Gunaydin hanimlar ben gelebildim sonunda
Son cuma kilo bildirimim 10 temmuzda
57.2
Bugun 58.3
+1.1 kilo almisim malesef
Evet tatil oncesi bildirim yapmistim tatilde de ipin ucu kacti ustune bayram girdi bir deneredeyse 1 ay olmus son bildiriminden cok almamissin korumussun bu da iyidir
ben olsam yemisken bi paket yer sonra uzerine 16 saat aclik yapardim
devam etmelisin asla birakma tedaviniOlduuuu baskaaa
Sonra öleyim pismanliktan. 2 tane yedim yeter 74 u gorurum ben yarin. Suan onun heyecanindayim. Ah bide yuruyus yapsam ahhhhh ahhhh
yaaa kızlar şu demir hapını bırakmak istiyorum. ama saçlarım için de içmem lazım. çok dökülünce moralim bozuluyorhiç sevmiyorum bu hapı. öteki hap daha iyiydi. bu depo demir ilacı çok fena 1 ay tamamlanınca bırakıcam sanırım. daha fazla devam ettirmek istemiyorum.
Bende katiliyorum abla yas meselesine ben 4 sene once verdigim hizla simdi ayni degil. Simdi zayiflayip artik almamaya bende ozen gostericem. Sende dikkat edersin bundan sonrasiGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta 64.2
Bu haftaki 64
Eksi 200 grm
Spor u da arttırdım ama gitmiyor kilolar sıkıldım artık anladım ki yaş geçtikçe verilmiyor almadıgıma şükredicem artık
Günaydin kizlar,
Kilom
En son cuma 75.3
Bugün 77
Fark +1700
Yüzde -2.26
Pazartesi kendini gösteren regl daha bugün gelmeye basladi karnim 9 aylik gibi üzgünüm
Izine ayrilmaktan vazgectim kendimi toparlamam lazim , okullar acildi düzene girerim artik
Herzamn yaptigimiz gibi 248964224775535 diyetimize basliycazkilo aldık Mumucum napıcaz
Herzamn yaptigimiz gibi 248964224775535 diyetimize basliycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?