Hadi bakalım ? Dünden beri kk ya giremedim 6 çeşit sipariş vardı,kız istemeye hazırlık.Çok şükür az önce teslim ettim.Ama daha hiç uyumadım.He tamam cunku ben 6 ayda zayflayim coktan giderimdedim. 75 e 500 gr kaldi
Saolasin canim guncellemeyi yarin yaparim diye dusundum nasil olsa bildirim var
Aynen tamda if yapiomussunif harika ya benim hosuma gitti. Dun 1 de kahvalti yaptim. 7 dekapanis yaptim. Inan 700 gr eksideyim. Sabah 1 de yedim 3 gibi seftali yedim 6ya yakin cok az et yedim okdar. Ozman aylin sen ben if yapioruz. Bakalim kim ne verecek
Eger sabah istahin olmadan kahvalti yapiosan benim gibi inanki cok rahat bekliosun
Hadi bakalım ? Dünden beri kk ya giremedim 6 çeşit sipariş vardı,kız istemeye hazırlık.Çok şükür az önce teslim ettim.Ama daha hiç uyumadım.
Geçmişi okuyayım bi,kim ne kadar vermiş.Bayram da herkes dökülüyordu
Ilaci birakmak zarar vermiycek mi ?bugün depo demir ilacımı içmeyeceğim. 2 güne düzene girer iştahım. gerçi regl öncesine de giricemya da acaba regl sonunda mı bıraksam
Ilaci birakmak zarar vermiycek mi ?
Sen aclik orucu yap canm yoksa kendinin onune gecemiosunşişkoyum şişkooooooooff offfffff
Sen aclik orucu yap canm yoksa kendinin onune gecemiosun
Brn demirin istahla cok alakasi oldugunu sanmiyorum canim psikokojik olmasin yoksa. Sonucta bundan oncede gene istah biri degilmiydinişte şu haptan dolayı kafam yerinde değil canım. onu da çok düşündüm ama yok bir türlü yapamadım. elimi ayağımı kitledi şu aptal ilaç. ama dediğim gibi aralıklı içicem artık. dün akşam içtim. şu 2 gün içmeyeceğim. bakayım iştahıma. bir yol çizeceğim kendime.
regl öncesi ve reglin ilk 3 günü falan çok iştah olur bende. o da yine bir nebzeye kadar kontrol edilebilir derecede. depo demir ilacı, normal demir ilacından da fena. insanı acayip yapıyor. yemek yiyorsun yarım saat sonra yine mutfakta dolanıyorsun. dolabı açıp ne yesem diyorsun. böyle bir şey. yoksa daha önce normal demir ilacı kullandım. bir nebze iştah açıyordu. sonra alışıyorsun falan. ama bu inan çok çok farklı. hapın içine şeytan kaçmış gibiBrn demirin istahla cok alakasi oldugunu sanmiyorum canim psikokojik olmasin yoksa. Sonucta bundan oncede gene istah biri degilmiydin
İki hafta öncesine göre 300 gr almışımnatsu eksi misin arti mi boyle anlasilmiyorki
100 den fazla limoni sıkıp ictimya, kabuklarıyla sirke yaptım. Kaç bidon sayamadım.oo yazın mı kurdun sirkeleri? Ben hep sonbaharda kurarım. Eylül 15 gibi falan.. Ne kurdun??
depo demiri ben hiç içemedim midemi mahvetti ki dr da demişti verirken miden sağlamsa iç diye. Ya da mide koruyucu ile iç demişti. Koruyucu ile içeceğime hiç içmiyorum bende, dolapta durup duruyor
sen Türkiye ye gel ilk işim seni bir dr götürmek olacak. Bu kadar uykusuzluk bünyeye zarar
o da bugünün stresinden uyumamıştır. Malum iki haftanın bildirimi yapılacak
100 den fazla limoni sıkıp ictimya, kabuklarıyla sirke yaptım. Kaç bidon sayamadım.
Kasayla üzüm almıştık, oğlanlar yemeyince ondanda yaptım.
Bahçede isparta gülüm vardı, ondan yaptım.
Arkadaş bahçesinden kiraz vermişti, birazda ondan yaptım. Limon sirkelerini temizlik için kullanabilirim.
Apadanmidir nedir, Uyuyamıyorum
Kaptanım ben sabitim yazdım ama geçen hafta kilom 81.1 miş.Şimdi gördüm ve sabit değilim ilk defaa artıyım 81.5bayram etabı bildirim yapılmadığı için,2 hafta birleştirildi ve uygulama şu şekilde
686. etapta üye bildirimleri hesaplanırken izinden dönen üye kuralı uygulanacaktır;
- kilo verilmesi durumunda fark ikiye bölünecek
- kilo alınması durumunda fark ikiye bölünmeyecek
cuma günü kilolar bu listeden hesaplanacak.
*** 10. TAKIM 685/686. ETAP ***
60kiloyum (82.0/85,8/+3,8/%-4,63 )
Mumu85(75,3/77,0/+1,7/%-2,26)
Obezzto (87,8/87,3/0,25/%0,28)
Aylin42konya(81,1///% )
Optumkibby(56,2/57,5/+1,3/%-2,31)
dunya cadisi(66,7/66,1/0,3/%0,45)
sara_28(88,0/87,0/-0,5/%0,57 )
bir garip dertli (63,1///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
Baby Cat(78,9/78,5/-0,4)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (70/70,3/+0,3) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(80,8/) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
Ya habibi5534(94,3/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Nezesali (57,5/b)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
yst38 (74,8/)
Ekrl(64,2/64,0/-0,2)
busefit(77,2/76,4/0,8)
Eddak(76,8/75/-1,8)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?