en iyisini yapiyorsun cnm. cok tv de olanlarin bazilari bana da samimi gelmiyor.
bir de yemesen kimbilir ne kadar ekside olurdun
dikkat ederek yedim tatli yemedim ama sabitim. sende toparlarsin cnm dert etme cok
basin sag olsun cok uzucu ve Allah bir an evvel kavustursun saglikla buyut ins. bence pandemi falan dinleme yumurtalarin cok kiymetli tedavine devam et hemenya da yumurtalarini dondur en azindan
karpuz çok şişiriyorAfiyet olsun canım bende az önce karpuz yedim biraz kaçırdım galiba midem ağrıyor
aynen. yine de moral oldu bana.Bğyük ihtimal ödemlerin inmiş ama buda bişeydir canım
evet ağzımı tutma lazım. ama demir hapı da çok tetikliyor inan.bir de yemesen kimbilir ne kadar ekside olurdun
Sağol canım amin inşallah yavrum olacak ben inanıyorum tedavi konusunu bi çözüme bağlayacaz eşimle inşallah Allahım en doğru kararı vermemizi nasip eder
karpuz çok şişiriyor
aynen. yine de moral oldu bana.
evet ağzımı tutma lazım. ama demir hapı da çok tetikliyor inan.
Amenna canım herşeyin hayırlısıamin canım Allah büyük.
Sağol canım amin inşallah yavrum olacak ben inanıyorum tedavi konusunu bi çözüme bağlayacaz eşimle inşallah Allahım en doğru kararı vermemizi nasip eder
inanirim cnm burda bikac kisi daha bahsetmisti. ins degerlerin normale donerde ondan kurtulursunkarpuz çok şişiriyor
aynen. yine de moral oldu bana.
evet ağzımı tutma lazım. ama demir hapı da çok tetikliyor inan.
tahmin ediyorum az çok ve maalesef yandaşları da dediğin gibi toz kondurmuyorlar, hatasız görüyorlar. Peygamber dahi hata yapmış ama mazallah bunların hocaları hatasız kusursuz. Kendi aklımdan başka kimseye inanmıyorum kimseye de güvenmiyorumHiç sorma..hele biri var hurafa konusunda master yapmiş.insanlari yanliş bilgilendiriyor saptiriyor...birçoğuda ona toz kondurmuyor haşa sanki peygambermiş gibi koruyorlar..hatta büyük görümcemlè o sahte hoca yüzünden kötü oldum..
Allah türk milletinin basiretini artirsin...Amin
hadi itiraf et hangi markanın elemanısın? Hangi markanın reklamını yapıyorsunsaol canım
öyle kolay yeniyor ama. çatala sarıyorsun o kadar. bak spagettinin bir özelliği var. dikkat et diğer makarnalarla aynı hamurdan yapılır. ama lezzeti nedense çok ama çok farklıdırdiğer makarnalarda o lezzet o kadar yok
gel vatandaş gell.. Mahvolmayan bizden değilBayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben
oo Aylin de geldi. +2 ile gelmeyeni zaten direkt diskalifiye ediyoruz. Gel sen de gelBayram benim düzenimi de bozdu.2 kg almışım bende
Çok acı bir şey evlat acısıEvet canım ömür boyu diyet mümkün değil kaldıki dozunda yedikten sonra hiç bir şey yasak değil sadece herşeyin fazlası zarar suyun bile fazlası zarar düşün bu yüzden sağlıklı beslenmeyi benimsemeli sevdiğimiz ama aşırısı kilo yapacak olan yiyecekleride arada sırada tadımlık olarak yemek hem diyetimizi baltalamaz hemde nefsimize zulmetmemiş oluruz
Ben 45 yaşındayım canım geç evlendim ve 10 yılı aşkın süredir evlat sahibi olmak için uğraşıyorum bu arada bir kaç kez hamile kaldım düşükle sonuçlandı bir tanede evladım oldu ama 9 gün yaşadı yavrum kaybettim 4 yıl oldu oğlum melek olalı acısı hala çok taze ve sanırım hep taze kalacak.............. ondan sonra yeniden anne olmak için uğraşıyorum Rabbim Ol derse Olur böyle işte
Çok acı bir şey evlat acısıAllah sabır versin, yerine inşallah sağlıklı sıhhatli bir melek yollasın sana
en iyisini yapiyorsun cnm. cok tv de olanlarin bazilari bana da samimi gelmiyor.
bir de yemesen kimbilir ne kadar ekside olurdun
dikkat ederek yedim tatli yemedim ama sabitim. sende toparlarsin cnm dert etme cok
basin sag olsun cok uzucu ve Allah bir an evvel kavustursun saglikla buyut ins. bence pandemi falan dinleme yumurtalarin cok kiymetli tedavine devam et hemenya da yumurtalarini dondur en azindan
Büyük bi hainlik yapıp çok şükür tek değilmişim diyebilir miyimtahmin ediyorum az çok ve maalesef yandaşları da dediğin gibi toz kondurmuyorlar, hatasız görüyorlar. Peygamber dahi hata yapmış ama mazallah bunların hocaları hatasız kusursuz. Kendi aklımdan başka kimseye inanmıyorum kimseye de güvenmiyorum
hadi itiraf et hangi markanın elemanısın? Hangi markanın reklamını yapıyorsunbiraz daha spagetti dersen markete gidiyorum, zaten karnım aç
gel vatandaş gell.. Mahvolmayan bizden değil
oo Aylin de geldi. +2 ile gelmeyeni zaten direkt diskalifiye ediyoruz. Gel sen de gel
hadi itiraf et hangi markanın elemanısın? Hangi markanın reklamını yapıyorsunbiraz daha spagetti dersen markete gidiyorum, zaten karnım aç
Büyük bi hainlik yapıp çok şükür tek değilmişim diyebilir miyim
Birdaha ne zaman yerim bilmiyorum, yersem dikkat ederimsaol canım
öyle kolay yeniyor ama. çatala sarıyorsun o kadar. bak spagettinin bir özelliği var. dikkat et diğer makarnalarla aynı hamurdan yapılır. ama lezzeti nedense çok ama çok farklıdırdiğer makarnalarda o lezzet o kadar yok
oh miss erisin yaglarnaneli yeşil çay içiyorum. sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?