- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyi geceler kızlar
Civciv uyudu
Gidip bikac sirke süzüyüm
Daha çok var inşallah bu seferkiler bozulmaz
yaaa kızlar şu demir hapını bırakmak istiyorum. ama saçlarım için de içmem lazım. çok dökülünce moralim bozuluyorhiç sevmiyorum bu hapı. öteki hap daha iyiydi. bu depo demir ilacı çok fena 1 ay tamamlanınca bırakıcam sanırım. daha fazla devam ettirmek istemiyorum.
Daha yeni bıraktımenerjine hayranim masallah
dr a kontrol olmadan birakma sakin basa sararsin kullandigin da bosa gider
masallah diyorumDaha yeni bıraktım
8 litrelik 2 kavanoz doldu
Yarın civcivi götürür cumartesi diğerlerini elden geçiririm
biz vampirsek
yok kız ne haddime. ama öyle gerçekten. lezzeti çok etkiliyor. farkı görünce anlıyorsun. mesela ben kenya ve guatemala kahvelerini çok seviyorum. favori kahve çekirdeklerimdir.
hahahahfularlarım var ama pek takmam
tabi herkesin damak tadı ayrıdır.
diyetisyenler her zaman yararlı şeyler önermiyorlar ki canım. paket gıda, paket atıştırmalıklar vs bir sürü şey yediriyorlar. zayıflatmaya bakıyorlar.
evet haklısın ama yine de azami dikkat etmeliyiz obezim
Ben aslında perşembe günleri spor yapmama kararı almıştım ama kızım ısrar edince yürüdüm mecbur. Spor yaptığımın ertesi günü %100 artı oluyorum çünkü. Neyse, kısmet bakalım
Civciv uyutuyorum
Bak kaptanda uyumamış
Günaydın saracımGünaydın kızlar güzel ve bol eksili bir gün olsun
oo yazın mı kurdun sirkeleri? Ben hep sonbaharda kurarım. Eylül 15 gibi falan.. Ne kurdun??Iyi geceler kızlar
Civciv uyudu
Gidip bikac sirke süzüyüm
Daha çok var inşallah bu seferkiler bozulmaz
depo demiri ben hiç içemedim midemi mahvetti ki dr da demişti verirken miden sağlamsa iç diye. Ya da mide koruyucu ile iç demişti. Koruyucu ile içeceğime hiç içmiyorum bende, dolapta durup duruyoryaaa kızlar şu demir hapını bırakmak istiyorum. ama saçlarım için de içmem lazım. çok dökülünce moralim bozuluyorhiç sevmiyorum bu hapı. öteki hap daha iyiydi. bu depo demir ilacı çok fena 1 ay tamamlanınca bırakıcam sanırım. daha fazla devam ettirmek istemiyorum.
sen Türkiye ye gel ilk işim seni bir dr götürmek olacak. Bu kadar uykusuzluk bünyeye zarar
o da bugünün stresinden uyumamıştır. Malum iki haftanın bildirimi yapılacakBak kaptanda uyumamış
Günaydın
70.3 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?