Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne kadar faydaları varmış.Gezo 21 gün yapmıştı,helal olsun nasıl dayandın canım yaa

gezegenfeza
obezzto
Ara ara çok zorlamıştı, bazen nefes aldıkça midem sırtıma yapışmış gibi hissediyordum.
Genel olarak çok rahattım. Ve o günleri çok arıyorum, açlık oruçlarını gerçekten arıyorum. Böbrek temizliği bitince 8. Seviyede 1 gün 36 saatlik, 1 günde normal oruç var

bir dahaki ay için reglin 5.gününde bir hapa başlıycam canım. Regl düzenleyici dedi dr ama o da hormon
videoda şekersiz çay ve kahve serbest diyor dr
Evet serbest ama saat başı su iciyorsun zaten, ne ara kahve, çay içeceksin. Hem bir müddet sonra insan hepsinden tiksiniyor

harikasiin bence cok ip atlama gogusleri sarkitabiliyormus

Oh maşallah

Inanmiyorum sen mide ameliyati mi oldun bicak altina yattin canim ozman sen iradene sahio cikamamamissin. Esin ondan izin vermiyor anladim simdi konuyu. Ozman mide botoxu cok gereksiz senin kafada bitirmen lazim. 60 kg ne demek ya
Bu arada sporlarin harika vallahi sahsen yapamam
Massallah diyelim
Ben evet gencim fakat benimde insulin hastaligim kilo vetmeyi cok zorluyor. Yani saglikli insanin verdigi kilo akisi ile ayni degil benimki. Aclik krizlerim oluyor. Bayginlik hali falan. Zor. Dun yaptim 18_6 yı bayagi zorlandim ama basardim. Boyle devam. Allahtan 12 fe uyuyorum bayiliyorum
8ci seviyeye mi geldi oh massallahhh subhanallah
gunaydin gunaydin gunaydiiinn

kilom 76.4

oleeeyy
oleeeeyyy
Beni gecemessin

Evet canım sabah spor olayını halledin e gün boyu daha dikkatli oluyorum senin de gözün aydın hadi Allah şifa versin inşallah
sağol canım
Ayyy ne yaptım ben böyle obezzto alıntı yaptım sözde
olsun, anladı ben
gunaydin gunaydin gunaydiiinn

kilom 76.4

oleeeyy
oleeeeyyy
e sana demiştim değil mi?? Takıldığın yeri aştığın vakit gerisi çorap söküğü gibi geliyor bravo!

Ev işini ne yaptın canım??bulabildiniz mi kafanıza göre bir şey?

Ev işini ne yaptın canım??bulabildiniz mi kafanıza göre bir şey?
Canim zaten butcemiz belli. 1ci kat bahceli bi ev begendik. Kredi cikmadi. Pandemide maas iskurdan yatti diye. Simdi bu ayin bandrosunu vericez bankaya tekrar sorgulatcaz evede kappora verdik. Insallah kredi verirler. Oda 2 gune belli olucak. Sonrada 24 agustosu beklicez verirlerse. Ole iste. Pandemiden etkilendik yani issizlik maasi cok az oyuzden vermemisti.

8. Seviyeye çok az kaldı

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

sen kac kilosun edaa
sağol canım
olsun, anladı ben
e sana demiştim değil mi?? Takıldığın yeri aştığın vakit gerisi çorap söküğü gibi geliyor bravo!

ay insallah bi de 2 ogun bi ara ogun yapiyom bazen 2 yapiyom o cok fayda etti

sag ol obeziim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…