teşekkür ederim saracımtutulmuştu ağrılı şiş olarak. romatizmal bir şey sanırım.
Çayı şekersiz içiyorum da kahveyi içemiyorum. Kahve daha keyif verici bir şey, acı olmamalı düşüncesi var altta. Çikolatayla içsem dahi şeker ekliyorum
ben eskiden de çok sevmezdim nescafeyi. ama arada sütlü sütsüz içerdim. yine arada bir orta şekerli Türk kahvesi içerdim. ama filtre kahveye başlayalı hiçbirini gözüm görmüyor. işyerinde yapıldığı için Türk kahvesini sade olarak içiyorum. ama özellikle aramam. binde bir içtiğim nescafe artık yok. filtre kahve, americano içiyorumBende nescafe yi çok seviyorum ama şekersiz ve kremasız olarak aradada hindistancevizi yağı ekliyorum
2006 yılında çayı şekersiz içmeye başladım. ama Türk kahvesini orta şekerli, bazen de az şekerli içmeye devam ettim. arada bir içtiğim nescafeyi de şekersiz içiyordum. ama yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılından bu yana da kahveleri şekersiz içiyorum. şu anda hiçbir ama hiçbir sıcak içeceği şekerli içemiyorum. tavsiye ederimÇayı şekersiz içiyorum da kahveyi içemiyorum. Kahve daha keyif verici bir şey, acı olmamalı düşüncesi var altta. Çikolatayla içsem dahi şeker ekliyorum
geçmiş olsun kuzumteşekkür ederim saracımtutulmuştu ağrılı şiş olarak. romatizmal bir şey sanırım.
İnan bana bende senin gibiydim çayı şekersiz içerim ama kahveyi teklif bile etmeyin diyordum diyetisyene başladıktan sonra diyetisyenimin önerisiyle şekersiz kremasız neskafe gold içmeye başladım önceleri iğrenerek yüzümü şekilden şekile sokarak içiyordum çünkü tadı kötüydü ama yağ yakmaya yardım ettiği için içmeye devam ediyordum ama sonra alıştım şimdi istesemde şekerli içemiyorum bu şekilde daha çok seviyorum kahveyi ve yanında beş altı tane çiğ bademle beraber tüketince açlığı bastırıp tok tutuyor
Kızlar sizin için tekrar deniycem, inşallah başarırımben eskiden de çok sevmezdim nescafeyi. ama arada sütlü sütsüz içerdim. yine arada bir orta şekerli Türk kahvesi içerdim. ama filtre kahveye başlayalı hiçbirini gözüm görmüyor. işyerinde yapıldığı için Türk kahvesini sade olarak içiyorum. ama özellikle aramam. binde bir içtiğim nescafe artık yok. filtre kahve, americano içiyorum
2006 yılında çayı şekersiz içmeye başladım. ama Türk kahvesini orta şekerli, bazen de az şekerli içmeye devam ettim. arada bir içtiğim nescafeyi de şekersiz içiyordum. ama yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılından bu yana da kahveleri şekersiz içiyorum. şu anda hiçbir ama hiçbir sıcak içeceği şekerli içemiyorum. tavsiye ederim
geçmiş olsun kuzum
Evdeki minik cadıyla yapamıyorum spor. birkaç haftadır da eşim yıllık izindeydi, memlekete gittik gezdik derken ipin ucu kaçtı.Bende 2 haftadır falan aynı senin gibiydim.Ama sonunda dün başladım tam başladım.Spora başlayabilsen gerisi daha kolay geliyor.Kır şu şeytanın bacağını hadi bugün başla cnm
Rehavetif diyetimi yapiyosun
iyi gidiyordun ne olduki cnm moralin baska seylere bozulduda hevesin mi kacti?
İnşallah toparlarız.ben de güya başladım. ama tam istediğim gibi değil iki gündür.
yapabileceğimiz bir şeyler olsa da yapabilsek ama her şey senin elinde..Birkaç güne toparlarsın inşallahEvdeki minik cadıyla yapamıyorum spor. birkaç haftadır da eşim yıllık izindeydi, memlekete gittik gezdik derken ipin ucu kaçtı.
Rehavetdiyet yaprken kilo alınca moralim bozuldu ara vereyim biraz metabolizmam şaşırsın dedim ama geri döneniyorum
İnşallah toparlarız.
kaygılanıyorum artık, gece düşünüp duruyorum uyku öncesi
Hımmm ne yapsak kiEvet canm if yapiom bana uygun olduğunu dusunerekten. Obur turlu yapamiyorum.
Yarim saatte denedim canim ya inanilmaz sıkıliyorum
Yaa öyle minescafe içme canım zararlı o. ayrıca filtre kahvenin tadına varsan nescafenin yüzüne bile bakmazsın.
Bende şekersiz ve kremasız içiyorum ama yine de zararlı mı ki acaba?Bende nescafe yi çok seviyorum ama şekersiz ve kremasız olarak aradada hindistancevizi yağı ekliyorum
Yaa öyle mi
Kızlar sizin için tekrar deniycem, inşallah başarırımçünkü şeker olunca çayın tadını alamıyorsun ya hani, bence kahveyi de tam anlamıyla tadamıyorum. Deniycem bakalım..
Edit: sonradan aklıma geldi, regl olduğumda dahi tatlı aramam, şekerden ziyade tuz severim tuzlu severim ama kahveye şeker ekliyorum. Enteresan
ben eskiden de çok sevmezdim nescafeyi. ama arada sütlü sütsüz içerdim. yine arada bir orta şekerli Türk kahvesi içerdim. ama filtre kahveye başlayalı hiçbirini gözüm görmüyor. işyerinde yapıldığı için Türk kahvesini sade olarak içiyorum. ama özellikle aramam. binde bir içtiğim nescafe artık yok. filtre kahve, americano içiyorum
2006 yılında çayı şekersiz içmeye başladım. ama Türk kahvesini orta şekerli, bazen de az şekerli içmeye devam ettim. arada bir içtiğim nescafeyi de şekersiz içiyordum. ama yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılından bu yana da kahveleri şekersiz içiyorum. şu anda hiçbir ama hiçbir sıcak içeceği şekerli içemiyorum. tavsiye ederim
geçmiş olsun kuzum
Ozmana gobek atmaya baslarimHımmm ne yapsak kiŞöyle hareketli sevdiğin müzik açsan
Bende şekersiz ve kremasız içiyorum ama yine de zararlı mı ki acaba?
Kızlar sizin için tekrar deniycem, inşallah başarırımçünkü şeker olunca çayın tadını alamıyorsun ya hani, bence kahveyi de tam anlamıyla tadamıyorum. Deniycem bakalım..
Edit: sonradan aklıma geldi, regl olduğumda dahi tatlı aramam, şekerden ziyade tuz severim tuzlu severim ama kahveye şeker ekliyorum. Enteresan
Afiyet olsun canım biliyormusun bende filtre kahvenin tadını sevmemiştim damak tadıyla alakalıdır belki
E ben de öyle oldum.iki aydır hormonlar sapıttı gerçekten hiç böyle olmazdımDene canım şekerin bir faydası yok biliyosun ne kadar erken bıraksan o kadar iyi
Regl döneminde tatlı istememende avantsj benimde canım öyle aman aman tatlı istemez ama hamileymiş gibi aşeririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?