Aynen valla , çocuk oyuncağıOnlar sana vızz gelir
Benimde bi onlar sarktı gerisi iyiZaten yerlerde
140 dan 60 a düşünce daha yerlerdeydi
Canim zaten butcemiz belli. 1ci kat bahceli bi ev begendik. Kredi cikmadi. Pandemide maas iskurdan yatti diye. Simdi bu ayin bandrosunu vericez bankaya tekrar sorgulatcaz evede kappora verdik. Insallah kredi verirler. Oda 2 gune belli olucak. Sonrada 24 agustosu beklicez verirlerse. Ole iste. Pandemiden etkilendik yani issizlik maasi cok az oyuzden vermemisti.
Başla kız sende bu yaşımda ben bile yapıyorum.Yarım saat yürüyüşümü de yaptım geldimBu mesaj beni leslie ye itiyor sanki
Benim her yerimBenimde bi onlar sarktı gerisi iyi
Bende 2 haftadır falan aynı senin gibiydim.Ama sonunda dün başladım tam başladım.Spora başlayabilsen gerisi daha kolay geliyor.Kır şu şeytanın bacağını hadi bugün başla cnmBaşlayamıyorum bir türlü
Planlar yapıyorum ama uygulamaya geçemiyorum. Moralim sıfır sıfır sıfır
Hem yoruyor belirsizlik. Hemde hayel kurdurmuyor.İnşallah gönlünden geçen olur, beklemek ve belirsizlik insanı yoruyor..
Ne varmis yasinda yawww. Benim senin yasinda kankislerim var. Yasitlarimla ayni kafada degiliz cunkuBaşla kız sende bu yaşımda ben bile yapıyorum.Yarım saat yürüyüşümü de yaptım geldim
Bugun kahvaltim 1de yaptim
Başlayamıyorum bir türlü
30 dk yap baari.20 dk dan sonra yağlar eriyor.İnan bana ben de hiç sevmiyorum,hatta nefret ediyorum.Ama başlayınca gerisi geliyorHem yoruyor belirsizlik. Hemde hayel kurdurmuyor.Sorma canim
Ne varmis yasinda yawww. Benim senin yasinda kankislerim var. Yasitlarimla ayni kafada degiliz cunku
Inan hergun 1 motive videosu izliyorum.
Spordan nefret ediyorum. Simdi oglan uyudu bi leslie yapim diyorum. 15 dakka yeter bana
Evet canm if yapiom bana uygun olduğunu dusunerekten. Obur turlu yapamiyorum.if diyetimi yapiyosun
iyi gidiyordun ne olduki cnm moralin baska seylere bozulduda hevesin mi kacti?
Yarim saatte denedim canim ya inanilmaz sıkıliyorum30 dk yap baari.20 dk dan sonra yağlar eriyor.İnan bana ben de hiç sevmiyorum,hatta nefret ediyorum.Ama başlayınca gerisi geliyor
Ben de senin yaşlarındayken yaşıtlarımla kafam uyuşmazdı.Kendimden büyüklerle daha iyi anlaşıyorum
Benimde makinem yok
Filtre kahveye hiç merak duymadım nedense yoksa alırdım.Nescafe seviyorum belki ondandır
Başlayamıyorum bir türlü
sağolasın aylinim
iyiyim hamdolsun, elim düzeldi az ağrılarım oluyor ama geçecek inşallah
nescafe içme canım zararlı o. ayrıca filtre kahvenin tadına varsan nescafenin yüzüne bile bakmazsın.
Başlayamıyorum bir türlü
Çayı şekersiz içiyorum da kahveyi içemiyorum. Kahve daha keyif verici bir şey, acı olmamalı düşüncesi var altta. Çikolatayla içsem dahi şeker ekliyorumBende nescafe yi çok seviyorum ama şekersiz ve kremasız olarak aradada hindistancevizi yağı ekliyorum
teşekkür ederim saracımGeçmiş olsun monicim eline ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?