neydi anlatılan senaryo canım?...
Trafoda yangin çikmiş... Çok şükür 1 saat sonra geldi tekrar ceyran..insanlar panik yapti acaba o anlatilan ceyran kesintisimi bumu diye..bende korktum.
bence de yoksa iyice stres olunur. aylık hedef iyi.Bu ay haftalik hedef almayacağim..aylik hedefe odaklanalim
afiyet olsunBen hiiiç tartılmadım
Hiçte uyuyamadım
Kalktım kalkalıda yiyorum
bayramlarda vücuttaki hazım güçlenirmiş. Allah tarafında verilen bir nimet bu. bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. iyice yiyin yani. bugün 4. gün. ramazan bayramına kadar başka yokGünaydınnn
kilom sabit70,3
diyet yapmaya çalışırken kilo alıp da bayramda hunharca yiyip sabit kalmama hayret ediyorum
müslümanız ama dinimizden uzakta yaşıyoruz. okumuyoruz.Türk insanı zaten farzı sünneti hurafeyi gerçeği o kadar karıştırdı kisadece annene has bir durum değil yani, üzülme
ben de spagettiyi 15.00 den sonra yedim. akşam yemek de 20.30-21.00 arası oldu. Allahtan akşam yemekte 1/2 levrek az salata yedim. ama +2 çikolatadün akşam dokuzda bir tabak kavurma yedim yattım. Daha da +1 kilo olmasın mı yani
bugün ben de yazıcam çünkü müthiş etkiliyor. Menü yazmayınca daha relaks davranıyorum.
harika
keşke kavurma yerine makarna yiyeydim
Tebrikler
valla spagetti hassam noktamAhahahahh dur etme eylemebak takımcak spagettiye başlatıcan bizi.sonra sorumlusu sen olursun
Aynen yaa, millet sıcaktan şikayet ediyor, ben ayaklarımı kimin altına koyup ısıtıyım diyorum.Bilim dünyası bir senin uykuna bir de üşümene bir çözüm bulamadıne ısıtabildik ne uyutabildik seni hayır uyumadın uyumadın da bari bizi rahat bırak biz uyuyalım
Süper
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
cumartesi 85.4
bugün 83.8
fark -1.6
Ne zamandır canım lazanya istiyor, malzemeler tamam, yapacak ve yiyecek zaman olmadı.Ahahahahh dur etme eylemebak takımcak spagettiye başlatıcan bizi.sonra sorumlusu sen olursun
Bende spagetti sevmiyorum, yemesi rahat deyil diye.ben de spagettiyi 15.00 den sonra yedim. akşam yemek de 20.30-21.00 arası oldu. Allahtan akşam yemekte 1/2 levrek az salata yedim. ama +2 çikolata
valla spagetti hassam noktambu konuda öncü olabilirim spagettiyle zayıflayalım sloganıyla bir hareket başlatıcam
Eki Görüntüle 2670492
Ekimde program bitiyor, sonrası ömür boyu 9. Seviye inşallah. Grup Yarın turuncu boyalı bölümü yapacak
Hayirli sabahlar
Ben eksideyim
Yani cuma 58.8
Bugün 58.2
Eksi -0.6
Spor yapmadim daha
Türk insanı zaten farzı sünneti hurafeyi gerçeği o kadar karıştırdı kisadece annene has bir durum değil yani, üzülme
[Q
tartıldım tartılmaz mıyım.. Tam tamına +1 kilo
cumartesi 85.4
bugün 83.8
fark -1.6
spagetti yaramış anlaşılan banabugün 2 tabak daha yiyeyim
soğuk kadınsın vesselamAynen yaa, millet sıcaktan şikayet ediyor, ben ayaklarımı kimin altına koyup ısıtıyım diyorum.
ikiye kır yap. çatala dolanıp yeniyor aslında zor değil yemesiBende spagetti sevmiyorum, yemesi rahat deyil diye.
Belki yemeyeli 2 sene olmuştur, hiçte aramıyorum. Eşim sever, normal makarna yapmamı istemez
yere bakan yurek yakansin varyaaaa
bence spagetti degilde wc ye goturen dukan bira olmasin keramet
neydi anlatılan senaryo canım?
bence de yoksa iyice stres olunur. aylık hedef iyi.
afiyet olsungece ben de yattım ama uzun süre sağ sol döndüm durdum.
bayramlarda vücuttaki hazım güçlenirmiş. Allah tarafında verilen bir nimet bu. bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. iyice yiyin yani. bugün 4. gün. ramazan bayramına kadar başka yok
müslümanız ama dinimizden uzakta yaşıyoruz. okumuyoruz.
Hiç sorma..hele biri var hurafa konusunda master yapmiş.insanlari yanliş bilgilendiriyor saptiriyor...birçoğuda ona toz kondurmuyor haşa sanki peygambermiş gibi koruyorlar..hatta büyük görümcemlè o sahte hoca yüzünden kötü oldum..Türk insanı zaten farzı sünneti hurafeyi gerçeği o kadar karıştırdı kisadece annene has bir durum değil yani, üzülme
Maşallah...çok sevindim senin için
cumartesi 85.4
bugün 83.8
fark -1.6
Bünyeyi şaşirtmak lazim arada bir ..☺spagetti yaramış anlaşılan banabugün 2 tabak daha yiyeyim
Zaten ikiye bölüyorumsoğuk kadınsın vesselam
ikiye kır yap. çatala dolanıp yeniyor aslında zor değil yemesibiz abimle küçükken bütün pişirtirdik anneme
metabolizma ateşşşşş bence ikisi de spagettim bana asla ihanet etmez
AminHiç sorma..hele biri var hurafa konusunda master yapmiş.insanlari yanliş bilgilendiriyor saptiriyor...birçoğuda ona toz kondurmuyor haşa sanki peygambermiş gibi koruyorlar..hatta büyük görümcemlè o sahte hoca yüzünden kötü oldum..
Allah türk milletinin basiretini artirsin...Amin
saol canımMaşallah...çok sevindim senin için
öyle kolay yeniyor ama. çatala sarıyorsun o kadar. bak spagettinin bir özelliği var. dikkat et diğer makarnalarla aynı hamurdan yapılır. ama lezzeti nedense çok ama çok farklıdırZaten ikiye bölüyorum
soğuk kadınsın vesselam
ikiye kır yap. çatala dolanıp yeniyor aslında zor değil yemesibiz abimle küçükken bütün pişirtirdik anneme
metabolizma ateşşşşş bence ikisi de spagettim bana asla ihanet etmez
aslında bu sonucu ben de beklemiyordum. bana da büyük süpriz oldu. ama çok mutlu oldummmmm çok şükür Allahıma
pericim kim o hoca cok merak ettimHiç sorma..hele biri var hurafa konusunda master yapmiş.insanlari yanliş bilgilendiriyor saptiriyor...birçoğuda ona toz kondurmuyor haşa sanki peygambermiş gibi koruyorlar..hatta büyük görümcemlè o sahte hoca yüzünden kötü oldum..
Allah türk milletinin basiretini artirsin...Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?