- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Çok tşk ederim canım ❤bence de sana sanayi tipi lazım. iş yapıyorsun sen.
evet canım aynı anda demliyorsun.
öğünlerde düşük glisemik indeksle beslenmen lazım. sadece ölçü önemli değil. protein+sebze+salata+yoğurt karbonhidrat kaynağı sınırlı olarak bulgur, karabuğday, baklagil, kinoa vs.
Evet bütün dediklerin çok doğru.Ama ne kadar acıkırsam acıkayım mide ameliyatı olduğum için 10 gün poş reseti yapmak zorundayım.Atıştırmaları unutturmak,mideyi küçültmek ve tekrar eski düzenli yeme alışkanlığımı kazandırmak için.İkidir ne olduğunu soruyorsun yazamamıştım birtürlü.Gerçi az çok biliyorsun,tamamen sıvıyla beslenme.Çiğneninecek katı gıdalar yasak.Daha önce yaptım ama tam anlamıyla yapamadım,kaçamaklarım oldu.10 günden sonra normal beslenmeye dönücem yineAcıkmalarını sağlıklı gıda+ sıvıyla destekle. Aksi takdirde ne ruhun doyar ne miden, boşa kürek çekmiş olursun
Şimdi sen hızlı kilo vermek için napıyosun sıvıyla besleniyorsun. Tamam iyi güzel de canın hiç mi zeytinyağlı sebze veya et veya tatlı çekmiyor. Çekiyor tabii ki..erteliyorsun erteliyorsun ideal kiloya gelince freni boşalmış araba gibi salıyorsun.e ne oldu sar baştangünlük kalorini sağlıklı gıdadan almayı öğrenmedikçe hep devam edecek bu durum emin ol. O yüzden ben sana diyetisyene gitmeyi tavsiye ederim.diyetisyenle sağlıklı beslenmeyi muhakkak başarırsın
Bende maalesef olmadı,tereyağsız yaptığım için olabilir mi acabaaslında kahve tokluk hissi veriyor. ben de öyle oluyor. çoğu kişi de öyle diyor.
Geçici bir sürede olmadı kiGeçici bir süre olabilir tabii
Ohh afiyet şifa olsunyeşil çayımı içiyorum
Bende maalesef olmadı,tereyağsız yaptığım için olabilir mi acaba
Yaşandı bitti saygisizcaKim vurmadı ki??
77.5 oldumYasasin obez degil kiloluyumkilolu olusuma ilk defa seviniyorum
Bende vurdum vallahikac kilo oldun?
Suan ilk gunum ve can cekisiyorum resmen.. Inanirim oyuzden
Vay be ne hikayeBenim kilo geçmişim yazsan roman olurSeni sıkmadan çok kısa bir şekilde yazayım.
2010 yılında 140 kg ile slevee gastrektomi(mide küçültme) oldum.10.5 ayda 80 kg vererek 60 kg oldum.Tansiyon ilacımı bile bırakarak sağlığıma kavuştum.Sanırım 2 sene önceydi 78 kg buraya geldim.Tam emin değilim ama sanırım 5 ayda 58 kg düştüm mezun oldum.Tabii ki koruyamadım hoooppp bir sene sonra 82 oldum.Yine buraya geldim yine 5-6 ayda 60 kg dı galiba ikinci kez mezun oldum.Kilolar gittikçe arttı.Çok üzülerek ve utanarak söylüyorum bu sefer de 90 kgile üçüncü kez buraya geldim.Yani 3. mezuniyetim olucak.Ne kadar acı değil mi?Psikolojim altüst oldu,çok mutsuzum.Bi de estetik olucam,ist dan haber bekliyorum.İnşallah en az 65 olmadan aramazlar.
İşte böyle edacım,kilom da 81.1 di,bayramda 2 kg almışım yine.Baklava da yapmadım üstelik.
Daha çok gençsin canım çok rahat kilo verirsin.Benim Eylül de 49 bitiyor 27 yaşında oğlum var.
Ben aralıklı oruçtan önce,10 gün poş reset yapmaya karar verdim canım.Dr um yıllar önce yapmam gerektiğini söylemişti ama yapmadım nasılsa 60 lı kilolardayım diye.
@Eddaak
26-28 beden düşük bel kot pantolonlarımı özlediiiimm
Hindistan cevizi yağı ile yapınca beni tok tutuyorTarçınlı türk kahvesi içtim hala açım ☹ tereyağsız yaptım olur mu?
Yaşandı bitti saygisizca
77.5 oldum
Vay be ne hikaye
Hani birlikte yapıyorduk
Ses çıkmadı senden
Hindistan cevizi yağı ile yapınca beni tok tutuyor
Ben en çok evlerini beğendim, gittiğimiz dükkanlar biraz bakımsızdı.google dan baktım. manzaralar güzelben de gezmek istiyorum
Ben en çok evlerini beğendim, gittiğimiz dükkanlar biraz bakımsızdı.
Almanya sanki daha güzel ve temiz.
LahmacunHepsinden bende istiyorum.Çok açııımm benimde herşeyi canım çekiyor obeztom.10 gün poş reset yapmaya karar verdim.Sonrasında aralıklı oruç.Bütün her yerimin ölçülerini aldım yazdım.El ayak bileğime kadar.Tam 1 ay sonra karşılaştırıcam bakalım
Lahmacun
Lazanya
Lazanyanın malzemeleri tamamlandı, ıspanaklı peynirli yapacaktim, fırsat olmadı, bugün halsiz halsiz dolandım.
Eşimle çarşıya çıkıp böbrek, mesane temizliği için malzeme baktık.
3 malzeme buldum, doktorum sağolsun, bulamadığını bana sor demişti. Sordum, gönderdiği sayfalardan onlarida tamamladım.
1 gün gecikmelide olsa bu temizliği de yapacağım, çok seviniyorum
Yoktu canım. Bir bardak ayran vardı sadeceafiyet olsun. akşam eriştenin yanında salata var mıydı?
ErişteBen de yazayım ne yediğimi
Sabah: menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: bir avuç taflan
Öğle : etli semizotu, ayran
Ara: bir magnum
Akşam:bir tabak tereyağlı erişte
Su:2,5 litre
Spor:yok
Modum düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?