- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Günaydın balımBiraz daha erken. 2 çok geç
Bakalım bayram da bitti artık cis mis yok insallahvaayy diyet menuleri olmayacaksa hedefin cok iddiali hadi bakalim gorelim seni baby
cıs seyler yemezsen oklava sopa cikarmayiz cikolata baklava borekse tabiki sopalariz yoksa hayrimiz ne olcak birbirimize
Dolunay sıkıntısıdır, bir kaç güne geçer inşallah.. Benim kullandığım hap ekstra gerginlik veriyor, bomba gibi geziyorum ortalıktagünaydın. gece döndüm yine. sabah karşı da bir uyandım. kalktım artık. şimdi sersem gibiyim.
günaydın. gece döndüm yine. sabah karşı da bir uyandım. kalktım artık. şimdi sersem gibiyim.
MerhabaUfff gezomdeli olucam,hiç ağzım boş durmadı.Yedikçe yiyesin geliyor,bu nedir yaa.Böyle olmaz,çok mutsuzum.
Mide botoksu yaptırak istiyorum.Hocamla konuşamadım bir türlü çok yoğun çünkü.Prf adam,hem ist hem izmir hem amerika zamanı kalmıyor ne yapsın.
Ama eşim izin vermiyor,onu bi ikna edebilsem.İsteyince başaracağımı ve istediğim kiloya ineceğimi çok iyi biliyor.O yüzden izin vermiyor.Endeskopik yapılıyor bişey yok ki çok basit bişey.
Eskisi gibi yapamıyorum,çok sık acıkıyorum,iradem daha zayıf sanki.Kısacası çok zorlanıyorum bu sefer
Aaa beraber yapalim ne guzel olur. Ilk 16 8 yapayim dedim zorlanmadan. Bi kac gun alistiktan sonra 18 6 ya gecelim derim. 24 saate bence hic gerek yok canim. Zorlanmadan bu sekli hayatimiza gecirelim ve hep boyle yasamaya calisalim. Eylul gibide borclarimi 1 gun 2 gun seklinde oruc tutmayi dusunuyorum. 1 ay bu sekilde deneyelim. Ve insallah hayatimiza gecirelim canim8/16 mı yapıcan canım.Ben de çok istedim ama yapmadım.Yarın bende başlıcam,beraber yapalım.Ben ilk hafta 8/16 yapıcam.İkinci hafta 6/18 yapıcam.Üçüncü hafta da 24 saatlik oruç yaparım inşallah
Ayyy dun izledim 2 3 tane inanilmaz motive etti. Ben gazla calisiyorum malumLinkini göndersen de bizde izlesek olma mı,benim de ihtiyacım var canım.Nasıl bişeymiş merak da ettim
Darisi basimizagunaydin arkadaslar
veee
artik obez degilim sisman sınırına ulastim
kilom 76.7
Buse ayniyiz kiz sadece senden 3 cm fazlayimgunaydin arkadaslar
veee
artik obez degilim sisman sınırına ulastim
kilom 76.7
Botox yaptırınca açlık ve iştah kalmıyor.O bölgelere botox yapıldığı için kısmi felç oluyor.4-6 ay etkisini gösteriyor,sonra yine irade sana kalıyor tabii ki.Merhabamide botox bende arastirdim. Fakat nefsine irade sahio cikamadiktan sonra midede genisliyor sonradan. Mide buyuyyen birsey oldugu icin iraden dur demedikce gene yiyorsun bosuna oyle islere girme derim. Sen gercekten iste. Zaten basarirsin. Cunku mide botoxundada senin basarman gerekecek yaptirmasanda basarman gerekecek
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinebu gece benimde ani şekerim düştü üşüyerek titreyerek uyandım çok kötüydü bir çay kaşığı bal yedim su içtim yarım saate anca geçti sonrada uyu uyan sıkıntılı bir geceydi neyseki geçti
Iyiki izin vermemis diyelim ozmanBotox yaptırınca açlık ve iştah kalmıyor.O bölgelere botox yapıldığı için kısmi felç oluyor.4-6 ay etkisini gösteriyor,sonra yine irade sana kalıyor tabii ki.
Yok zaten yaptırmıcam cnm.Ama eşim izin verse inan hiç durmam
Bende daha bişey yemedim.Sen kaç kilosun cnm bu arada ismin eda mıAyyy dun izledim 2 3 tane inanilmaz motive etti. Ben gazla calisiyorum malumburaya atayim sende izlersin.. Ben daha birsey yemedim. 1 haslanmis yumurta domates peynir seklinde yicem yaninda bolca su.
Kesinliikklee doğru diyorsunIyiki izin vermemis diyelim ozmanbizim midemiz ac degil. Beynimiz ac. Bundan emin olabilirsin.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?