım haklısın. ilaçlar ve takviyeler çok etkiliyor. sonucu iyi olur inşallah tedavinin. ne aşamada?
ben de demir hapından kurtulmak istiyorum. saçlarım çok dökülmese hemen bırakıcam. ama içmem gerek bir süre daha.
Spagetti ye bemde bayılıyorum haftada bir gün izin günü yapıp yanında tavuk dünyası menüsü yapıp özellikle kekikli olanından afiyetle yiyorum
sen ilaclara ragmen iyi kilo veriyorsun masalah Allah sifani da versin insallah hem sana hem annene. rabbim saglikla sevdiklerimizle bizi sinamasin
kizceler bal hatunlar citir lolitalar bana uyku bastirdi. bugun erken yatacagim. yarin bildirimde gorusuruzopuldunuz iyi geceler cumleten
evet güzel olur. ben ara ara az makarna katkılı proteinli sebzeli sıcak salata yapmayı düşünüyorum. güzel fikir bence. hem makarna yerim hem de minimum düzeyde yerimtavuk dünyası menüsü de güzel menü
anam beni azittirmayin gece geceben kekiklisine bayiliyorum hergun olsa hergun yerim ama haftada bi yesem butun hafta verdigiim kilo geri gelir tembel metom sag olsun cok canim cekti eger agustos yarisini kazanirsam ödülüm olsun bi kekikli
iyi geceler
Tedaviyi bu ara askıya aldım koronadan ötürü hastaneye gitmeye korkuyorum açıkçası stres benim durumumda hiç iyi değil biliyosun ama doktorumda çok ara verme diyor bu ara kafam çok karışık
doğrudur ama bence git. çünkü Allah bilir ama sonbaharda daha da vakalar artacak gibi. hiç gidemezsin. ben de ameliyat sonrası yıllık kontrolümü bu hafta yaptıracağım. ultrason çektirmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?