Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

...

Trafoda yangin çikmiş... Çok şükür 1 saat sonra geldi tekrar ceyran..insanlar panik yapti acaba o anlatilan ceyran kesintisimi bumu diye..bende korktum.
neydi anlatılan senaryo canım?
Bu ay haftalik hedef almayacağim..aylik hedefe odaklanalim
bence de yoksa iyice stres olunur. aylık hedef iyi.
Ben hiiiç tartılmadım
Hiçte uyuyamadım
Kalktım kalkalıda yiyorum
afiyet olsun gece ben de yattım ama uzun süre sağ sol döndüm durdum.
Günaydınnn

kilom sabit70,3

diyet yapmaya çalışırken kilo alıp da bayramda hunharca yiyip sabit kalmama hayret ediyorum
bayramlarda vücuttaki hazım güçlenirmiş. Allah tarafında verilen bir nimet bu. bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. iyice yiyin yani. bugün 4. gün. ramazan bayramına kadar başka yok
Türk insanı zaten farzı sünneti hurafeyi gerçeği o kadar karıştırdı ki sadece annene has bir durum değil yani, üzülme
müslümanız ama dinimizden uzakta yaşıyoruz. okumuyoruz.

ben de spagettiyi 15.00 den sonra yedim. akşam yemek de 20.30-21.00 arası oldu. Allahtan akşam yemekte 1/2 levrek az salata yedim. ama +2 çikolata
Ahahahahh dur etme eyleme bak takımcak spagettiye başlatıcan bizi.sonra sorumlusu sen olursun
valla spagetti hassam noktam bu konuda öncü olabilirim spagettiyle zayıflayalım sloganıyla bir hareket başlatıcam

Bilim dünyası bir senin uykuna bir de üşümene bir çözüm bulamadı ne ısıtabildik ne uyutabildik seni hayır uyumadın uyumadın da bari bizi rahat bırak biz uyuyalım
Aynen yaa, millet sıcaktan şikayet ediyor, ben ayaklarımı kimin altına koyup ısıtıyım diyorum.

Bende spagetti sevmiyorum, yemesi rahat deyil diye.
Belki yemeyeli 2 sene olmuştur, hiçte aramıyorum. Eşim sever, normal makarna yapmamı istemez

Eki Görüntüle 2670492
Ekimde program bitiyor, sonrası ömür boyu 9. Seviye inşallah. Grup Yarın turuncu boyalı bölümü yapacak

masallah sonuna gelmissin artik cnm taktir ediyoruz seni

Hayirli sabahlar
Ben eksideyim
Yani cuma 58.8
Bugün 58.2
Eksi -0.6
Spor yapmadim daha

vayyy super
Türk insanı zaten farzı sünneti hurafeyi gerçeği o kadar karıştırdı ki sadece annene has bir durum değil yani, üzülme

haklisin
[Q

tartıldım tartılmaz mıyım.. Tam tamına +1 kilo

olsun vericez nasilsa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

cumartesi 85.4
bugün 83.8

fark -1.6
spagetti yaramış anlaşılan bana bugün 2 tabak daha yiyeyim

yere bakan yurek yakansin varyaaaa

bence spagetti degilde wc ye goturen dukan bira olmasin keramet

Aynen yaa, millet sıcaktan şikayet ediyor, ben ayaklarımı kimin altına koyup ısıtıyım diyorum.
soğuk kadınsın vesselam
Bende spagetti sevmiyorum, yemesi rahat deyil diye.
Belki yemeyeli 2 sene olmuştur, hiçte aramıyorum. Eşim sever, normal makarna yapmamı istemez
ikiye kır yap. çatala dolanıp yeniyor aslında zor değil yemesi biz abimle küçükken bütün pişirtirdik anneme
yere bakan yurek yakansin varyaaaa

bence spagetti degilde wc ye goturen dukan bira olmasin keramet
metabolizma ateşşşşş bence ikisi de spagettim bana asla ihanet etmez

o zaman bugün de yiyorum sonra yok

Hiç sorma..hele biri var hurafa konusunda master yapmiş.insanlari yanliş bilgilendiriyor saptiriyor...birçoğuda ona toz kondurmuyor haşa sanki peygambermiş gibi koruyorlar..hatta büyük görümcemlè o sahte hoca yüzünden kötü oldum..
Allah türk milletinin basiretini artirsin...Amin

Amin

aslında bu sonucu ben de beklemiyordum. bana da büyük süpriz oldu. ama çok mutlu oldummmmm çok şükür Allahıma

bende diycektim dun yana yakila dolaniyordun diye bende cok sevindim senin adina cnm
pericim kim o hoca cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…