- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Fil gibi höpürdettin maşallah.Yeşil çayı sevmen de çom güzel fulyam,ben sevmiyorum ama naneli güzel olur diye düşünüyorum.Ama sevmesem de içicem.Daha yapıp da içemedim iyi miyeşil çay da şişirdi beni
Bende çok sevindim,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bitir de artık normal hayatına ve beslenmene dön inşallah ekim de bitiyor Allahın izniyleLahmacun
Lazanya
Lazanyanın malzemeleri tamamlandı, ıspanaklı peynirli yapacaktim, fırsat olmadı, bugün halsiz halsiz dolandım.
Eşimle çarşıya çıkıp böbrek, mesane temizliği için malzeme baktık.
3 malzeme buldum, doktorum sağolsun, bulamadığını bana sor demişti. Sordum, gönderdiği sayfalardan onlarida tamamladım.
1 gün gecikmelide olsa bu temizliği de yapacağım, çok seviniyorum
Hadi inşallah bakalımiyi geceler kizceler
yaein yine eksiyim insallah
Su orucu hakkında fazla bilgim yok ama duyduğum kadarıyla aynısı galiba dediğin gibiHmm bir arkadaşım daha yapıyor bunu fakat oplu falan değil, su orucu yapıyor. Seninki de su orucu bir anlamda değil mi? Sıvıyla beslenmek = su orucu gibi.. Keşke biz de yapabilsek, vücut için müthiş faydaları var..
Geçmiş olsun gezom ❤Bilmiyorumki, dün çok rüzgar vardı, çarpmış olabilir, küçük torun hastaydı burnu, gözü akıyordu, bana yapıştı, ondan kapmış olabilirim, bu sabah burnum kapalı, gözümden yaş geliyordu.
Oruca niyetlenmiştim, akşama doğru leke gelince 6 da biraz tatlı, meyva, sonra yemek yedim.
Hepsi olabilir heralde
Hadi gözünaydın,darısı bi daha ki ayaKızlar hepimizin gözü aydın olsun sonunda beklediğim geldiyani sizi bu konuyla o kadar meşgul ettim ki sizin de bunu bilmek hakkınız artık
Yalnız çok sevindim, Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin, bugün resmen psikopata bağlamıştım artık. Şükürler olsun
Sağol kuzum.
nasılsın?
Benimde yok makinem. Ama cidden tokluk için iyi geliyor. A101 de tek kullanımlık filtre kahve var. Sallama çay gibi. Dene bence.Benimde makinem yok
Filtre kahveye hiç merak duymadım nedense yoksa alırdım.Nescafe seviyorum belki ondandır
Evet canım yogundun.O ara siparişim çom vardı kk ya çok giremedim canım,girdiğim zamanlarda kahve molasında hızlıca okuyabildim ancak.Kusura bakma hakkını helal et bi tanem.
Ama şimdi yapabiliriz.Ben bugün yani dün(saat 12:00 yi geçti) başladım.Az öncede sporlarımı yaptım acayip istikrarlı başladım.Aynı zamanda da 16/8 yapayım dedim.Saat 8 de 5 küçücük dilim kavun yedim.Yarın 12 de et-kemik sulu sebze çorbası yapıp onu yicem.Ertesi günü de yine et sulu yoğurt çorbası planladım.Naneli soğuk soğuk çok severim.Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.Dr umun dediği protein tozunu almıcam çünkü.Aralarda da ayran ve bol sulandırılmış ev yapımı şekersiz kayısı suyu içtim
Mthn83
Fitre kahve yi denicem güzel fikir ama neden olmasın kiSağol kuzum.
Hafta sonu kardeşimi sozluycez inşallah tek kardeşim. Gorumce olucam heyecanlıyım. Yabancı aileye katılmak başka gelin almak başka. Kız kardeş gelecek bana inşallah.
Gorumcemin düğününden sonra salmadim ama bayramda çok saldım kendimi. Buradan 74.8 le ayrıldım. Bayrama kada 75.2-3 öyle devam ettim. Hemen toplanmam gerek. Pandemi bana iyi gelmişti. İlk defa evde kendime hakim oldum. Tek eksiğim spor.
Düğünde aldığım övgüler ayağımı yerden kesti. Fiziken beni tanıyanlar bile inanmamış bu o mu demiş. İçten içe mutluyum yani. Zayiflamami böyle taclandirdim.
Benimde yok makinem. Ama cidden tokluk için iyi geliyor. A101 de tek kullanımlık filtre kahve var. Sallama çay gibi. Dene bence.
Bim den kullanılmış yağı süzmek icin için süzgeç almıştım çift katli. Türk kahvesi gibi pişirip ondan suzuyorum. Hoşuma gidiyor. Şimdi annemde suzmeden icicem. Tortusu kalacak mesela.
Hindistan cevizi yağı bana iyi geliyor. Migros ta minik şişelerde satılıyor deneme amaçlı bak istersen. Lezzetlide
Evet canım yogundun.
Valla bende birkaç gün yaptım bıraktım. O bile fayda verdi. Dün baslayim dedim yapamadım.
Sabah kahve ile başlıyorum. Öğlen hazır kefir akşamda icim fit. Alıyorum. Hem serin hem vücudun ihtiyacını karşılıyor.
Bı kere dene bence.
bir dahaki ay için reglin 5.gününde bir hapa başlıycam canım. Regl düzenleyici dedi dr ama o da hormonHadi gözünaydın,darısı bi daha ki aya
videoda şekersiz çay ve kahve serbest diyor drSu orucu,su haricinde başka hiçbir şey tüketmeyerek yapılıyormuşobezzto
Oo sabah sabah spor harikaGünaydın arkadaşlar bende 6 da limonlu su ve filtre kahve ile güne başladım 1.5 saat lik yürüyüşümü de yaptım geldim
Dünkü menüm
Sabah
Yarım simit domates yeşillik
Ögle
Karpuz
Akşam
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
3 litre su
Dün spor yoktu ama hastanede idim annem için orada cok koşturmslı idi
Bugun artık spora start verdim yürüyüş sonrası 10 dkk göbek hareketleri yaptım
Ne için buradayızFitre kahve yi denicem güzel fikir ama neden olmasın ki
H. Cevizi yağını da bugün alıcam.İçim fit de çok güzeldir eminim.Tavsiyelerin için tşk ederim cnm
Sıvı diyetinin çeşitleri var canımbir dahaki ay için reglin 5.gününde bir hapa başlıycam canım. Regl düzenleyici dedi dr ama o da hormon
videoda şekersiz çay ve kahve serbest diyor dr
Maşallah harikasınGünaydın arkadaşlar bende 6 da limonlu su ve filtre kahve ile güne başladım 1.5 saat lik yürüyüşümü de yaptım geldim
Dünkü menüm
Sabah
Yarım simit domates yeşillik
Ögle
Karpuz
Akşam
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
3 litre su
Dün spor yoktu ama hastanede idim annem için orada cok koşturmslı idi
Bugun artık spora start verdim yürüyüş sonrası 10 dkk göbek hareketleri yaptım
Oo sabah sabah spor harikaspor yapınca insan diyetine daha sadık oluyor, vicdanen yemek de yiyemiyorsun. Ben ancak akşam 7 den sonra yürüyorum, sabah müsait olamıyorum
oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?