Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlısı canım sen zaten dikkatli gidiyorsun Allah kabul etsin orucunu

sag ol saracim belki burda yanlis yapiyorum ben.boyle yapsam o zaman arada kacamakda cok daha az olur nefsim korelir. ben hic odul yapmiyorum. bundan sonra yapabilirim odul ogunu abartmadan. tavuk dunyasi olacak ilkiii

Haklısın bu ayki regl ile başlayabilirim etraflıca düşünmem gerek inşallah sonu bebekli olur bu sefer

Sen ne için ultrason çekecektin canım

ne zamandir cocuk istiyorsun cnm. kac yasindasin ben cocugun var saniyordum o yazdigin ileti eskiden kalma saniyordum. Allah tez zamanda kavuştursun. gorumcemin 5 sene olmadi tup bebek deneyeceklerdi ama 34 yasinda hamile kaldi kendiliginden. simdi kucaginda 2 aylik kizi var. Allah sana da nasip etsin
Bu ay haftalik hedef almayacağim..aylik hedefe odaklanalim

aylik hedef daha iyi haftalik yapmayalim bence artik. hem aylik hem haftalik cok yuklenmeyelim kendimize
Günaydın arkadaşlar ben bugun eksi gördüm cok şükür
Cuma günü 64.2
Bugun 63.5
Agostos hedef inşallah tuttururum bugun den itibaren sıkı yönetim başlıyor bakalım

cok tebrik ederim cnm hani bak kilo aldim diyodum almamis vermissin hemde. agustos hedefini de yaz peri ye

Son düzenleme:

seviyeler ne zaman bitiyor gezo kac seviye kaldi

farz saniyordum ben annem kesmeniz lazim demisti sadece sunneti farzi soylememisti o zaman durumum oldugunda keserim gerci babasina mi sunnet onu da bilmiyorum
Türk insanı zaten farzı sünneti hurafeyi gerçeği o kadar karıştırdı ki sadece annene has bir durum değil yani, üzülme

valla aynen. 2 tabak spagetti nedir yaaa davul gibi oldum
dün akşam dokuzda bir tabak kavurma yedim yattım. Daha da +1 kilo olmasın mı yani
menu yazmamak beni rahatlatti o yuzden pisligimi yazdim bi daha yapmamak icin

tamam oldu artik toparlama vakti. ben menu de yazicam bugunden sonra
bugün ben de yazıcam çünkü müthiş etkiliyor. Menü yazmayınca daha relaks davranıyorum.

Günaydınnn

kilom sabit70,3

diyet yapmaya çalışırken kilo alıp da bayramda hunharca yiyip sabit kalmama hayret ediyorum
harika

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

cumartesi 85.4
bugün 83.8

fark -1.6
keşke kavurma yerine makarna yiyeydim

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…