Boşver canim..felaket tellahliği yapip zaten insanlarin morali bozuk dahada bozuyorlar..bi ceyran kesilmesinden bahsediyorlar haftalar aylar sürebilirmiş dünya ekonomisini çökertmek için yeni dünya düzeni için... planin bir parçasiymiş...Allah firsat vermesin onlaraneydi anlatılan senaryo canım?
Şimdi yine tartişmaya sebeb olur ne olur ne olmaz canim..ama düzgün hoca türkiyede nerdeyse yok denecek kadar çok az..sanki bilincli yerleştirilmiş eyitilmişler .ama benim itimat ettiğim bikaç hoca var..onlarda pek taninmiyorlar..onlardan bitanesi Şadi Eren hoca..ve Ali küçük hoca...bikactanesi daha var onlarida ara sira dinliyorum ama adini hatirlayamadim..dediğim gibi pek taninan meşhur olmak için öne çikan hocalardan değil benim güvenip dinlediklerim..o konuda çok dikkat ediyorum....kuran tevsiri dersi çalişiyorum..veya okuduğum bazi kitaplardaki bilgiler doğrumu diye araştiriyorum..o yüzden en güvendiğim hocalardan bilgi edinmeye çalişiyorumpericim kim o hoca cok merak ettim
Boşver canim..felaket tellahliği yapip zaten insanlarin morali bozuk dahada bozuyorlar..bi ceyran kesilmesinden bahsediyorlar haftalar aylar sürebilirmiş dünya ekonomisini çökertmek için yeni dünya düzeni için... planin bir parçasiymiş...Allah firsat vermesin onlara
saol canım. valla hiç sorma nasıl oldu bu mucize ben de anlamadımbende diycektim dun yana yakila dolaniyordun diyebende cok sevindim senin adina cnm
pericim kim o hoca cok merak ettim
Idare eder....ben yasakli yiyecekleri yesemde ölçülü yemeye çaliştim. .Bayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben
Maşallah pericim,bizde ölçüyü kaçırmasak ne güzel olurdu.Ağzımız deyince gerisi geliyorIdare eder....ben yasakli yiyecekleri yesemde ölçülü yemeye çaliştim. .
Bayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben
biz tatlı almadık gelen giden olmaz diye. çikolata aldık sadece. onlardan yedim. ama 2 gün önce kendi yaptığım hindistancevizi sütüyle az önce irmikli tatlı yaptım. hindistancevizi şekeri var içinde azcık da tereyağ. ondan biraz yerim bugün. benim en büyük kaçamağım dünkü spagetti oldu. akşam da biraz börek olur.Idare eder....ben yasakli yiyecekleri yesemde ölçülü yemeye çaliştim. .
4 gün boyunca 2 dilim baklava yedim ama hamurişiIdare eder....ben yasakli yiyecekleri yesemde ölçülü yemeye çaliştim. .
sag ol saracim belki burda yanlis yapiyorum ben.boyle yapsam o zaman arada kacamakda cok daha az olur nefsim korelir. ben hic odul yapmiyorum. bundan sonra yapabilirim odul ogunu abartmadan. tavuk dunyasi olacak ilkiii
ne zamandir cocuk istiyorsun cnm. kac yasindasin ben cocugun var saniyordum o yazdigin ileti eskiden kalma saniyordum. Allah tez zamanda kavuştursun. gorumcemin 5 sene olmadi tup bebek deneyeceklerdi ama 34 yasinda hamile kaldi kendiliginden. simdi kucaginda 2 aylik kizi var. Allah sana da nasip etsin
aylik hedef daha iyi haftalik yapmayalim bence artik. hem aylik hem haftalik cok yuklenmeyelim kendimize
cok tebrik ederim cnmhani bak kilo aldim diyodum almamis vermissin hemde. agustos hedefini de yaz peri ye
Bilim dünyası bir senin uykuna bir de üşümene bir çözüm bulamadıne ısıtabildik ne uyutabildik seni hayır uyumadın uyumadın da bari bizi rahat bırak biz uyuyalım
Maşallah pericim,bizde ölçüyü kaçırmasak ne güzel olurdu.Ağzımız deyince gerisi geliyor
bugün akşam niyet varakşam yemeğim belliydi ama son dakika hesap değişti. akşama talaş böreği var karpuzla. neyse sabah yemedim. öğlen normal yedim. akşama da onu da yiyeyim içimde kalmasın. sonra
saol canım. valla hiç sorma nasıl oldu bu mucize ben de anlamadımdün karnımı görecektin ve de yaşadığım rahatsızlığı. üstüne bir sürü de çay içtim. madensuyu falan. gece şişlikten uyuyamadım. oram buram uyuştu. korktum. dedim inme mi geliyor diye kalbim bile sıkıştı. kendime kızdım. sanki hiç yemedin ömründe ne diye 2 tabak yedin diye. bir de yanında az yoğurt ve karpuz da vardı. onlar da şişiriyor. neyse çok şükür bugünüme.
Bende spagetti sevmiyorum, yemesi rahat deyil diye.
Belki yemeyeli 2 sene olmuştur, hiçte aramıyorum. Eşim sever, normal makarna yapmamı istemez
Şimdi yine tartişmaya sebeb olur ne olur ne olmaz canim..ama düzgün hoca türkiyede nerdeyse yok denecek kadar çok az..sanki bilincli yerleştirilmiş eyitilmişler .ama benim itimat ettiğim bikaç hoca var..onlarda pek taninmiyorlar..onlardan bitanesi Şadi Eren hoca..ve Ali küçük hoca...bikactanesi daha var onlarida ara sira dinliyorum ama adini hatirlayamadim..dediğim gibi pek taninan meşhur olmak için öne çikan hocalardan değil benim güvenip dinlediklerim..o konuda çok dikkat ediyorum....kuran tevsiri dersi çalişiyorum..veya okuduğum bazi kitaplardaki bilgiler doğrumu diye araştiriyorum..o yüzden en güvendiğim hocalardan bilgi edinmeye çalişiyorum
saol canım. valla hiç sorma nasıl oldu bu mucize ben de anlamadımdün karnımı görecektin ve de yaşadığım rahatsızlığı. üstüne bir sürü de çay içtim. madensuyu falan. gece şişlikten uyuyamadım. oram buram uyuştu. korktum. dedim inme mi geliyor diye kalbim bile sıkıştı. kendime kızdım. sanki hiç yemedin ömründe ne diye 2 tabak yedin diye. bir de yanında az yoğurt ve karpuz da vardı. onlar da şişiriyor. neyse çok şükür bugünüme.
Bayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben
basin sag olsun cok uzucu ve Allah bir an evvel kavustursun saglikla buyut ins. bence pandemi falan dinleme yumurtalarin cok kiymetli tedavine devam et hemenEvet canım ömür boyu diyet mümkün değil kaldıki dozunda yedikten sonra hiç bir şey yasak değil sadece herşeyin fazlası zarar suyun bile fazlası zarar düşün bu yüzden sağlıklı beslenmeyi benimsemeli sevdiğimiz ama aşırısı kilo yapacak olan yiyecekleride arada sırada tadımlık olarak yemek hem diyetimizi baltalamaz hemde nefsimize zulmetmemiş oluruz
Ben 45 yaşındayım canım geç evlendim ve 10 yılı aşkın süredir evlat sahibi olmak için uğraşıyorum bu arada bir kaç kez hamile kaldım düşükle sonuçlandı bir tanede evladım oldu ama 9 gün yaşadı yavrum kaybettim 4 yıl oldu oğlum melek olalı acısı hala çok taze ve sanırım hep taze kalacak.............. ondan sonra yeniden anne olmak için uğraşıyorum Rabbim Ol derse Olur böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?