Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım amin inşallah yavrum olacak ben inanıyorum tedavi konusunu bi çözüme bağlayacaz eşimle inşallah Allahım en doğru kararı vermemizi nasip eder

Sağol canım amin inşallah yavrum olacak ben inanıyorum tedavi konusunu bi çözüme bağlayacaz eşimle inşallah Allahım en doğru kararı vermemizi nasip eder

amin cnm insallah
karpuz çok şişiriyor
aynen. yine de moral oldu bana.

evet ağzımı tutma lazım. ama demir hapı da çok tetikliyor inan.
inanirim cnm burda bikac kisi daha bahsetmisti. ins degerlerin normale donerde ondan kurtulursun

Fas çayı var bende. içeriğinde kaliteli bir yeşil çay ve Fas'ta yetişen spearmint cinsi nane yaprağı var. bu nanenin kokusu ve tadı çok keskin ve fresh. sıcak da demlemiştim ama soğuk çay olarak harika oluyor. koyu demleyip içine 1 şişe de madensuyu döküyorum. yarım da limon. dukan çayı gibi müthiş oluyor. nane mideyi de çok rahatlatıyor. aynısı olması şart değil. evde yeşil çayınız varsa içine nane atıp bu şekilde demleyin. çok güzel tavsiye ederim. şekersiz soğuk içecek seçeneği

tahmin ediyorum az çok ve maalesef yandaşları da dediğin gibi toz kondurmuyorlar, hatasız görüyorlar. Peygamber dahi hata yapmış ama mazallah bunların hocaları hatasız kusursuz. Kendi aklımdan başka kimseye inanmıyorum kimseye de güvenmiyorum

hadi itiraf et hangi markanın elemanısın? Hangi markanın reklamını yapıyorsun biraz daha spagetti dersen markete gidiyorum, zaten karnım aç

Bayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben
gel vatandaş gell.. Mahvolmayan bizden değil
Bayram benim düzenimi de bozdu.2 kg almışım bende
oo Aylin de geldi. +2 ile gelmeyeni zaten direkt diskalifiye ediyoruz. Gel sen de gel

Çok acı bir şey evlat acısı Allah sabır versin, yerine inşallah sağlıklı sıhhatli bir melek yollasın sana

Çok acı bir şey evlat acısı Allah sabır versin, yerine inşallah sağlıklı sıhhatli bir melek yollasın sana

Allahım hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın sınadıklarınada sabır versin tarifi yok anlatacak kelimede yok sadece göğsümden kaynayıp gözümden süzülen yaşlar var.........

Büyük bi hainlik yapıp çok şükür tek değilmişim diyebilir miyim

Birdaha ne zaman yerim bilmiyorum, yersem dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…