Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çayı şekersiz içiyorum da kahveyi içemiyorum. Kahve daha keyif verici bir şey, acı olmamalı düşüncesi var altta. Çikolatayla içsem dahi şeker ekliyorum

İnan bana bende senin gibiydim çayı şekersiz içerim ama kahveyi teklif bile etmeyin diyordum diyetisyene başladıktan sonra diyetisyenimin önerisiyle şekersiz kremasız neskafe gold içmeye başladım önceleri iğrenerek yüzümü şekilden şekile sokarak içiyordum çünkü tadı kötüydü ama yağ yakmaya yardım ettiği için içmeye devam ediyordum ama sonra alıştım şimdi istesemde şekerli içemiyorum bu şekilde daha çok seviyorum kahveyi ve yanında beş altı tane çiğ bademle beraber tüketince açlığı bastırıp tok tutuyor

Uzuuuuuun bir aradan sonra bir menü paylaşayım

Sabah
İki yumurtayla kimyonlu omlet
Peynir ve zeytin
Bir fincan yeşil çay

Öğle
Büyük bir kase sarımsaklı yoğurtlu chia tohumlu salatalıklı kinoa

Ara
Bir fincan kahve

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
5 tane ızgara köfte
Bir tabak yumurtalı taze fasulye

Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş ve 15 dakika leslie

moni Gulhan1

Bende nescafe yi çok seviyorum ama şekersiz ve kremasız olarak aradada hindistancevizi yağı ekliyorum
ben eskiden de çok sevmezdim nescafeyi. ama arada sütlü sütsüz içerdim. yine arada bir orta şekerli Türk kahvesi içerdim. ama filtre kahveye başlayalı hiçbirini gözüm görmüyor. işyerinde yapıldığı için Türk kahvesini sade olarak içiyorum. ama özellikle aramam. binde bir içtiğim nescafe artık yok. filtre kahve, americano içiyorum
Çayı şekersiz içiyorum da kahveyi içemiyorum. Kahve daha keyif verici bir şey, acı olmamalı düşüncesi var altta. Çikolatayla içsem dahi şeker ekliyorum
2006 yılında çayı şekersiz içmeye başladım. ama Türk kahvesini orta şekerli, bazen de az şekerli içmeye devam ettim. arada bir içtiğim nescafeyi de şekersiz içiyordum. ama yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılından bu yana da kahveleri şekersiz içiyorum. şu anda hiçbir ama hiçbir sıcak içeceği şekerli içemiyorum. tavsiye ederim
teşekkür ederim saracım tutulmuştu ağrılı şiş olarak. romatizmal bir şey sanırım.
geçmiş olsun kuzum

Kızlar sizin için tekrar deniycem, inşallah başarırım çünkü şeker olunca çayın tadını alamıyorsun ya hani, bence kahveyi de tam anlamıyla tadamıyorum. Deniycem bakalım..

Edit: sonradan aklıma geldi, regl olduğumda dahi tatlı aramam, şekerden ziyade tuz severim tuzlu severim ama kahveye şeker ekliyorum. Enteresan

Bende 2 haftadır falan aynı senin gibiydim.Ama sonunda dün başladım tam başladım.Spora başlayabilsen gerisi daha kolay geliyor.Kır şu şeytanın bacağını hadi bugün başla cnm
Evdeki minik cadıyla yapamıyorum spor. birkaç haftadır da eşim yıllık izindeydi, memlekete gittik gezdik derken ipin ucu kaçtı.
if diyetimi yapiyosun

iyi gidiyordun ne olduki cnm moralin baska seylere bozulduda hevesin mi kacti?
Rehavet diyet yaprken kilo alınca moralim bozuldu ara vereyim biraz metabolizmam şaşırsın dedim ama geri döneniyorum
ben de güya başladım. ama tam istediğim gibi değil iki gündür.
İnşallah toparlarız.
kaygılanıyorum artık, gece düşünüp duruyorum uyku öncesi

yapabileceğimiz bir şeyler olsa da yapabilsek ama her şey senin elinde..Birkaç güne toparlarsın inşallah

sabah
1 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim ev yapımı çavdar ekmeği

öğlen
döner
biraz pide
1 köz biber
3 yk yoğurt

ara
kırmızı meyvelerle dünkü fit sütlü tatlıdan
1 kupa filtre kahve

akşam
1 yumurtadan kavurma etli soğanlı omlet
6-7 küçük parça karpuz
1,5 dilim ekmek

şimdi soğuk naneli yeşil çay
yatana kadar 2 lt su

bugün toplam 10.000 adım attım.

gerçekten kahvenin tadını alıyorsun. ısrarla dene canım. alışınca şekerli içemeyeceksin.

Afiyet olsun canım biliyormusun bende filtre kahvenin tadını sevmemiştim damak tadıyla alakalıdır belki

Dene canım şekerin bir faydası yok biliyosun ne kadar erken bıraksan o kadar iyi

Regl döneminde tatlı istememende avantsj benimde canım öyle aman aman tatlı istemez ama hamileymiş gibi aşeririm

Afiyet olsun canım biliyormusun bende filtre kahvenin tadını sevmemiştim damak tadıyla alakalıdır belki

nasıl bir kahve içtin bilmiyorum ama kahvenin cinsi (arabica ya da robusta ya da karışım olup olmadığı), yetiştiği ülkenin iklim şartları (bu çok önemli), kahve çekirdeğinin kavrulma türü (yumuşak, orta, sert), demleme süreleri ve demleme şekilleri (makina hatta makina çeşitleri, french press, sifon, dripper drop vs) içtiğin kahvenin lezzetini çok ama çok değiştirir

Dene canım şekerin bir faydası yok biliyosun ne kadar erken bıraksan o kadar iyi

Regl döneminde tatlı istememende avantsj benimde canım öyle aman aman tatlı istemez ama hamileymiş gibi aşeririm
E ben de öyle oldum.iki aydır hormonlar sapıttı gerçekten hiç böyle olmazdım bugün canım patlamış mısır dahi istedi, resmen kokusu burnuma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…