Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Süperr tamam birlikte yapalım

Muhakkak yazalım. Bir ara ben her gün magnum yiyordum ve menümde de yazıyordum. Sağolsun B busefit bir çemkirmişti bana, ondan sonra dondurma yemedim menü yazmanın böyle güzellikleri de oluyor yani
Bizim buzlukta paket dondurmalar nerdeyse eksik olmuyo...ama yemiyorum.. çikolatali kaymakli dondurmalari zaten sevmiyorum o yönden şansliyim diyebilirim...☺

Dolunay sıkıntısıdır, bir kaç güne geçer inşallah.. Benim kullandığım hap ekstra gerginlik veriyor, bomba gibi geziyorum ortalıkta
valla hiç sorma. hadi ekstra şişkinlik olayını yeşil çayla falan hallettim. ama başım sersem gibi
geçmiş olsun canım. sinir bozmuştur.
Aynen öyle ..dün ben niyetlendim bu ay 3 kilo vereceğime ve yasakli yiyeceklerden uzak duracağima⚠
ben de niyetlendim. hadi hayırlısı olsun. daha coşkulu bir niyet yapacaktım ama kaç gündür evdeyim kafa karışık. ancak bu kadar oldu.

yok ben gece sabah karşı uyandım. az uyudum ondan yattım canım. son haftalarda gece uyku problemi yaşıyorum.
Cnm akşam 9, 10 gibi rezene çayı içmeyi dene bebek gibi uyutuyor valla. Diyetisyenim verdiği.için içmeye basladım aşırı uykusuzluk çekiyordum bende çok işe yaradı.

Cnm akşam 9, 10 gibi rezene çayı içmeyi dene bebek gibi uyutuyor valla. Diyetisyenim verdiği.için içmeye basladım aşırı uykusuzluk çekiyordum bende çok işe yaradı.

evde var mı bakayım. saol canım. aslında evde melisa çayı da var. olmazsa akşam ondan içeyim. uyuyamamak ya da gece uyanıp uyuyamamak çok sinir bozucu. bak kahve de içtim ama kafam hala yerinde değil.

Bende daha bişey yemedim.Sen kaç kilosun cnm bu arada ismin eda mı
Suan 76.8 falanim canim. 84tum. Burda 7 8 kilo verdim karantina doneminde. Bi ara verdim 1.8 kilo geri aldim geldim ama daha net 6 kilom var. 28 yas 1 tane 6 yasinda yawrum var eda evet. Senin kilo gecmisin ne? Ne zaman geldin ne kadar verdin
Aynen öyle ..dün ben niyetlendim bu ay 3 kilo vereceğime ve yasakli yiyeceklerden uzak duracağima⚠
Canim. Artik eridin bittin niye kilo veriosunki hala
şimdi de filtre kahve içiyorum ayılayım diye
Nasil iciyosun onu ya bende kendimi kahveye alistirmak istiyorum. Aslinda migrenimede iyi gelir. Fakat icemiyorum makinam da yok.

günde 1 tane 250 mlt lik kupa içmek ideal. fazlasına gerek yok. uygun fiyatlı makinalar var. profesyonel yüksek fiyatlı alman gerekli değil illa da. sana link atayım. ya da uygun fiyatlı french press alırsın. çok pahalısına kaçmazsın. şu anda belki müsait değilsindir ama eşinin işleri yoluna girsin bakarsın istersen canım.

ben de eskiden içmezdim. kokusuna hayran olarak başladım

Eddaak mesela buralardan kredi kartıyla taksitle bile alınabilir. aklında bulunsun sonra düşünmek istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…