- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet muhtemelen, sınıra yakın olduğu için almanyadan gelende çoktu, kalabalıktı birazorası öyledir belki. bütün ülke öyle olacak değil ya
Hmm bir arkadaşım daha yapıyor bunu fakat oplu falan değil, su orucu yapıyor. Seninki de su orucu bir anlamda değil mi? Sıvıyla beslenmek = su orucu gibi.. Keşke biz de yapabilsek, vücut için müthiş faydaları var..Evet bütün dediklerin çok doğru.Ama ne kadar acıkırsam acıkayım mide ameliyatı olduğum için 10 gün poş reseti yapmak zorundayım.Atıştırmaları unutturmak,mideyi küçültmek ve tekrar eski düzenli yeme alışkanlığımı kazandırmak için.İkidir ne olduğunu soruyorsun yazamamıştım birtürlü.Gerçi az çok biliyorsun,tamamen sıvıyla beslenme.Çiğneninecek katı gıdalar yasak.Daha önce yaptım ama tam anlamıyla yapamadım,kaçamaklarım oldu.10 günden sonra normal beslenmeye dönücem yine
Yes babyErişte
Kavurma eriştesimi?
Bilmiyorumki, dün çok rüzgar vardı, çarpmış olabilir, küçük torun hastaydı burnu, gözü akıyordu, bana yapıştı, ondan kapmış olabilirim, bu sabah burnum kapalı, gözümden yaş geliyordu.neden? gerçi ben de bugün tüm gün sersem gibiydim. dışarı bile çıkamadım.
Ben her iki senede bir kesip kurutup kavururdum.Yes baby
Burada kadınlar yapıp satıyor canım. Ben ne zaman aldım bilmiyorum ki çok sık yapmam durduk yerde aşerdim resmen. Dedim ya aklımdan neler geçiyordu ancak böyle frenledim işte..bu frenlenmiş haliBen her iki senede bir kesip kurutup kavururdum.
Iki senedir yapamıyorum.
Aslında havalar ısınsa yine keserim, eşim ve ben çok seviyoruz
hadi hayırlısı olsun canım. çok seviniyorum senin adına ne güzel seviyeleri tamamladın.
valla dolunay çarptı bizi
obezzto benim de canımı lahmacun çektirdi
Kitap okuyordum
Hep hayalimdeki olmak istediğim kilo 55 di.. o kiloda mezun olmak istedim aslinda ama yorulmuştum sanirim ..ileriki zamanlarda bikaç kilo alirsamda sağlikli kilo almak isterim kaslardanCanim. Artik eridin bittin niye kilo veriosunki hala
Gözün aydın olsunKızlar hepimizin gözü aydın olsun sonunda beklediğim geldiyani sizi bu konuyla o kadar meşgul ettim ki sizin de bunu bilmek hakkınız artık
Yalnız çok sevindim, Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin, bugün resmen psikopata bağlamıştım artık. Şükürler olsun
Yok tatlımGezo bile bize uydu resmen. Apa yapan kadın kendini bir anda lahmacun yaparken buldu
Bilinçaltınızı bilirim ben sizin bilinçaltınızı..
Benimde okunacak çok kitabım var, ben roman severim.Şu anki okuduğim kitap bittikten sonra nefis terbiyesi adinda bir kitabim var onu okuyacağim.eģer beyenirsem tavsiye ederim sizede
Regl gecikmesi gerçekten kötü..iştah zaten açik oluyor ..regl gecikdikce iştah açikliği dahada uzuyor...başağrisida yapmiştir sende .ama inşallah 1 hafta sonra rahat edersinBurada kadınlar yapıp satıyor canım. Ben ne zaman aldım bilmiyorum ki çok sık yapmam durduk yerde aşerdim resmen. Dedim ya aklımdan neler geçiyordu ancak böyle frenledim işte..bu frenlenmiş hali
Benimde makinem yokyok ondan değildir. ben sade içerim hep. ama filtre kahve tavsiye ederim. hem miktar olarak 1 kupa ya. sıcak sıcak iyi tok tutuyor.
O ara siparişim çom vardı kk ya çok giremedim canım,girdiğim zamanlarda kahve molasında hızlıca okuyabildim ancak.Kusura bakma hakkını helal et bi tanem.Yaşandı bitti saygisizca
77.5 oldum
Vay be ne hikaye
Hani birlikte yapıyorduk
Ses çıkmadı senden
Hindistan cevizi yağı ile yapınca beni tok tutuyor
Sağolasın iyi ki hatırlattın cnm,hemen alıcam.Aslında h. cevizi yağını çok duydum kk da ki arkadaşlardan ama aklımdan çıkmışnasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?