Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yaaa kızlar şu demir hapını bırakmak istiyorum. ama saçlarım için de içmem lazım. çok dökülünce moralim bozuluyor hiç sevmiyorum bu hapı. öteki hap daha iyiydi. bu depo demir ilacı çok fena 1 ay tamamlanınca bırakıcam sanırım. daha fazla devam ettirmek istemiyorum.

Iyi geceler kızlar
Civciv uyudu
Gidip bikac sirke süzüyüm
Daha çok var inşallah bu seferkiler bozulmaz

enerjine hayranim masallah

dr a kontrol olmadan birakma sakin basa sararsin kullandigin da bosa gider

bayram etabı bildirim yapılmadığı için,2 hafta birleştirildi ve uygulama şu şekilde

686. etapta üye bildirimleri hesaplanırken izinden dönen üye kuralı uygulanacaktır;
- kilo verilmesi durumunda fark ikiye bölünecek

- kilo alınması durumunda fark ikiye bölünmeyecek

cuma günü kilolar bu listeden hesaplanacak.

*** 10. TAKIM 685/686. ETAP ***

60kiloyum (82.0///% )
Mumu85(75,3///%)
Obezzto (87,8///% )
Aylin42konya(81,1///% )
Optumkibby(56,2///%)
dunya cadisi(66,7///%)
sara_28(88,0///% )
bir garip dertli (63,1///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat(78,9/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (70/b) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(80,8/) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
Ya habibi5534(94,3/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Nezesali (57,5/b)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
yst38 (74,8/)

Kahve konusunda uzmansın canım maşallah insanın çok sevdiği bir şeyi bu kadar araştırıp bilinçli olması ne güzel sana keyifli kahve içimleri diliyorum

Ben aslında perşembe günleri spor yapmama kararı almıştım ama kızım ısrar edince yürüdüm mecbur. Spor yaptığımın ertesi günü %100 artı oluyorum çünkü. Neyse, kısmet bakalım

Bende öyleyim biliyormusun tartılacağım günden önceki gün spor yapmıyorum kaslar şiştiğinden artı çıkıyorum

Civciv uyutuyorum

Oyyyy yerim civcivini

Iyi geceler kızlar
Civciv uyudu
Gidip bikac sirke süzüyüm
Daha çok var inşallah bu seferkiler bozulmaz
oo yazın mı kurdun sirkeleri? Ben hep sonbaharda kurarım. Eylül 15 gibi falan.. Ne kurdun??
depo demiri ben hiç içemedim midemi mahvetti ki dr da demişti verirken miden sağlamsa iç diye. Ya da mide koruyucu ile iç demişti. Koruyucu ile içeceğime hiç içmiyorum bende, dolapta durup duruyor
obezzto herzamanki gibi uyuyor
sen Türkiye ye gel ilk işim seni bir dr götürmek olacak. Bu kadar uykusuzluk bünyeye zarar
Bak kaptanda uyumamış
o da bugünün stresinden uyumamıştır. Malum iki haftanın bildirimi yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…