Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yolladım kargon yarın gelir.
Keşke öyle imkanım olsa canım

Tedaviyi bu ara askıya aldım koronadan ötürü hastaneye gitmeye korkuyorum açıkçası stres benim durumumda hiç iyi değil biliyosun ama doktorumda çok ara verme diyor bu ara kafam çok karışık
bence şu koronadan önümüzü görene kadar yani birkaç ay daha başlama tedaviye, hem stresten kurtulmuş olursun böylelikle ve belkide sırf stres etkiliyodur bebişinin gelmesinibi bakmışsın pat diye kendi kendine gelmiş
burcun ne saracım senin?

Ben de sabah tartılayım da hedefimi yazayım
Muhtemelen 79 küsur çıkacak ama gün geçtikçe iniyorum
Sanırsam sallanan yağlarım eridiğinde tartıda ekşi görmeye başlayacağım
Bakalım
Yatmam lazım iyi gecelerrrrr uykum var
Benim gibi bir gece bu saatte yatsındi yani1☺☺

Ayyy inşallah monicim ne güzel olur burcum kova

...

Trafoda yangin çikmiş... Çok şükür 1 saat sonra geldi tekrar ceyran..insanlar panik yapti acaba o anlatilan ceyran kesintisimi bumu diye..bende korktum.
Yani evet, almanyada elektrik, su kesintisi olmuyor. Birde felaket duyurusu yapılınca paniklemek normal.
Allah şeytanlaşmış insanlara fırsat vermesin

Hayırlı sabahlar kızlar
Yarın böbrek, mesane temizliğine başlamam gerekiyordu. O kadar çok malzeme ve o kadar çok emek lazımki. Malzemeleri hazırlamak için 1 gün var ve ben onların hepsini bulamam asla. Benim böbrek temizliği yatar.
Bende Gün de tek öğün olarak devam edip 8 günü oruç tutarak geçirmeyi düşünüyorum. Çünkü bayramda çok yedim ve çok ödem oluştu, onu temizlemem lazım.
Bu arada 8. Seviyenin malzemelerini hazırlarım, böbrek temizliğinden sonra 8. Seviye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…