Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

neydi anlatılan senaryo canım?
Boşver canim..felaket tellahliği yapip zaten insanlarin morali bozuk dahada bozuyorlar..bi ceyran kesilmesinden bahsediyorlar haftalar aylar sürebilirmiş dünya ekonomisini çökertmek için yeni dünya düzeni için... planin bir parçasiymiş...Allah firsat vermesin onlara

pericim kim o hoca cok merak ettim
Şimdi yine tartişmaya sebeb olur ne olur ne olmaz canim..ama düzgün hoca türkiyede nerdeyse yok denecek kadar çok az..sanki bilincli yerleştirilmiş eyitilmişler .ama benim itimat ettiğim bikaç hoca var..onlarda pek taninmiyorlar..onlardan bitanesi Şadi Eren hoca..ve Ali küçük hoca...bikactanesi daha var onlarida ara sira dinliyorum ama adini hatirlayamadim..dediğim gibi pek taninan meşhur olmak için öne çikan hocalardan değil benim güvenip dinlediklerim..o konuda çok dikkat ediyorum....kuran tevsiri dersi çalişiyorum..veya okuduğum bazi kitaplardaki bilgiler doğrumu diye araştiriyorum..o yüzden en güvendiğim hocalardan bilgi edinmeye çalişiyorum

amin Allah fırsat vermesin. Rabbim korusun cümlemizi

bende diycektim dun yana yakila dolaniyordun diye bende cok sevindim senin adina cnm

pericim kim o hoca cok merak ettim
saol canım. valla hiç sorma nasıl oldu bu mucize ben de anlamadım dün karnımı görecektin ve de yaşadığım rahatsızlığı. üstüne bir sürü de çay içtim. madensuyu falan. gece şişlikten uyuyamadım. oram buram uyuştu. korktum. dedim inme mi geliyor diye kalbim bile sıkıştı. kendime kızdım. sanki hiç yemedin ömründe ne diye 2 tabak yedin diye. bir de yanında az yoğurt ve karpuz da vardı. onlar da şişiriyor. neyse çok şükür bugünüme.

Bayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben

Idare eder....ben yasakli yiyecekleri yesemde ölçülü yemeye çaliştim. .
biz tatlı almadık gelen giden olmaz diye. çikolata aldık sadece. onlardan yedim. ama 2 gün önce kendi yaptığım hindistancevizi sütüyle az önce irmikli tatlı yaptım. hindistancevizi şekeri var içinde azcık da tereyağ. ondan biraz yerim bugün. benim en büyük kaçamağım dünkü spagetti oldu. akşam da biraz börek olur.

Evet canım ömür boyu diyet mümkün değil kaldıki dozunda yedikten sonra hiç bir şey yasak değil sadece herşeyin fazlası zarar suyun bile fazlası zarar düşün bu yüzden sağlıklı beslenmeyi benimsemeli sevdiğimiz ama aşırısı kilo yapacak olan yiyecekleride arada sırada tadımlık olarak yemek hem diyetimizi baltalamaz hemde nefsimize zulmetmemiş oluruz

Ben 45 yaşındayım canım geç evlendim ve 10 yılı aşkın süredir evlat sahibi olmak için uğraşıyorum bu arada bir kaç kez hamile kaldım düşükle sonuçlandı bir tanede evladım oldu ama 9 gün yaşadı yavrum kaybettim 4 yıl oldu oğlum melek olalı acısı hala çok taze ve sanırım hep taze kalacak.............. ondan sonra yeniden anne olmak için uğraşıyorum Rabbim Ol derse Olur böyle işte

bugün akşam niyet var akşam yemeğim belliydi ama son dakika hesap değişti. akşama talaş böreği var karpuzla. neyse sabah yemedim. öğlen normal yedim. akşama da onu da yiyeyim içimde kalmasın. sonra

Afiyet olsun canım bende az önce karpuz yedim biraz kaçırdım galiba midem ağrıyor

Bğyük ihtimal ödemlerin inmiş ama buda bişeydir canım

en iyisini yapiyorsun cnm. cok tv de olanlarin bazilari bana da samimi gelmiyor.

bir de yemesen kimbilir ne kadar ekside olurdun
Bayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben

dikkat ederek yedim tatli yemedim ama sabitim. sende toparlarsin cnm dert etme cok
basin sag olsun cok uzucu ve Allah bir an evvel kavustursun saglikla buyut ins. bence pandemi falan dinleme yumurtalarin cok kiymetli tedavine devam et hemen ya da yumurtalarini dondur en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…