rahim ultrasonu çektirmem lazım canım.Haklısın bu ayki regl ile başlayabilirim etraflıca düşünmem gerek inşallah sonu bebekli olur bu sefer
Sen ne için ultrason çekecektin canım
amin canım iyi gecelerFulyacım bende uyuyayım yarın bol eksili bir gün olsun hepimiz için iyi geceler canım
Yolladım kargon yarın gelir.Allah yardımcınız olsun canım. cebinde az paran olsa bile aklında olsun hep çok şükür bu kadar var, bunu bulamayan da var diyeceksin. gerçekten yok deyince yok oluyor. kişisel gelişimciler bile bunu söylüyor. Rabbim bolluk bereket versin bütüne
evet kurban olunca dağıttıktan sonra derin dondurucuya atılıyordu. iyi oluyordu. bu yıl o da yok. kasaba kaldıkgezegenfeza sen kurban kestin bize de gönder, bak biz kesmedik. kurban eti istiyoruz
Sağol canımafiyet olsun cnm
bebeto birakmiyo anca bi sey alip satabilirim o da ne alayim bilmiyorum
biz ilkini de kesemedik ama kesicez ins
bi sey degil ki odemdir o cnm
Bizde kesinti olmadıKizlar burda ceyran kesildi..sizde durum ne
rahim ultrasonu çektirmem lazım canım.
amin canım iyi geceler
İnşallah sonuçların ter temiz çıkar canım
Trafoda yangin çikmiş... Çok şükür 1 saat sonra geldi tekrar ceyran..insanlar panik yapti acaba o anlatilan ceyran kesintisimi bumu diye..bende korktum.Bizde kesinti olmadı
bence şu koronadan önümüzü görene kadar yani birkaç ay daha başlama tedaviye, hem stresten kurtulmuş olursun böylelikle ve belkide sırf stres etkiliyodur bebişinin gelmesiniTedaviyi bu ara askıya aldım koronadan ötürü hastaneye gitmeye korkuyorum açıkçası stres benim durumumda hiç iyi değil biliyosun ama doktorumda çok ara verme diyor bu ara kafam çok karışık
Ben de sabah tartılayım da hedefimi yazayım
bence şu koronadan önümüzü görene kadar yani birkaç ay daha başlama tedaviye, hem stresten kurtulmuş olursun böylelikle ve belkide sırf stres etkiliyodur bebişinin gelmesinibi bakmışsın pat diye kendi kendine gelmiş
burcun ne saracım senin?
Yani evet, almanyada elektrik, su kesintisi olmuyor. Birde felaket duyurusu yapılınca paniklemek normal....
Trafoda yangin çikmiş... Çok şükür 1 saat sonra geldi tekrar ceyran..insanlar panik yapti acaba o anlatilan ceyran kesintisimi bumu diye..bende korktum.
Günaydın saracımAyyy inşallah monicim ne güzel olur burcum kova
Yani evet, almanyada elektrik, su kesintisi olmuyor. Birde felaket duyurusu yapılınca paniklemek normal.
Allah şeytanlaşmış insanlara fırsat vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?