Bugünkü menüm yine kafa karıştırıcı kızlar
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber
Ara: kavun
Akşam: beş/altı kaşık kavurma, bir dilim ekmek
Ara:haşlanmış mısır
Su:3 litre
Spor:14 bin adım
Mısırı yediğim de saat 18.00 di. Yürüdüm geldim baktım mide kazınıyor, yarım paket altınbaşak yedim
kahve dünyasından kullandıklarım ve tchibonunki
Eki Görüntüle 2672015 Eki Görüntüle 2672016 Eki Görüntüle 2672017 Eki Görüntüle 2672019
hepsini de severek içiyorum.saol canım. en çok hangilerini tavsiye edersin? aklımda bulunsun.
Ben bugün sabittim, yarından da pek bir beklentim yokbeni hiç sorma bugün. ekstra bir şişliğim de var. yarın fena çıkıcam gibi geliyor. hiç ümidim yoketap sonuncusu bile olabilirim.
İzinde misin?? Çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam öyle değil mi?sıcak çok yoruyor. bugün dışarıdaydım. kuaföre gittim. azcık da gezdim. benim kuaför yine saçımı iyice kısalttı. adamın ayarı yok. kafasına göre takılıyor. sanırım kesim için kuaförü değiştirmem lazımlaftan anlamıyor çünkü bu ihtiyar
Wuuuudubleside mi var kiz onun uzun zamandir yemiorumda unuttum
Bu kadinin aralikli oruc diye baska bir videosu var onu sakin kafayla dinleyim
Müthişsin, çok teşekkür ederim
Sanırım birçok filtre kahve çeşidini denedim ben, doğum günümde bile bu tür bir hediye almıştım.
French presste tamamen yanlış demliyormuşum meğerben de neden tadı farklı oluyor diyorum, aydınlandım şu an.
Verdiğin bilgiler doğrultusunda ufak bir araştırma yapıp bulacağım kendime uygun bir şeyler. Kahve makinasına içim gidiyor ama şimdilik ona bütöe ayıramam. İlerde belki
Tekrar çok teşekkür ediyorum
Okulda giyemem ki öyle
Ah beceremiyorum hiç giyinme işini de zaten.
ben dışarlarda gezdiğimden yememi de ayarlayamadım. iştah zaten açık. biraz ondan da oldu. diyet menüsü değil kaç gündür. umarım bu hafta iyi olur. gerçi regl öncesine de giricem ama.Ben bugün sabittim, yarından da pek bir beklentim yokşimdi otururken farkettim çorap iz yapmış ayağıma, o kadar şişim. Büyük ihtimal kullandığım haptan oldu
evet canım. dinlenmeye ihtiyacım vardı. zihnim çok dolu. kiloyu çok takıyorum. uyku düzenim bozuk. azcık kendime zaman ayırayım dedim. gerçi istediğim gibi gezemiyorum. o da başka konu. şu virüs tat tuz bırakmadıİzinde misin?? Çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam öyle değil mi?Anlattığın olayı tüm kuaförler yapıyor maalesef, o yüzden istediğin boydan biraz daha uzun yaptır ki ancak denk gelsin
Ben simdi 1 tane pedibor hoplettim vallahi dayanamadim. Bitane ile. Son bulmasi iyi genede eskiden 1 paket yerdim. Kotu oldum. Cunkumevet ekstra donerli
izle izle
o zaman almamak icin diyete yuklencen baska care yok
Yapabildiğin kadarını yap obezimÖyle evet ama ona bakarsan neler yemiyoruz kinormal öğünde yediğimiz her şeyde katkı maddesi var
Sirkelerimi süzüyüm dedim, küçük cimcime yatılı geldiNerdesiniz yaw
Ben simdi 1 tane pedibor hoplettim vallahi dayanamadim. Bitane ile. Son bulmasi iyi genede eskiden 1 paket yerdim. Kotu oldum. Cunkum
Civciv uyutuyorumkızlar neredesiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?