- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ufff gezomtahmin ediyorum az çok ve maalesef yandaşları da dediğin gibi toz kondurmuyorlar, hatasız görüyorlar. Peygamber dahi hata yapmış ama mazallah bunların hocaları hatasız kusursuz. Kendi aklımdan başka kimseye inanmıyorum kimseye de güvenmiyorum
hadi itiraf et hangi markanın elemanısın? Hangi markanın reklamını yapıyorsunbiraz daha spagetti dersen markete gidiyorum, zaten karnım aç
gel vatandaş gell.. Mahvolmayan bizden değil
oo Aylin de geldi. +2 ile gelmeyeni zaten direkt diskalifiye ediyoruz. Gel sen de gel
Bugün senin yaşadığın ülkedeydikBayram sizi de mahvetti mi? Darma duman oldum ben
Linkini göndersen de bizde izlesek olma mı,benim de ihtiyacım var canım.Nasıl bişeymiş merak da ettimSelam kizlar suan motive videosu izliyorum
Direnci kırdın,maşallah tıkır tıkır gidiyor kilolar busecimdayanamadim tartildim yarin eksideyim
Uykunuda düzenle, çok uyuyonYarın menümü biraz daha toparlarım inşallahe artık bayram da bittiğine göre mazeret de kalmadı hiçbirimize
NeinMasterchef bakan var mı minnoşlar??
8/16 mı yapıcan canım.Ben de çok istedim ama yapmadım.Yarın bende başlıcam,beraber yapalım.Ben ilk hafta 8/16 yapıcam.İkinci hafta 6/18 yapıcam.Üçüncü hafta da 24 saatlik oruç yaparım inşallahVe karar verdim aralikli oruc yapicam
Bende çok uyuyorum gezom,hep yatmak istiyorum.Uyuyum uyumayım hiç farketmiyor.Uykunuda düzenle, çok uyuyon
Birkaç tane buldum izliyorum ,sen zahmet etmedayanamadim tartildim yarin eksideyim
Direnci kırdın,maşallah tıkır tıkır gidiyor kilolar busecim
Çok şükür saram iyiyim diyeyim iyi olayım.Çok mutsuzum canım,otivasyonumu kaybettim yine ama yarın tam gaz başlıyorum inşallah.Spora da başlıyorum.Sen nasılsın tatlım
Iyi geceler kızlar
Uyuyum obezzto beni fırçalamadan
Elhamdülillah iyiyim, evet çok az kaldı.Bende çok uyuyorum gezom,hep yatmak istiyorum.Uyuyum uyumayım hiç farketmiyor.
Sen nasılsın,ekimde seviyelerin de bitiyor.
Amin canımGünaydın kızlar her yeni gün yeni bir başlangıçtır güzel başlangıçlar sabahı olsun bugün
Vay vay vay, gözlerim yaşardı.Günaydın 10.takım
Herkese bol sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsun❤❤bugün tartıldım eksiye inmişim fakat benim regl halen gelmedi, bu da canımı sıkıyor. Netten baktım hap bittikten 2/10 gün sonra gelir yazıyor ama tık yok. Cumaya kadar bekleyip olmadı cumartesi tekrar Dr giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?