Daha iyi hamdolsun, teşekkür ederim fulyacım.moni elin nasıl oldu?
düzeltme yapılması lazım listede. moniye ulaşmak lazım. kim ulaşabilir?Kaptanım ben sabitim yazdım ama geçen hafta kilom 81.1 miş.Şimdi gördüm ve sabit değilim ilk defaa artıyım 81.5
+400 fazlayım.Çok ilginç çok da dikkat ediyorum,hergün 3 mil leslie,yarım bir saat arası da yürüyüş yapıyorum
Sonuncu olmuş takim ..üstelik büyük bir eksiyle
süre dolduğu için düzeltme yapılamıyor mesajı görmemişim.düzeltme yapılması lazım listede. moniye ulaşmak lazım. kim ulaşabilir?
ohh şifa olsun gezom. Ellerine sağlık. Ben de elma ve üzüm kurucam, vaktini bekliyorum.. Apa nasıl bir uykusuzluk yapabilir mi? Yaşam kaliten düşer bu kadar az uykuyla, aman dikkat et100 den fazla limoni sıkıp ictimya, kabuklarıyla sirke yaptım. Kaç bidon sayamadım.
Kasayla üzüm almıştık, oğlanlar yemeyince ondanda yaptım.
Bahçede isparta gülüm vardı, ondan yaptım.
Arkadaş bahçesinden kiraz vermişti, birazda ondan yaptım. Limon sirkelerini temizlik için kullanabilirim.
Apadanmidir nedir, Uyuyamıyorum
canım bayramda kaçırdım dedim ya e işte birden gitmiyorKaptanım ben sabitim yazdım ama geçen hafta kilom 81.1 miş.Şimdi gördüm ve sabit değilim ilk defaa artıyım 81.5
+400 fazlayım.Çok ilginç çok da dikkat ediyorum,hergün 3 mil leslie,yarım bir saat arası da yürüyüş yapıyorum
Sonuncu olmuş takim ..üstelik büyük bir eksiyle
kesinlikle toparlanalım. Bu nedir yaayalnız tövbe yarabbim sevinilecek şey değil sonuçta sonuncu olmuşuz ama, ben etap sonuncusu olurum diye tarif ayarlamayı düşünüyordum. etap sonuncusu başkası olmuş. benden beteri varmış. çok şükür halime dedimneyse toparlanalım arkadaşlar gerçekten
Kızlar telefonumu düşürdüm ekran çatladı. Yarın ellerinde ekran varsa hemen değişecekler. İnşallah vardır Allah'ım telefonsuzluk çok kötü. Eşimin telinden giriyorum şimdi
ben beceremedim bu sirke isini elmadan yaptim ama anasi cikmadi ve boceklenmedi100 den fazla limoni sıkıp ictimya, kabuklarıyla sirke yaptım. Kaç bidon sayamadım.
Kasayla üzüm almıştık, oğlanlar yemeyince ondanda yaptım.
Bahçede isparta gülüm vardı, ondan yaptım.
Arkadaş bahçesinden kiraz vermişti, birazda ondan yaptım. Limon sirkelerini temizlik için kullanabilirim.
Apadanmidir nedir, Uyuyamıyorum
Massallah her aksam durum kizmenum
sabah 12.00
1 acma
peynir
aksam 18.00
yarim tavuk durum doner
peynir
3 lt su
Evet haklısın canımohh şifa olsun gezom. Ellerine sağlık. Ben de elma ve üzüm kurucam, vaktini bekliyorum.. Apa nasıl bir uykusuzluk yapabilir mi? Yaşam kaliten düşer bu kadar az uykuyla, aman dikkat et
canım bayramda kaçırdım dedim ya e işte birden gitmiyorsabırla spora devam
kesinlikle toparlanalım. Bu nedir yaa
ben beceremedim bu sirke isini elmadan yaptim ama anasi cikmadi ve boceklenmedi
Massallah her aksam durum kizpazaetesi gorcem seni
noooherkes yattı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?