Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hadi bakalım ? Dünden beri kk ya giremedim 6 çeşit sipariş vardı,kız istemeye hazırlık.Çok şükür az önce teslim ettim.Ama daha hiç uyumadım.

Geçmişi okuyayım bi,kim ne kadar vermiş.Bayram da herkes dökülüyordu

beni hiç okuma

Ilaci birakmak zarar vermiycek mi ?

kandaki demir normal. ferritinim düşük. yani demir depom. ama öyle 3-4 falan da değil. idare eder. yorgunluk hissim çoktu bir de saçlarım çok dökülüyordu. yaklaşık 17-18 gündür içiyorum. biraz farketti.

kafam çok karışık. değişik düşünceler geçiyor. bu aşırı iştah artışından dolayı bırakayım diyorum. sonra 2 hafta daha içeyim dedim. şimdi de şöyle yapayım diyorum; sabahtan omega3 ile B12 yi içiyorum, gün aşırı hatta 2 güne bir de depo demiri içeyim diyorum. depo demiri içmediğim günlerde de akşam magnezyum çinko içerim. saçlara o da etki eder. sanırım böyle iyi olur. 1 gün içeyim 2 gün içmeyeyim. bu bence iyi.

*** 10. TAKIM 685/686. ETAP ***

60kiloyum (82.0/85,8/-3,8/% -4,63)Kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi.
Mumu85(75,3/77,0/-1,7/%-2,26)Kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi.
Obezzto (87,8/87,3/0,5/%0,28 )Kilo verdiği için yüzdesi 2 ye bölündü.
Aylin42konya(81,1///% )
Optumkibby(56,2/57,5/-1,3/%-2,31)Kilo aldığı için yüzdesi bölünmedi.
dunya cadisi(66,7/66,1/0,6/%0,45)Kilo verdiği için yüzdesi 2 ye bölündü.
sara_28(88,0/87,0/1/%0,57 )Kilo verdiği için yüzdesi 2 ye bölündü.
bir garip dertli (63,1///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat(78,9/78,5)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (70/70,3) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(80,8/80,8) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
Ya habibi5534(94,3/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Nezesali (57,5/58,3)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
yst38 (74,8/)
eddak(/75)hg:69
busefit(/76,4)
ekrl(64,2/64)

Sen aclik orucu yap canm yoksa kendinin onune gecemiosun

işte şu haptan dolayı kafam yerinde değil canım. onu da çok düşündüm ama yok bir türlü yapamadım. elimi ayağımı kitledi şu aptal ilaç. ama dediğim gibi aralıklı içicem artık. dün akşam içtim. şu 2 gün içmeyeceğim. bakayım iştahıma. bir yol çizeceğim kendime.

Brn demirin istahla cok alakasi oldugunu sanmiyorum canim psikokojik olmasin yoksa. Sonucta bundan oncede gene istah biri degilmiydin

Brn demirin istahla cok alakasi oldugunu sanmiyorum canim psikokojik olmasin yoksa. Sonucta bundan oncede gene istah biri degilmiydin
regl öncesi ve reglin ilk 3 günü falan çok iştah olur bende. o da yine bir nebzeye kadar kontrol edilebilir derecede. depo demir ilacı, normal demir ilacından da fena. insanı acayip yapıyor. yemek yiyorsun yarım saat sonra yine mutfakta dolanıyorsun. dolabı açıp ne yesem diyorsun. böyle bir şey. yoksa daha önce normal demir ilacı kullandım. bir nebze iştah açıyordu. sonra alışıyorsun falan. ama bu inan çok çok farklı. hapın içine şeytan kaçmış gibi

100 den fazla limoni sıkıp ictimya, kabuklarıyla sirke yaptım. Kaç bidon sayamadım.
Kasayla üzüm almıştık, oğlanlar yemeyince ondanda yaptım.
Bahçede isparta gülüm vardı, ondan yaptım.
Arkadaş bahçesinden kiraz vermişti, birazda ondan yaptım. Limon sirkelerini temizlik için kullanabilirim.

Apadanmidir nedir, Uyuyamıyorum

eline sağlık canım. ben de yine dün gece döndüm durdum

Kaptanım ben sabitim yazdım ama geçen hafta kilom 81.1 miş.Şimdi gördüm ve sabit değilim ilk defaa artıyım 81.5
+400 fazlayım.Çok ilginç çok da dikkat ediyorum,hergün 3 mil leslie,yarım bir saat arası da yürüyüş yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…