- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet inşallahBende çok sevindim,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bitir de artık normal hayatına ve beslenmene dön inşallah ekim de bitiyor Allahın izniyle
Sağol canımGeçmiş olsun gezom ❤
Ara ara çok zorlamıştı, bazen nefes aldıkça midem sırtıma yapışmış gibi hissediyordum.
Ne kadar faydaları varmış.Gezo 21 gün yapmıştı,helal olsun nasıl dayandın canım yaa
gezegenfeza
obezzto
Oh ne güzel erken kalkmış benim arkadaşımGünaydın kızlar ❤❤❤
Mutlu bir gün olsun herkese
Evet serbest ama saat başı su iciyorsun zaten, ne ara kahve, çay içeceksin. Hem bir müddet sonra insan hepsinden tiksiniyorbir dahaki ay için reglin 5.gününde bir hapa başlıycam canım. Regl düzenleyici dedi dr ama o da hormon
videoda şekersiz çay ve kahve serbest diyor dr
İyi geceler kızlar,ben yine gece kuşu
Periciğime sporumu yazıp uyucam artık
45 dk leslie : 180
30 dk yürüyüş : 90
60 tane ip atlama : 12
50 adet mekik : 20 Sana zahmet sen bi kontrol eder misin doğru mu
50 adet bölgesel : 20
Puanlamaları doğru yaptıysam toplam 322 puan cnm
@perihan00
Oh maşallahGünaydın arkadaşlar bende 6 da limonlu su ve filtre kahve ile güne başladım 1.5 saat lik yürüyüşümü de yaptım geldim
Dünkü menüm
Sabah
Yarım simit domates yeşillik
Ögle
Karpuz
Akşam
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
3 litre su
Dün spor yoktu ama hastanede idim annem için orada cok koşturmslı idi
Bugun artık spora start verdim yürüyüş sonrası 10 dkk göbek hareketleri yaptım
Inanmiyorum sen mide ameliyati mi oldun bicak altina yattinBenim kilo geçmişim yazsan roman olurSeni sıkmadan çok kısa bir şekilde yazayım.
2010 yılında 140 kg ile slevee gastrektomi(mide küçültme) oldum.10.5 ayda 80 kg vererek 60 kg oldum.Tansiyon ilacımı bile bırakarak sağlığıma kavuştum.Sanırım 2 sene önceydi 78 kg buraya geldim.Tam emin değilim ama sanırım 5 ayda 58 kg düştüm mezun oldum.Tabii ki koruyamadım hoooppp bir sene sonra 82 oldum.Yine buraya geldim yine 5-6 ayda 60 kg dı galiba ikinci kez mezun oldum.Kilolar gittikçe arttı.Çok üzülerek ve utanarak söylüyorum bu sefer de 90 kgile üçüncü kez buraya geldim.Yani 3. mezuniyetim olucak.Ne kadar acı değil mi?Psikolojim altüst oldu,çok mutsuzum.Bi de estetik olucam,ist dan haber bekliyorum.İnşallah en az 65 olmadan aramazlar.
İşte böyle edacım,kilom da 81.1 di,bayramda 2 kg almışım yine.Baklava da yapmadım üstelik.
Daha çok gençsin canım çok rahat kilo verirsin.Benim Eylül de 49 bitiyor 27 yaşında oğlum var.
Ben aralıklı oruçtan önce,10 gün poş reset yapmaya karar verdim canım.Dr um yıllar önce yapmam gerektiğini söylemişti ama yapmadım nasılsa 60 lı kilolardayım diye.
Eddaak
26-28 beden düşük bel kot pantolonlarımı özlediiiimm☹ ☹☹☹
İyi geceler kızlar,ben yine gece kuşu
Periciğime sporumu yazıp uyucam artık
45 dk leslie : 180
30 dk yürüyüş : 90
60 tane ip atlama : 12
50 adet mekik : 20 Sana zahmet sen bi kontrol eder misin doğru mu
50 adet bölgesel : 20
Puanlamaları doğru yaptıysam toplam 322 puan cnm
@perihan00
8ci seviyeye mi geldi oh massallahhh subhanallahAra ara çok zorlamıştı, bazen nefes aldıkça midem sırtıma yapışmış gibi hissediyordum.
Genel olarak çok rahattım. Ve o günleri çok arıyorum, açlık oruçlarını gerçekten arıyorum. Böbrek temizliği bitince 8. Seviyede 1 gün 36 saatlik, 1 günde normal oruç var
Beni gecemessingunaydin gunaydin gunaydiiinn
kilom 76.4
oleeeyy
oleeeeyyy
sağol canımEvet canım sabah spor olayını halledin e gün boyu daha dikkatli oluyorum senin de gözün aydın hadi Allah şifa versin inşallah
olsun, anladı ben
e sana demiştim değil mi?? Takıldığın yeri aştığın vakit gerisi çorap söküğü gibi geliyorgunaydin gunaydin gunaydiiinn
kilom 76.4
oleeeyy
oleeeeyyy
Ev işini ne yaptın canım??bulabildiniz mi kafanıza göre bir şey?Inanmiyorum sen mide ameliyati mi oldun bicak altina yattincanim ozman sen iradene sahio cikamamamissin. Esin ondan izin vermiyor anladim simdi konuyu. Ozman mide botoxu cok gereksiz senin kafada bitirmen lazim. 60 kg ne demek ya
Bu arada sporlarin harika vallahi sahsen yapamam
Massallah diyelim
Ben evet gencim fakat benimde insulin hastaligim kilo vetmeyi cok zorluyor. Yani saglikli insanin verdigi kilo akisi ile ayni degil benimki. Aclik krizlerim oluyor. Bayginlik hali falan. Zor. Dun yaptim 18_6 yı bayagi zorlandim ama basardim. Boyle devam. Allahtan 12 fe uyuyorum bayiliyorum
8ci seviyeye mi geldi oh massallahhh subhanallah
Beni gecemessin
Ayyy tövbeeharikasiin bence cok ip atlama gogusleri sarkitabiliyormus
Canim zaten butcemiz belli. 1ci kat bahceli bi ev begendik. Kredi cikmadi. Pandemide maas iskurdan yatti diye. Simdi bu ayin bandrosunu vericez bankaya tekrar sorgulatcaz evede kappora verdik. Insallah kredi verirler. Oda 2 gune belli olucak. Sonrada 24 agustosu beklicez verirlerse. Ole iste. Pandemiden etkilendik yani issizlik maasi cok az oyuzden vermemisti.Ev işini ne yaptın canım??bulabildiniz mi kafanıza göre bir şey?
8. Seviyeye çok az kaldıInanmiyorum sen mide ameliyati mi oldun bicak altina yattincanim ozman sen iradene sahio cikamamamissin. Esin ondan izin vermiyor anladim simdi konuyu. Ozman mide botoxu cok gereksiz senin kafada bitirmen lazim. 60 kg ne demek ya
Massallah diyelim
Ben evet gencim fakat benimde insulin hastaligim kilo vetmeyi cok zorluyor. Yani saglikli insanin verdigi kilo akisi ile ayni degil benimki. Aclik krizlerim oluyor. Bayginlik hali falan. Zor. Dun yaptim 18_6 yı bayagi zorlandim ama basardim. Boyle devam. Allahtan 12 fe uyuyorum bayiliyorum
Beni gecemessin
Hakkınızda hayırlısı olsun canımCanim zaten butcemiz belli. 1ci kat bahceli bi ev begendik. Kredi cikmadi. Pandemide maas iskurdan yatti diye. Simdi bu ayin bandrosunu vericez bankaya tekrar sorgulatcaz evede kappora verdik. Insallah kredi verirler. Oda 2 gune belli olucak. Sonrada 24 agustosu beklicez verirlerse. Ole iste. Pandemiden etkilendik yani issizlik maasi cok az oyuzden vermemisti.
Inanmiyorum sen mide ameliyati mi oldun bicak altina yattincanim ozman sen iradene sahio cikamamamissin. Esin ondan izin vermiyor anladim simdi konuyu. Ozman mide botoxu cok gereksiz senin kafada bitirmen lazim. 60 kg ne demek ya
Massallah diyelim
Beni gecemessin
sağol canım
olsun, anladı ben
e sana demiştim değil mi?? Takıldığın yeri aştığın vakit gerisi çorap söküğü gibi geliyorbravo!
Hayirlisi canim cok saolHakkınızda hayırlısı olsun canım
Insallaj canim yaaa
Altta yaziyor canim kayitli. Bugun 76.2 ciktimsen kac kilosun edaa
ay insallah bi de 2 ogun bi ara ogun yapiyom bazen 2 yapiyom o cok fayda etti
sag ol obeziim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?