Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm yine kafa karıştırıcı kızlar

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber
Ara: kavun
Akşam: beş/altı kaşık kavurma, bir dilim ekmek
Ara:haşlanmış mısır
Su:3 litre
Spor:14 bin adım

Mısırı yediğim de saat 18.00 di. Yürüdüm geldim baktım mide kazınıyor, yarım paket altınbaşak yedim

beni hiç sorma bugün. ekstra bir şişliğim de var. yarın fena çıkıcam gibi geliyor. hiç ümidim yok etap sonuncusu bile olabilirim.

sıcak çok yoruyor. bugün dışarıdaydım. kuaföre gittim. azcık da gezdim. benim kuaför yine saçımı iyice kısalttı. adamın ayarı yok. kafasına göre takılıyor. sanırım kesim için kuaförü değiştirmem lazım laftan anlamıyor çünkü bu ihtiyar

beni hiç sorma bugün. ekstra bir şişliğim de var. yarın fena çıkıcam gibi geliyor. hiç ümidim yok etap sonuncusu bile olabilirim.
Ben bugün sabittim, yarından da pek bir beklentim yok şimdi otururken farkettim çorap iz yapmış ayağıma, o kadar şişim. Büyük ihtimal kullandığım haptan oldu

Ben aslında perşembe günleri spor yapmama kararı almıştım ama kızım ısrar edince yürüdüm mecbur. Spor yaptığımın ertesi günü %100 artı oluyorum çünkü. Neyse, kısmet bakalım

İzinde misin?? Çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam öyle değil mi? Anlattığın olayı tüm kuaförler yapıyor maalesef, o yüzden istediğin boydan biraz daha uzun yaptır ki ancak denk gelsin

Wuuuu dubleside mi var kiz onun uzun zamandir yemiorumda unuttum
Bu kadinin aralikli oruc diye baska bir videosu var onu sakin kafayla dinleyim

evet ekstra donerli
izle izle

o zaman almamak icin diyete yuklencen baska care yok

Ben bugün sabittim, yarından da pek bir beklentim yok şimdi otururken farkettim çorap iz yapmış ayağıma, o kadar şişim. Büyük ihtimal kullandığım haptan oldu
ben dışarlarda gezdiğimden yememi de ayarlayamadım. iştah zaten açık. biraz ondan da oldu. diyet menüsü değil kaç gündür. umarım bu hafta iyi olur. gerçi regl öncesine de giricem ama.
İzinde misin?? Çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam öyle değil mi? Anlattığın olayı tüm kuaförler yapıyor maalesef, o yüzden istediğin boydan biraz daha uzun yaptır ki ancak denk gelsin
evet canım. dinlenmeye ihtiyacım vardı. zihnim çok dolu. kiloyu çok takıyorum. uyku düzenim bozuk. azcık kendime zaman ayırayım dedim. gerçi istediğim gibi gezemiyorum. o da başka konu. şu virüs tat tuz bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…