- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bende şimdi yapayım baari,karnım çok aç belki bastırır.İkisini de aynı anda demliyerek yapıyorsun değil mi fulyam?soğuk naneli yeşil çayımı içiyorumkendimi bununla kandırayım bari
Her zaman mide ölçüm kadar yiyorum.Ama az yediğim için en fazla 2 saat sonra acıkıyorum.İşte her acıkma da bol karbo,abur cubur,pasta,börek,çikolata gibi cal li şeyler yiyince hoopp geliyor kilolar.Acıkmalarımı senin gibi çaylarla vs kandırdığım zaman kilo verebiliyorum.Bugün düzenli leslie de başlıyorum.Şimdi kalkayım yapayım baariyani mide ölçün kadar mı yiyeceksin?
60kiloyum çözümü buldum. İstediğini yiyebilirsin
bence de sana sanayi tipi lazım. iş yapıyorsun sen.Zaten sanayi tipi olanlardan alıcam da bi de pratik kullanmaya küçük bişey alsam mı diye sormuştum.Ama 2 taneye ne gerek var değil mi eve kalabalık.Bide 1700 watt lık fakirin robotu var,o bile 3. kez garantiye gitti.Dayanmıyor banaTefal dahil hangi marka,kaç watt alırsan al,dişlileri plastik olurmuş.Sanayi tipi profosyonel ürünlerin demir yada çelik olurmuş.Ancak onlar görür benim işimi.
Tşk ler canım
evet canım aynı anda demliyorsun.Bende şimdi yapayım baari,karnım çok aç belki bastırır.İkisini de aynı anda demliyerek yapıyorsun değil mi fulyam?
öğünlerde düşük glisemik indeksle beslenmen lazım. sadece ölçü önemli değil. protein+sebze+salata+yoğurt karbonhidrat kaynağı sınırlı olarak bulgur, karabuğday, baklagil, kinoa vs.Her zaman mide ölçüm kadar yiyorum.Ama az yediğim için en fazla 2 saat sonra acıkıyorum.İşte her acıkma da bol karbo,abur cubur,pasta,börek,çikolata gibi cal li şeyler yiyince hoopp geliyor kilolar.Acıkmalarımı senin gibi çaylarla vs kandırdığım zaman kilo verebiliyorum.Bugün düzenli leslie de başlıyorum.Şimdi kalkayım yapayım baari
Bu sefer istirarlı bir şekilde yapıcam.Yiyince mutsuz oluyorsam,aç kalarak spor yaparak mutlu olucam.Düşük bel kotlarımı çıkardım fulyaaa küçücükler.Nasıl giymişim bunları diyorum.Beli o kadar düşük ki fermuarları 3 parmak yaa
Ağzıma fermuar çektim artık
obezzto hiçbir masraftan kaçınmadı ve getirdi işteekendimi kandırmak için biraz çekirdek yiyorum. yoksa soluğu çok fena mutfakta alıcam. gerçi bugün uyku dengesizliğimin de etkisi oldu bu durumda
ahahahhaha
hemen denedim diyosunah obezim ahhhhh o 60 kilo buraya gelecek
o dediğin nedir?? Bana suda pişen yumurtayı hatırlatıyor nedenseHepsinden bende istiyorum.Çok açııımm benimde herşeyi canım çekiyor obeztom.10 gün poş reset yapmaya karar verdim.Sonrasında aralıklı oruç.Bütün her yerimin ölçülerini aldım yazdım.El ayak bileğime kadar.Tam 1 ay sonra karşılaştırıcam bakalım
Biri bozukBiz 1 tane daha tartı alalım en iyisi.Senin iki tane nasıl olsa
Akşam menü yaz bakalım ne yiyorsun ne içiyorsun. Kahve tabii ki açlığı engellemez, kahveye güvenmeTarçınlı türk kahvesi içtim hala açım ☹ tereyağsız yaptım olur mu?
Acıkmalarını sağlıklı gıda+ sıvıyla destekle. Aksi takdirde ne ruhun doyar ne miden, boşa kürek çekmiş olursunHer zaman mide ölçüm kadar yiyorum.Ama az yediğim için en fazla 2 saat sonra acıkıyorum.İşte her acıkma da bol karbo,abur cubur,pasta,börek,çikolata gibi cal li şeyler yiyince hoopp geliyor kilolar.Acıkmalarımı senin gibi çaylarla vs kandırdığım zaman kilo verebiliyorum.Bugün düzenli leslie de başlıyorum.Şimdi kalkayım yapayım baari
Bu sefer istirarlı bir şekilde yapıcam.Yiyince mutsuz oluyorsam,aç kalarak spor yaparak mutlu olucam.Düşük bel kotlarımı çıkardım fulyaaa küçücükler.Nasıl giymişim bunları diyorum.Beli o kadar düşük ki fermuarları 3 parmak yaa
Ağzıma fermuar çektim artık
Tarçınlı türk kahvesi içtim hala açım ☹ tereyağsız yaptım olur mu?
aslında kahve tokluk hissi veriyor. ben de öyle oluyor. çoğu kişi de öyle diyor.Akşam menü yaz bakalım ne yiyorsun ne içiyorsun. Kahve tabii ki açlığı engellemez, kahveye güvenme
Geçici bir süre olabilir tabiiaslında kahve tokluk hissi veriyor. ben de öyle oluyor. çoğu kişi de öyle diyor.
Ben de yazayım ne yediğimi
Sabah: menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: bir avuç taflan
Öğle : etli semizotu, ayran
Ara: bir magnum
Akşam:bir tabak tereyağlı erişte
Su:2,5 litre
Spor:yok
Kahvaltı sütlü yumurta,5 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 1 kepçe şehriye çorbası,1 tabak yoğurtlu ıspanak,salata,1 dilim çavdar ekmeği
Su 2 litre
Uzak bize 2,5 saat kadar. İyi yapmışsınız afiyet olsunDenekamp, sınıra 0
Biraz alış veriş yaptık, balık yedik döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?