Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hmm bir arkadaşım daha yapıyor bunu fakat oplu falan değil, su orucu yapıyor. Seninki de su orucu bir anlamda değil mi? Sıvıyla beslenmek = su orucu gibi.. Keşke biz de yapabilsek, vücut için müthiş faydaları var..

neden? gerçi ben de bugün tüm gün sersem gibiydim. dışarı bile çıkamadım.
Bilmiyorumki, dün çok rüzgar vardı, çarpmış olabilir, küçük torun hastaydı burnu, gözü akıyordu, bana yapıştı, ondan kapmış olabilirim, bu sabah burnum kapalı, gözümden yaş geliyordu.
Oruca niyetlenmiştim, akşama doğru leke gelince 6 da biraz tatlı, meyva, sonra yemek yedim.
Hepsi olabilir heralde

Kızlar hepimizin gözü aydın olsun sonunda beklediğim geldi yani sizi bu konuyla o kadar meşgul ettim ki sizin de bunu bilmek hakkınız artık

Yalnız çok sevindim, Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin, bugün resmen psikopata bağlamıştım artık. Şükürler olsun

Ben her iki senede bir kesip kurutup kavururdum.
Iki senedir yapamıyorum.
Aslında havalar ısınsa yine keserim, eşim ve ben çok seviyoruz
Burada kadınlar yapıp satıyor canım. Ben ne zaman aldım bilmiyorum ki çok sık yapmam durduk yerde aşerdim resmen. Dedim ya aklımdan neler geçiyordu ancak böyle frenledim işte..bu frenlenmiş hali

hadi hayırlısı olsun canım. çok seviniyorum senin adına ne güzel seviyeleri tamamladın.
valla dolunay çarptı bizi

obezzto benim de canımı lahmacun çektirdi
Gezo bile bize uydu resmen. Apa yapan kadın kendini bir anda lahmacun yaparken buldu

Bilinçaltınızı bilirim ben sizin bilinçaltınızı..

Canim. Artik eridin bittin niye kilo veriosunki hala
Hep hayalimdeki olmak istediğim kilo 55 di.. o kiloda mezun olmak istedim aslinda ama yorulmuştum sanirim ..ileriki zamanlarda bikaç kilo alirsamda sağlikli kilo almak isterim kaslardan

Gözün aydın olsun
Çok sevindim

Gezo bile bize uydu resmen. Apa yapan kadın kendini bir anda lahmacun yaparken buldu

Bilinçaltınızı bilirim ben sizin bilinçaltınızı..
Yok tatlım
Apa yaparken 4, 5 sefer yaptım, yemedim.
En son apaya başlamadan 1 gün önce yemiştim.
Yani yemeyeli 7 ay oldu.
Lazanyaya 1 sene oldu.
Kavurma eriştesine 2 sene
Makarna ve türlerine 1 sene olmuştur.
Serbest günlerimde sıra gelmiyorki yapıyım

Şu anki okuduğim kitap bittikten sonra nefis terbiyesi adinda bir kitabim var onu okuyacağim.eģer beyenirsem tavsiye ederim sizede
Benimde okunacak çok kitabım var, ben roman severim.
Bir başlasam Bikaç güne biterde, başlayamıyorum.
Camı yakınımda ya, ordanda alıp okuyup geri veriyorum, iyi oluyor

Burada kadınlar yapıp satıyor canım. Ben ne zaman aldım bilmiyorum ki çok sık yapmam durduk yerde aşerdim resmen. Dedim ya aklımdan neler geçiyordu ancak böyle frenledim işte..bu frenlenmiş hali
Regl gecikmesi gerçekten kötü..iştah zaten açik oluyor ..regl gecikdikce iştah açikliği dahada uzuyor...başağrisida yapmiştir sende .ama inşallah 1 hafta sonra rahat edersin

Yaşandı bitti saygisizca

77.5 oldum

Vay be ne hikaye
Hani birlikte yapıyorduk
Ses çıkmadı senden

Hindistan cevizi yağı ile yapınca beni tok tutuyor
O ara siparişim çom vardı kk ya çok giremedim canım,girdiğim zamanlarda kahve molasında hızlıca okuyabildim ancak.Kusura bakma hakkını helal et bi tanem.

Ama şimdi yapabiliriz.Ben bugün yani dün (saat 12:00 yi geçti) başladım.Az öncede sporlarımı yaptım acayip istikrarlı başladım.Aynı zamanda da 16/8 yapayım dedim.Saat 8 de 5 küçücük dilim kavun yedim.Yarın 12 de et-kemik sulu sebze çorbası yapıp onu yicem.Ertesi günü de yine et sulu yoğurt çorbası planladım.Naneli soğuk soğuk çok severim.Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.Dr umun dediği protein tozunu almıcam çünkü.Aralarda da ayran ve bol sulandırılmış ev yapımı şekersiz kayısı suyu içtim

Mthn83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…