- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayırlısı canım sen zaten dikkatli gidiyorsun Allah kabul etsin orucunuHayırlı sabahlar kızlar
Yarın böbrek, mesane temizliğine başlamam gerekiyordu. O kadar çok malzeme ve o kadar çok emek lazımki. Malzemeleri hazırlamak için 1 gün var ve ben onların hepsini bulamam asla. Benim böbrek temizliği yatar.
Bende Gün de tek öğün olarak devam edip 8 günü oruç tutarak geçirmeyi düşünüyorum. Çünkü bayramda çok yedim ve çok ödem oluştu, onu temizlemem lazım.
Bu arada 8. Seviyenin malzemelerini hazırlarım, böbrek temizliğinden sonra 8. Seviye başlıyor.
Amin inşallah SağolHayırlısı canım sen zaten dikkatli gidiyorsun Allah kabul etsin orucunu
Diyet yapmak çok sevdiğin yemekleri yasaklamak değilki canım sadece haftada bir gün bir öğünde istefiğini yiyip diğer günlerde sağlıklı beslenir suyunu içip sporunu yaparsan o bir öğübde yediğin yasaklı yemekler kilo yapmadığı gibi nefsinide köreltmiş olursun
İyi geceler
Haklısın bu ayki regl ile başlayabilirim etraflıca düşünmem gerek inşallah sonu bebekli olur bu sefer
Sen ne için ultrason çekecektin canım
Bu ay haftalik hedef almayacağim..aylik hedefe odaklanalim
Günaydın arkadaşlar ben bugun eksi gördüm cok şükür
Cuma günü 64.2
Bugun 63.5
Agostos hedef inşallah tuttururum bugun den itibaren sıkı yönetim başlıyor bakalım
Hayırlı sabahlar kızlar
Yarın böbrek, mesane temizliğine başlamam gerekiyordu. O kadar çok malzeme ve o kadar çok emek lazımki. Malzemeleri hazırlamak için 1 gün var ve ben onların hepsini bulamam asla. Benim böbrek temizliği yatar.
Bende Gün de tek öğün olarak devam edip 8 günü oruç tutarak geçirmeyi düşünüyorum. Çünkü bayramda çok yedim ve çok ödem oluştu, onu temizlemem lazım.
Bu arada 8. Seviyenin malzemelerini hazırlarım, böbrek temizliğinden sonra 8. Seviye başlıyor.
Güzel oldu, her şey de kararında güzel hemsayılı gün çabuk geçiyor canım. olsun değişiklik olmuştur yine de size.
seviyeler ne zaman bitiyor gezo kac seviye kaldi
Siz nasil isterseniz öyle yapariz canim...size hangisi daha iyi geliyorsa öyle yapariz..bencede aylik hedef daha iyi sanki..aylik hedef daha iyi haftalik yapmayalim bence artik. hem aylik hem haftalik cok yuklenmeyelim kendimize
Türk insanı zaten farzı sünneti hurafeyi gerçeği o kadar karıştırdı kifarz saniyordum benannem kesmeniz lazim demisti sadece sunneti farzi soylememisti o zaman durumum oldugunda keserim gerci babasina mi sunnet onu da bilmiyorum
Ahahaha dün sabah dokuzda yoktun bebeğim, havan kime??
tartıldım tartılmaz mıyım.. Tam tamına +1 kiloo zaman ucu iyice kacar. zaten ben hergun tartiliyorum o da ayri sapitikligim
Hep senmi yatacan, dünde ben yattım işteAhahaha dün sabah dokuzda yoktun bebeğim, havan kime??
Bilim dünyası bir senin uykuna bir de üşümene bir çözüm bulamadıBen hiiiç tartılmadım
Hiçte uyuyamadım
Kalktım kalkalıda yiyorum
dün akşam dokuzda bir tabak kavurma yedim yattım. Daha da +1 kilo olmasın mı yanivalla aynen. 2 tabak spagetti nedir yaaadavul gibi oldum
bugün ben de yazıcam çünkü müthiş etkiliyor. Menü yazmayınca daha relaks davranıyorum.menu yazmamak beni rahatlatti o yuzden pisligimi yazdim bi daha yapmamak icin
tamam oldu artik toparlama vakti. ben menu de yazicam bugunden sonra
harikaGünaydınnn
kilom sabit70,3
diyet yapmaya çalışırken kilo alıp da bayramda hunharca yiyip sabit kalmama hayret ediyorum
keşke kavurma yerine makarna yiyeydim
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
cumartesi 85.4
bugün 83.8
fark -1.6
Ahahahahh dur etme eylemespagetti yaramış anlaşılan banabugün 2 tabak daha yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?