- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Evet öyle diyor,gezo iyi bilir 21 gün yaptı yabir dahaki ay için reglin 5.gününde bir hapa başlıycam canım. Regl düzenleyici dedi dr ama o da hormon
videoda şekersiz çay ve kahve serbest diyor dr
hakkınızda hayırlısı olsun canım, rabbim en güzelini nasip etsin.Canim zaten butcemiz belli. 1ci kat bahceli bi ev begendik. Kredi cikmadi. Pandemide maas iskurdan yatti diye. Simdi bu ayin bandrosunu vericez bankaya tekrar sorgulatcaz evede kappora verdik. Insallah kredi verirler. Oda 2 gune belli olucak. Sonrada 24 agustosu beklicez verirlerse. Ole iste. Pandemiden etkilendik yani issizlik maasi cok az oyuzden vermemisti.
Onlar sana vızz gelirAra ara çok zorlamıştı, bazen nefes aldıkça midem sırtıma yapışmış gibi hissediyordum.
Genel olarak çok rahattım. Ve o günleri çok arıyorum, açlık oruçlarını gerçekten arıyorum. Böbrek temizliği bitince 8. Seviyede 1 gün 36 saatlik, 1 günde normal oruç var
Zaten yerlerdeharikasiin bence cok ip atlama gogusleri sarkitabiliyormus
8 yıl kilom hep sabitti hiç almıyordum.Ama son 2 yıldır cebelleşiyorum.Benim gibi ameliyat olanların hepsi eski kilosuna gelmişler hatta geçenler bile olmuş.Ve revizyon denilen 2. ameliyatlarını olmuşlar.Dr um hayret etti,bir tek sen varsın olmayan,yine çok çok iyisin dediInanmiyorum sen mide ameliyati mi oldun bicak altina yattincanim ozman sen iradene sahio cikamamamissin. Esin ondan izin vermiyor anladim simdi konuyu. Ozman mide botoxu cok gereksiz senin kafada bitirmen lazim. 60 kg ne demek ya
Bu arada sporlarin harika vallahi sahsen yapamam
Massallah diyelim
Ben evet gencim fakat benimde insulin hastaligim kilo vetmeyi cok zorluyor. Yani saglikli insanin verdigi kilo akisi ile ayni degil benimki. Aclik krizlerim oluyor. Bayginlik hali falan. Zor. Dun yaptim 18_6 yı bayagi zorlandim ama basardim. Boyle devam. Allahtan 12 fe uyuyorum bayiliyorum
8ci seviyeye mi geldi oh massallahhh subhanallah
Beni gecemessin
Rabbim işinizi rast getirsinCanim zaten butcemiz belli. 1ci kat bahceli bi ev begendik. Kredi cikmadi. Pandemide maas iskurdan yatti diye. Simdi bu ayin bandrosunu vericez bankaya tekrar sorgulatcaz evede kappora verdik. Insallah kredi verirler. Oda 2 gune belli olucak. Sonrada 24 agustosu beklicez verirlerse. Ole iste. Pandemiden etkilendik yani issizlik maasi cok az oyuzden vermemisti.
Allah razı olsun Ayşem,sen nasılsın sağlığın nasıl,elini kullanabiliyor musunsağlıklı mutlu huzurlu bereketli güzel günler
Altta yaziyor canim kayitli. Bugun 76.2 ciktim
sağolasın aylinimAllah razı olsun Ayşem,sen nasılsın sağlığın nasıl,elini kullanabiliyor musun
sen isteyip odaklandığında yaparsın canım8 yıl kilom hep sabitti hiç almıyordum.Ama son 2 yıldır cebelleşiyorum.Benim gibi ameliyat olanların hepsi eski kilosuna gelmişler hatta geçenler bile olmuş.Ve revizyon denilen 2. ameliyatlarını olmuşlar.Dr um hayret etti,bir tek sen varsın olmayan,yine çok çok iyisin dedi
Eşimin izin vermemesi isteyince kafaya koyunca başaracağımı ve eski kiloma geleceğimi biliyor.Kendi de söylüyor zaten,sen istersen yaparsın o yüzden gerek yok diyor.
Sana da geçmiş olsun canım,gerçekten zor bir durum.Rabbim kolaylık,irade gücü versin
Saol canim zayiflayinca geciyor cok. Sukur.8 yıl kilom hep sabitti hiç almıyordum.Ama son 2 yıldır cebelleşiyorum.Benim gibi ameliyat olanların hepsi eski kilosuna gelmişler hatta geçenler bile olmuş.Ve revizyon denilen 2. ameliyatlarını olmuşlar.Dr um hayret etti,bir tek sen varsın olmayan,yine çok çok iyisin dedi
Eşimin izin vermemesi isteyince kafaya koyunca başaracağımı ve eski kiloma geleceğimi biliyor.Kendi de söylüyor zaten,sen istersen yaparsın o yüzden gerek yok diyor.
Sana da geçmiş olsun canım,gerçekten zor bir durum.Rabbim kolaylık,irade gücü versin
teşekkür ederim canım
Çok şükür sevindim canım benim,inşallah tamamen geçiceksağolasın aylinim
iyiyim hamdolsun, elim düzeldi az ağrılarım oluyor ama geçecek inşallah
Sağol canıımm,bu sözlerin bana daha çok güven verdisen isteyip odaklandığında yaparsın canım
Çok güzel bir paylaşım,motive edici tşk ederiz kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?