Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

duramadım gittim 1-2 saat uyudum. onu bile zorla uyudum. ama yatmasam başımı kaldıramıyordum. garip birşey oldu valla bana. bu ne yaa

geçmiş olsun canım

Allah şifa versin canım

amin canım sağolasın

sinir bozmaktan ziyade korkutuyor canım o anki üşüme titreme çok kötü

oyyyyy bütün günaydınlar senin olsun şeker şey

şu dolunayın etkileri geçse bi kendimde değilim bugün

burcun ne fulyacım

Suan okdar ihtiyac varki canim aman o kaldin

geçmiş olsun canım

amin canım sağolasın

sinir bozmaktan ziyade korkutuyor canım o anki üşüme titreme çok kötü

oyyyyy bütün günaydınlar senin olsun şeker şey

burcun ne fulyacım
evet insülin direnci, hipoglisemi, diyabet vs çok önemli hastalıklar aslında. glisemik indeksi düşük beslenmek gerekli. ama bir süre yapıyoruz sonra salıyoruz
burcum yengeç canım
Suan okdar ihtiyac varki canim aman o kaldin
yok tabi haklısın aman işler yoluna girsin de kahve makinası da olmayıversin.

kahveyi severim ama dediğim gibi az içerim. yeşil çaya bayılırım ben

Bendede insulin var ayyyy yesil caymi ben yararli olan hicbiseyi sevmiom galiba

idrar yolu enfeksiyonu olmasinda cnm
Buse ayniyiz kiz sadece senden 3 cm fazlayim hadi bakalim gorelim

edaa senle baslangicta ayni simdiki kiloda ama senin boy 3 cm uzun daha zayifsin yani. sende obez degilsin

Çok sıcak hava canım her şeyi istiyor bugün.magnum istiyorum, lahmacun istiyorum, poğaça istiyorum.. Müthiş bir iştah açılması var

valla benim de acilen şu demir hapından kurtulmam lazım. iştah tavan bir insan sürekli aç mı olur

ötekileri bilmem ama şimdi canımı lahmacun istettin

idrar yolu enfeksiyonu olmasinda cnm

edaa senle baslangicta ayni simdiki kiloda ama senin boy 3 cm uzun daha zayifsin yani. sende obez degilsin

yok canım şekerim düşüyor arada benim

Çok sıcak hava canım her şeyi istiyor bugün.magnum istiyorum, lahmacun istiyorum, poğaça istiyorum.. Müthiş bir iştah açılması var

regl olacaksın ondandır bu iştah patlaması bence

valla benim de acilen şu demir hapından kurtulmam lazım. iştah tavan bir insan sürekli aç mı olur
ötekileri bilmem ama şimdi canımı lahmacun istettin
Ahahahahhh valla yazmıyorum daha neler istiyor. Biz en iyisi birkaç gün takıma uğramayalım, cumaya geliriz artık
yok canım şekerim düşüyor arada benim

regl olacaksın ondandır bu iştah patlaması bence
ben de ona yoruyorum ama ı-ıhh bişey yok olmayınca da korkuyorum ufak bir kist var demişti dr çünkü. Off bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…