Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yani mide ölçün kadar mı yiyeceksin?
Her zaman mide ölçüm kadar yiyorum.Ama az yediğim için en fazla 2 saat sonra acıkıyorum.İşte her acıkma da bol karbo,abur cubur,pasta,börek,çikolata gibi cal li şeyler yiyince hoopp geliyor kilolar.Acıkmalarımı senin gibi çaylarla vs kandırdığım zaman kilo verebiliyorum.Bugün düzenli leslie de başlıyorum.Şimdi kalkayım yapayım baari

Bu sefer istirarlı bir şekilde yapıcam.Yiyince mutsuz oluyorsam,aç kalarak spor yaparak mutlu olucam.Düşük bel kotlarımı çıkardım fulyaaa küçücükler.Nasıl giymişim bunları diyorum.Beli o kadar düşük ki fermuarları 3 parmak yaa

Ağzıma fermuar çektim artık

bence de sana sanayi tipi lazım. iş yapıyorsun sen.
Bende şimdi yapayım baari,karnım çok aç belki bastırır.İkisini de aynı anda demliyerek yapıyorsun değil mi fulyam?
evet canım aynı anda demliyorsun.
öğünlerde düşük glisemik indeksle beslenmen lazım. sadece ölçü önemli değil. protein+sebze+salata+yoğurt karbonhidrat kaynağı sınırlı olarak bulgur, karabuğday, baklagil, kinoa vs.

obezzto hiçbir masraftan kaçınmadı ve getirdi işteekasmaya gerek yok
o dediğin nedir?? Bana suda pişen yumurtayı hatırlatıyor nedense daha önce yaptın yine yaparsın, yeter ki başla, sabret

uyku sorunundan dolayı dengesiz menüm

sabah 08.00
1,5 yumurtadan peynirli soğanlı baharatlı omlet
2 ceviz
domates salatalık
1 dilim ekmek

ara
1/2 dan az fazla şeftali
2 ceviz
2 çikolata
1 fincan filtre kahve

öğlen 14.00
4 yk etli türlü yemeği
3 yk ev yoğurdu
salatalık
1 dilim ev yapımı çavdar ekmeği

ara
1 küçük dilim hindistancevizi sütlü hindistancevizi şekerli (azdı) irmik tatlısı
küçük kase çekirdek
1 kupa fermente siyah çay
1 soğuk naneli yeşil çay

akşam 19.15
4 balık köftesi (ben yaptım)
4 yk karışık kızartma
salata
1,5 dilim çavdar ekmeği

az sonra 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su

spor yok.

kızlar biliyorum kesinlikle diyet menüsü değil. ama bilerek yazdım. bugün hesapta yoktu ama çok sersem gibiydim tüm gün. menüye de böyle yansıdı. ama yazmazsam kaçardım. o nedenle yazdım. yarın güzel olacak

Acıkmalarını sağlıklı gıda+ sıvıyla destekle. Aksi takdirde ne ruhun doyar ne miden, boşa kürek çekmiş olursun

Şimdi sen hızlı kilo vermek için napıyosun sıvıyla besleniyorsun. Tamam iyi güzel de canın hiç mi zeytinyağlı sebze veya et veya tatlı çekmiyor. Çekiyor tabii ki..erteliyorsun erteliyorsun ideal kiloya gelince freni boşalmış araba gibi salıyorsun.e ne oldu sar baştan günlük kalorini sağlıklı gıdadan almayı öğrenmedikçe hep devam edecek bu durum emin ol. O yüzden ben sana diyetisyene gitmeyi tavsiye ederim.diyetisyenle sağlıklı beslenmeyi muhakkak başarırsın

Ben de yazayım ne yediğimi
Sabah: menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: bir avuç taflan
Öğle : etli semizotu, ayran
Ara: bir magnum
Akşam:bir tabak tereyağlı erişte
Su:2,5 litre
Spor:yok

afiyet olsun. akşam eriştenin yanında salata var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…