duramadım gittim 1-2 saat uyudum. onu bile zorla uyudum. ama yatmasam başımı kaldıramıyordum. garip birşey oldu valla bana. bu ne yaa
Allah şifa versin canım
valla hiç sorma. hadi ekstra şişkinlik olayını yeşil çayla falan hallettim. ama başım sersem gibi
geçmiş olsun canım. sinir bozmuştur.
ben de niyetlendim. hadi hayırlısı olsun. daha coşkulu bir niyet yapacaktım ama kaç gündür evdeyim kafa karışık. ancak bu kadar oldu.
şu dolunayın etkileri geçse bikendimde değilim bugün
Suan okdar ihtiyac varki canim aman o kaldingünde 1 tane 250 mlt lik kupa içmek ideal. fazlasına gerek yok. uygun fiyatlı makinalar var. profesyonel yüksek fiyatlı alman gerekli değil illa da. sana link atayım. ya da uygun fiyatlı french press alırsın. çok pahalısına kaçmazsın. şu anda belki müsait değilsindir ama eşinin işleri yoluna girsin bakarsın istersen canım.
ben de eskiden içmezdim. kokusuna hayran olarak başladım
evet insülin direnci, hipoglisemi, diyabet vs çok önemli hastalıklar aslında. glisemik indeksi düşük beslenmek gerekli. ama bir süre yapıyoruz sonra salıyoruzgeçmiş olsun canım
amin canım sağolasın
sinir bozmaktan ziyade korkutuyor canım o anki üşüme titreme çok kötü
oyyyyy bütün günaydınlar senin olsun şeker şey
burcun ne fulyacım
yok tabi haklısınSuan okdar ihtiyac varki canim aman o kaldin
Bendede insulin var ayyyyevet insülin direnci, hipoglisemi, diyabet vs çok önemli hastalıklar aslında. glisemik indeksi düşük beslenmek gerekli. ama bir süre yapıyoruz sonra salıyoruz
burcum yengeç canım
yok tabi haklısınaman işler yoluna girsin de kahve makinası da olmayıversin.
kahveyi severim ama dediğim gibi az içerim. yeşil çaya bayılırım ben
bu gece benimde ani şekerim düştü üşüyerek titreyerek uyandım çok kötüydü bir çay kaşığı bal yedim su içtim yarım saate anca geçti sonrada uyu uyan sıkıntılı bir geceydi neyseki geçti
Darisi basimiza
Buse ayniyiz kiz sadece senden 3 cm fazlayimhadi bakalim gorelim
Ooo takım fit fit maşallahAğustos yarişmasi hedef eksi 3 kilo
@Ekrl bk.64,2hedef 60 kilo
B busefit bk.77,2hedef 74,2 kilo
@perihan00 bk 58,8hedef 56 kilo
@Fitimfitsinfit bk.79.7hedef 76,7 kilo
60kiloyum bk.85,4 hedef 82 kilo
obezzto bk.87,8 hedef 83 kilo
Obez degilmiyim ama kirmizi tarafta ibreidrar yolu enfeksiyonu olmasinda cnm
edaa senle baslangicta ayni simdiki kiloda ama senin boy 3 cm uzun daha zayifsin yani. sende obez degilsin
Canim senin nasil gidiyorOoo takım fit fit maşallah
Obez degilmiyim ama kirmizi tarafta ibre
Canim senin nasil gidiyor
Cumartesi günü söz durumları var. Cuma döneceğim ama artidayim
hadi dön artık sahalara
Bayramda tatlının dibine vurdumObez degilmiyim ama kirmizi tarafta ibre
Canim senin nasil gidiyor
Kim vurmadı ki??Cumartesi günü söz durumları var. Cuma döneceğim ama artidayim
Bayramda tatlının dibine vurdum
Çok sıcak havacanım her şeyi istiyor bugün.magnum istiyorum, lahmacun istiyorum, poğaça istiyorum.. Müthiş bir iştah açılması var
idrar yolu enfeksiyonu olmasinda cnm
edaa senle baslangicta ayni simdiki kiloda ama senin boy 3 cm uzun daha zayifsin yani. sende obez degilsin
Çok sıcak havacanım her şeyi istiyor bugün.magnum istiyorum, lahmacun istiyorum, poğaça istiyorum.. Müthiş bir iştah açılması var
Ahahahahhh valla yazmıyorum daha neler istiyor. Biz en iyisi birkaç gün takıma uğramayalım, cumaya geliriz artıkvalla benim de acilen şu demir hapından kurtulmam lazım. iştah tavanbir insan sürekli aç mı olur
ötekileri bilmem ama şimdi canımı lahmacun istettin
ben de ona yoruyorum ama ı-ıhh bişey yokyok canım şekerim düşüyor arada benim
regl olacaksın ondandır bu iştah patlaması bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?