Kahvede master yapmışsın fulyacım. Onlar nasıl ilginç bilgiler öyle.nasıl bir kahve içtin bilmiyorum ama kahvenin cinsi (arabica ya da robusta ya da karışım olup olmadığı), yetiştiği ülkenin iklim şartları (bu çok önemli), kahve çekirdeğinin kavrulma türü (yumuşak, orta, sert), demleme süreleri ve demleme şekilleri (makina hatta makina çeşitleri, french press, sifon, dripper drop vs) içtiğin kahvenin lezzetini çok ama çok değiştirir
Zararlı aylın, hemde çok zararliBende şekersiz ve kremasız içiyorum ama yine de zararlı mı ki acaba?
Kolay gelsin canımPerihan ablam ben bir süre buralarda olamayacagım. Taşınma işi çıktı. Beni izne mi ayırman gerekiyor. Çok öpüyorum umarım kısa zamanda dönebilirim
Sagol ablacımKolay gelsin canım
nasıl bir kahve içtin bilmiyorum ama kahvenin cinsi (arabica ya da robusta ya da karışım olup olmadığı), yetiştiği ülkenin iklim şartları (bu çok önemli), kahve çekirdeğinin kavrulma türü (yumuşak, orta, sert), demleme süreleri ve demleme şekilleri (makina hatta makina çeşitleri, french press, sifon, dripper drop vs) içtiğin kahvenin lezzetini çok ama çok değiştirir
Zararlı aylın, hemde çok zararli
E ben de öyle oldum.iki aydır hormonlar sapıttı gerçekten hiç böyle olmazdımbugün canım patlamış mısır dahi istedi, resmen kokusu burnuma geldi
BendeeBenimde canım en olmadık şeyler ister hamileyken hiç aşermemiştim biliyormusun
Evdeki minik cadıyla yapamıyorum spor. birkaç haftadır da eşim yıllık izindeydi, memlekete gittik gezdik derken ipin ucu kaçtı.
Rehavetdiyet yaprken kilo alınca moralim bozuldu ara vereyim biraz metabolizmam şaşırsın dedim ama geri döneniyorum
İnşallah toparlarız.
kaygılanıyorum artık, gece düşünüp duruyorum uyku öncesi
Yapay olduğundan, sadece diyette deyil, genel olarak herkese zararlı.Niye kız zararlı olsa benim diyetisyenim önermez
Öyle evet ama ona bakarsan neler yemiyoruz kiYapay olduğundan, sadece diyette deyil, genel olarak herkese zararlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?