- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Süperr tamam birlikte yapalımAaa beraber yapalim ne guzel olur. Ilk 16 8 yapayim dedim zorlanmadan. Bi kac gun alistiktan sonra 18 6 ya gecelim derim. 24 saate bence hic gerek yok canim. Zorlanmadan bu sekli hayatimiza gecirelim ve hep boyle yasamaya calisalim. Eylul gibide borclarimi 1 gun 2 gun seklinde oruc tutmayi dusunuyorum. 1 ay bu sekilde deneyelim. Ve insallah hayatimiza gecirelim canim
Aynen öyle ..dün ben niyetlendim bu ay 3 kilo vereceğime ve yasakli yiyeceklerden uzak duracağimaYarın menümü biraz daha toparlarım inşallahe artık bayram da bittiğine göre mazeret de kalmadı hiçbirimize
Bizim buzlukta paket dondurmalar nerdeyse eksik olmuyo...ama yemiyorum.. çikolatali kaymakli dondurmalari zaten sevmiyorum o yönden şansliyim diyebilirim...☺
Evet csnim aldim listeye
Allah şifa versin canımbu gece benimde ani şekerim düştü üşüyerek titreyerek uyandım çok kötüydü bir çay kaşığı bal yedim su içtim yarım saate anca geçti sonrada uyu uyan sıkıntılı bir geceydi neyseki geçti
Bendede ayni sorun var..çok uykum oluyo bu aralar..sebebini bilmiyorum depresyondada değilimduramadım gittim 1-2 saat uyudum. onu bile zorla uyudum. ama yatmasam başımı kaldıramıyordum. garip birşey oldu valla bana. bu ne yaa
valla hiç sorma. hadi ekstra şişkinlik olayını yeşil çayla falan hallettim. ama başım sersem gibiDolunay sıkıntısıdır, bir kaç güne geçer inşallah.. Benim kullandığım hap ekstra gerginlik veriyor, bomba gibi geziyorum ortalıkta
geçmiş olsun canım. sinir bozmuştur.bu gece benimde ani şekerim düştü üşüyerek titreyerek uyandım çok kötüydü bir çay kaşığı bal yedim su içtim yarım saate anca geçti sonrada uyu uyan sıkıntılı bir geceydi neyseki geçti
ben de niyetlendim. hadi hayırlısı olsun. daha coşkulu bir niyet yapacaktım ama kaç gündür evdeyim kafa karışık. ancak bu kadar oldu.Aynen öyle ..dün ben niyetlendim bu ay 3 kilo vereceğime ve yasakli yiyeceklerden uzak duracağima⚠
Bendede ayni sorun var..çok uykum oluyo bu aralar..sebebini bilmiyorum depresyondada değilim
Cnm akşam 9, 10 gibi rezene çayı içmeyi dene bebek gibi uyutuyor valla. Diyetisyenim verdiği.için içmeye basladım aşırı uykusuzluk çekiyordum bende çok işe yaradı.yok ben gece sabah karşı uyandım. az uyudum ondan yattım canım. son haftalarda gece uyku problemi yaşıyorum.
Cnm akşam 9, 10 gibi rezene çayı içmeyi dene bebek gibi uyutuyor valla. Diyetisyenim verdiği.için içmeye basladım aşırı uykusuzluk çekiyordum bende çok işe yaradı.
Günaydın yakışıklı
Suan 76.8 falanim canim. 84tum. Burda 7 8 kilo verdim karantina doneminde. Bi ara verdim 1.8 kilo geri aldim geldimBende daha bişey yemedim.Sen kaç kilosun cnm bu arada ismin eda mı
Canim. Artik eridin bittin niye kilo veriosunki halaAynen öyle ..dün ben niyetlendim bu ay 3 kilo vereceğime ve yasakli yiyeceklerden uzak duracağima⚠
Nasil iciyosun onu yaşimdi de filtre kahve içiyorum ayılayım diye
Suan 76.8 falanim canim. 84tum. Burda 7 8 kilo verdim karantina doneminde. Bi ara verdim 1.8 kilo geri aldim geldimama daha net 6 kilom var. 28 yas 1 tane 6 yasinda yawrum var eda evet. Senin kilo gecmisin ne? Ne zaman geldin ne kadar verdin
Canim. Artik eridin bittin niye kilo veriosunki hala
Nasil iciyosun onu yabende kendimi kahveye alistirmak istiyorum. Aslinda migrenimede iyi gelir. Fakat icemiyorum makinam da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?