kendimi kandırmak için biraz çekirdek yiyorum. yoksa soluğu çok fena mutfakta alıcam. gerçi bugün uyku dengesizliğimin de etkisi oldu bu durumdaAhahahahhh valla yazmıyorum daha neler istiyor. Biz en iyisi birkaç gün takıma uğramayalım, cumaya geliriz artık
ben de ona yoruyorum ama ı-ıhh bişey yokolmayınca da korkuyorum ufak bir kist var demişti dr çünkü. Off bilemiyorum ki
ahahahhaha60kiloyum çözümü buldum. İstediğini yiyebilirsin
hemen denedim diyosunVeee tatatataaaaammm obeztonuz ideal kilosunun da altına iner. Nazar etme ne olur bir baskül daha al, senin de olur
Cuma kilom:87.8
Pazartesi kilom :60.1
Yasasin obez degil kiloluyumdegilsin google dan bmi hesaplayacaksin obez degil kiloluyuz
Bende vurdum vallahiCumartesi günü söz durumları var. Cuma döneceğim ama artidayim
Bayramda tatlının dibine vurdum
Suan ilk gunum ve can cekisiyorum resmen.. Inanirim oyuzdenÇok sıcak havacanım her şeyi istiyor bugün.magnum istiyorum, lahmacun istiyorum, poğaça istiyorum.. Müthiş bir iştah açılması var
Yaa hangi şehire geldiniz? En alttayım ben limburg bölgesinde.Bugün senin yaşadığın ülkedeydik
Denekamp, sınıra 0Yaa hangi şehire geldiniz? En alttayım ben limburg bölgesinde.
Benim kilo geçmişim yazsan roman olurSuan 76.8 falanim canim. 84tum. Burda 7 8 kilo verdim karantina doneminde. Bi ara verdim 1.8 kilo geri aldim geldimama daha net 6 kilom var. 28 yas 1 tane 6 yasinda yawrum var eda evet. Senin kilo gecmisin ne? Ne zaman geldin ne kadar verdin
Canim. Artik eridin bittin niye kilo veriosunki hala
Nasil iciyosun onu yabende kendimi kahveye alistirmak istiyorum. Aslinda migrenimede iyi gelir. Fakat icemiyorum makinam da yok.
Denekamp, sınıra 0
Biraz alış veriş yaptık, balık yedik döndük
Fulyacım goldmaster ın ürünleri nasıl sence güzel mi sen kullanıyor musun?Küçük ev aletleri özellikle???Rondo alıcam daEddaak mesela buralardan kredi kartıyla taksitle bile alınabilir. aklında bulunsun sonra düşünmek istersen.
GoldMaster Trendcoffee Çift Kupalı 3 Dakikada Demleyen Filtre Kahve Makinası - Fiyatı, Yorumları
GoldMaster Trendcoffee Çift Kupalı 3 Dakikada Demleyen Filtre Kahve Makinası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GOLDMASTER Bi Kahve Kırmızı Çift Kupalı Filtre Kahve Makinesi Filtre Kahve Hediyeli | Trendyol
Trendyol.com sayesinde GOLDMASTER ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Yasasin obez degil kiloluyumkilolu olusuma ilk defa seviniyorum
Bende vurdum vallahikac kilo oldun?
Suan ilk gunum ve can cekisiyorum resmen.. Inanirim oyuzden
Fulyacım goldmaster ın ürünleri nasıl sence güzel mi sen kullanıyor musun?Küçük ev aletleri özellikle???Rondo alıcam da
Fulyacım goldmaster ın ürünleri nasıl sence güzel mi sen kullanıyor musun?Küçük ev aletleri özellikle???Rondo alıcam da
Hepsinden bende istiyorum.Çok açııımm benimde herşeyi canım çekiyor obeztom.10 gün poş reset yapmaya karar verdim.Sonrasında aralıklı oruç.Bütün her yerimin ölçülerini aldım yazdım.El ayak bileğime kadar.Tam 1 ay sonra karşılaştırıcam bakalımÇok sıcak havacanım her şeyi istiyor bugün.magnum istiyorum, lahmacun istiyorum, poğaça istiyorum.. Müthiş bir iştah açılması var
Hepsinden bende istiyorum.Çok açııımm benimde herşeyi canım çekiyor obeztom.10 gün poş reset yapmaya karar verdim.Sonrasında aralıklı oruç.Bütün her yerimin ölçülerini aldım yazdım.El ayak bileğime kadar.Tam 1 ay sonra karşılaştırıcam bakalım
Zaten sanayi tipi olanlardan alıcam da bi de pratik kullanmaya küçük bişey alsam mı diye sormuştum.Ama 2 taneye ne gerek var değil mi eve kalabalık.Bide 1700 watt lık fakirin robotu var,o bile 3. kez garantiye gitti.Dayanmıyor banasanırım bazı ürünlerinden fiyat-performans doğrultusunda memnun kalanlar var. mesela bu kahve makinesini kullananlar memnunmuş. bazı ürünleri için de deniliyor iyi diye. ama dediğim gibi fiyat-performans doğrultusunda. ben hiç kullanmadım goldmaster.
sen dışarıya da birşeyler yapıyorsun. yani ev dışında da çok kullanacaksın. bütçen müsaitse tefal tavsiye ederim. indirimlerini kolla netten. asla şikayetin olmaz. senelerdir kullanıyorum. maşallah süphanallah
ama sen çok kullanacaksın. istersen motor gücü daha iyi robot bak canım.
Yeşil çayı bende sevmiyorum,ama fulyanın dediği gibi naneli denicemBendede insulin var ayyyyyesil caymi ben yararli olan hicbiseyi sevmiom galiba
Ben vurmadım kii,bi de vursaydım 5 kg alırdım herhalde.Baklava vs hiç tatlı yapmadım bu bayramKim vurmadı ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?