Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende çok sevindim,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bitir de artık normal hayatına ve beslenmene dön inşallah ekim de bitiyor Allahın izniyle

Su orucu hakkında fazla bilgim yok ama duyduğum kadarıyla aynısı galiba dediğin gibi

2 saat önce bütün sporlarımı yaptım,ne hikmetse açlığım geçti çok şükür.Yarın yoğurt-limon-pul biber kürünü de yaparsam süper olucak.Sende yaparsan yatmadan en az 2 saat önce yemen gerekiyor.Ama üstüne hiçbirşey yemiceksin.Özellikle göbek yağlarını eritmeye birebir.Acı seviyorsan pul biber de acı olursa çoookk daha faydalı hale geliyor

Geçmiş olsun gezom ❤

Hadi gözünaydın,darısı bi daha ki aya

Sağol kuzum.
Hafta sonu kardeşimi sozluycez inşallah tek kardeşim. Gorumce olucam heyecanlıyım. Yabancı aileye katılmak başka gelin almak başka. Kız kardeş gelecek bana inşallah.
Gorumcemin düğününden sonra salmadim ama bayramda çok saldım kendimi. Buradan 74.8 le ayrıldım. Bayrama kada 75.2-3 öyle devam ettim. Hemen toplanmam gerek. Pandemi bana iyi gelmişti. İlk defa evde kendime hakim oldum. Tek eksiğim spor.
Düğünde aldığım övgüler ayağımı yerden kesti. Fiziken beni tanıyanlar bile inanmamış bu o mu demiş. İçten içe mutluyum yani. Zayiflamami böyle taclandirdim.
Benimde makinem yok
Filtre kahveye hiç merak duymadım nedense yoksa alırdım.Nescafe seviyorum belki ondandır
Benimde yok makinem. Ama cidden tokluk için iyi geliyor. A101 de tek kullanımlık filtre kahve var. Sallama çay gibi. Dene bence.
Bim den kullanılmış yağı süzmek icin için süzgeç almıştım çift katli. Türk kahvesi gibi pişirip ondan suzuyorum. Hoşuma gidiyor. Şimdi annemde suzmeden icicem. Tortusu kalacak mesela.
Hindistan cevizi yağı bana iyi geliyor. Migros ta minik şişelerde satılıyor deneme amaçlı bak istersen. Lezzetlide
Evet canım yogundun.
Valla bende birkaç gün yaptım bıraktım. O bile fayda verdi. Dün baslayim dedim yapamadım.
Sabah kahve ile başlıyorum. Öğlen hazır kefir akşamda icim fit. Alıyorum. Hem serin hem vücudun ihtiyacını karşılıyor.
Bı kere dene bence.

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-05-07-21-01-72_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 21
Fitre kahve yi denicem güzel fikir ama neden olmasın ki
H. Cevizi yağını da bugün alıcam.İçim fit de çok güzeldir eminim.Tavsiyelerin için tşk ederim cnm

Günaydın arkadaşlar bende 6 da limonlu su ve filtre kahve ile güne başladım 1.5 saat lik yürüyüşümü de yaptım geldim

Dünkü menüm
Sabah
Yarım simit domates yeşillik
Ögle
Karpuz
Akşam
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
3 litre su
Dün spor yoktu ama hastanede idim annem için orada cok koşturmslı idi
Bugun artık spora start verdim yürüyüş sonrası 10 dkk göbek hareketleri yaptım

Oo sabah sabah spor harika spor yapınca insan diyetine daha sadık oluyor, vicdanen yemek de yiyemiyorsun. Ben ancak akşam 7 den sonra yürüyorum, sabah müsait olamıyorum

Fitre kahve yi denicem güzel fikir ama neden olmasın ki
H. Cevizi yağını da bugün alıcam.İçim fit de çok güzeldir eminim.Tavsiyelerin için tşk ederim cnm
Ne için buradayız
bir dahaki ay için reglin 5.gününde bir hapa başlıycam canım. Regl düzenleyici dedi dr ama o da hormon
videoda şekersiz çay ve kahve serbest diyor dr
Sıvı diyetinin çeşitleri var canım
Bazısı sadece su bazısı katı ve şekerli olmayan herşey.
Pos reset bebekler gibi sıvıdan başlayıp püre ve katiya geçiş seklinde
Maşallah harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…