Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kendimi kandırmak için biraz çekirdek yiyorum. yoksa soluğu çok fena mutfakta alıcam. gerçi bugün uyku dengesizliğimin de etkisi oldu bu durumda
60kiloyum çözümü buldum. İstediğini yiyebilirsin
ahahahhaha
Veee tatatataaaaammm obeztonuz ideal kilosunun da altına iner. Nazar etme ne olur bir baskül daha al, senin de olur

Cuma kilom:87.8
Pazartesi kilom :60.1
hemen denedim diyosun ah obezim ahhhhh o 60 kilo buraya gelecek

degilsin google dan bmi hesaplayacaksin obez degil kiloluyuz
Yasasin obez degil kiloluyum kilolu olusuma ilk defa seviniyorum
Cumartesi günü söz durumları var. Cuma döneceğim ama artidayim

Bayramda tatlının dibine vurdum
Bende vurdum vallahi kac kilo oldun?
Çok sıcak hava canım her şeyi istiyor bugün.magnum istiyorum, lahmacun istiyorum, poğaça istiyorum.. Müthiş bir iştah açılması var
Suan ilk gunum ve can cekisiyorum resmen.. Inanirim oyuzden

mutlu akşamlar kızçelerim.

bayram etabı bildirim yapılmadığı için,2 hafta birleştirildi ve uygulama şu şekilde

686. etapta üye bildirimleri hesaplanırken izinden dönen üye kuralı uygulanacaktır;
- kilo verilmesi durumunda fark ikiye bölünecek

- kilo alınması durumunda fark ikiye bölünmeyecek

cuma günü kilolar bu listeden hesaplanacak.

*** 10. TAKIM 685/686. ETAP ***

60kiloyum (82.0///% )
Mumu85(75,3///%)
Obezzto (87,8///% )
Aylin42konya(81,1///% )
Optumkibby(56,2///%)
dunya cadisi(66,7///%)
sara_28(88,0///% )
bir garip dertli (63,1///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat(78,9/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (70/b) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(80,8/) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
Ya habibi5534(94,3/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Nezesali (57,5/b)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
yst38 (74,8/)

Benim kilo geçmişim yazsan roman olur Seni sıkmadan çok kısa bir şekilde yazayım.

2010 yılında 140 kg ile slevee gastrektomi(mide küçültme) oldum.10.5 ayda 80 kg vererek 60 kg oldum.Tansiyon ilacımı bile bırakarak sağlığıma kavuştum.Sanırım 2 sene önceydi 78 kg buraya geldim.Tam emin değilim ama sanırım 5 ayda 58 kg düştüm mezun oldum.Tabii ki koruyamadım hoooppp bir sene sonra 82 oldum.Yine buraya geldim yine 5-6 ayda 60 kg dı galiba ikinci kez mezun oldum.Kilolar gittikçe arttı.Çok üzülerek ve utanarak söylüyorum bu sefer de 90 kg ile üçüncü kez buraya geldim.Yani 3. mezuniyetim olucak.Ne kadar acı değil mi?Psikolojim altüst oldu,çok mutsuzum.Bi de estetik olucam,ist dan haber bekliyorum.İnşallah en az 65 olmadan aramazlar.

İşte böyle edacım,kilom da 81.1 di,bayramda 2 kg almışım yine.Baklava da yapmadım üstelik.

Daha çok gençsin canım çok rahat kilo verirsin.Benim Eylül de 49 bitiyor 27 yaşında oğlum var.

Ben aralıklı oruçtan önce,10 gün poş reset yapmaya karar verdim canım.Dr um yıllar önce yapmam gerektiğini söylemişti ama yapmadım nasılsa 60 lı kilolardayım diye.

Eddaak

26-28 beden düşük bel kot pantolonlarımı özlediiiimm

Fulyacım goldmaster ın ürünleri nasıl sence güzel mi sen kullanıyor musun?Küçük ev aletleri özellikle???Rondo alıcam da

Fulyacım goldmaster ın ürünleri nasıl sence güzel mi sen kullanıyor musun?Küçük ev aletleri özellikle???Rondo alıcam da

sanırım bazı ürünlerinden fiyat-performans doğrultusunda memnun kalanlar var. mesela bu kahve makinesini kullananlar memnunmuş. bazı ürünleri için de deniliyor iyi diye. ama dediğim gibi fiyat-performans doğrultusunda. ben hiç kullanmadım goldmaster.
sen dışarıya da birşeyler yapıyorsun. yani ev dışında da çok kullanacaksın. bütçen müsaitse tefal tavsiye ederim. indirimlerini kolla netten. asla şikayetin olmaz. senelerdir kullanıyorum. maşallah süphanallah

ama sen çok kullanacaksın. istersen motor gücü daha iyi robot bak canım.

Çok sıcak hava canım her şeyi istiyor bugün.magnum istiyorum, lahmacun istiyorum, poğaça istiyorum.. Müthiş bir iştah açılması var
Hepsinden bende istiyorum.Çok açııımm benimde herşeyi canım çekiyor obeztom.10 gün poş reset yapmaya karar verdim.Sonrasında aralıklı oruç.Bütün her yerimin ölçülerini aldım yazdım.El ayak bileğime kadar.Tam 1 ay sonra karşılaştırıcam bakalım

yani mide ölçün kadar mı yiyeceksin?

Zaten sanayi tipi olanlardan alıcam da bi de pratik kullanmaya küçük bişey alsam mı diye sormuştum.Ama 2 taneye ne gerek var değil mi eve kalabalık.Bide 1700 watt lık fakirin robotu var,o bile 3. kez garantiye gitti.Dayanmıyor bana Tefal dahil hangi marka,kaç watt alırsan al,dişlileri plastik olurmuş.Sanayi tipi profosyonel ürünlerin demir yada çelik olurmuş.Ancak onlar görür benim işimi.
Tşk ler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…