Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ufff gezom deli olucam,hiç ağzım boş durmadı.Yedikçe yiyesin geliyor,bu nedir yaa.Böyle olmaz,çok mutsuzum.

Mide botoksu yaptırak istiyorum.Hocamla konuşamadım bir türlü çok yoğun çünkü.Prf adam,hem ist hem izmir hem amerika zamanı kalmıyor ne yapsın.

Ama eşim izin vermiyor,onu bi ikna edebilsem.İsteyince başaracağımı ve istediğim kiloya ineceğimi çok iyi biliyor.O yüzden izin vermiyor.Endeskopik yapılıyor bişey yok ki çok basit bişey.

Eskisi gibi yapamıyorum,çok sık acıkıyorum,iradem daha zayıf sanki.Kısacası çok zorlanıyorum bu sefer

Çok şükür saram iyiyim diyeyim iyi olayım.Çok mutsuzum canım,otivasyonumu kaybettim yine ama yarın tam gaz başlıyorum inşallah.Spora da başlıyorum.Sen nasılsın tatlım

Bende iyiyim bende bugün spora başlıyorum bsyram rehaveti bitti gerçek hayata dönme vakti

Günaydın 10.takım

Herkese bol sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsunbugün tartıldım eksiye inmişim fakat benim regl halen gelmedi, bu da canımı sıkıyor. Netten baktım hap bittikten 2/10 gün sonra gelir yazıyor ama tık yok. Cumaya kadar bekleyip olmadı cumartesi tekrar Dr giderim

Bende çok uyuyorum gezom,hep yatmak istiyorum.Uyuyum uyumayım hiç farketmiyor.
Sen nasılsın,ekimde seviyelerin de bitiyor.
Elhamdülillah iyiyim, evet çok az kaldı.
Kan değerlerine baktıysan aylın.
Hiç normal deyil, helede Türkiye de helede sıcaklarda bu kadar uyunurmu

Vay vay vay, gözlerim yaşardı.
Obezzto bu saatte uyanırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…