Sonuncu olmuş takim ..üstelik büyük bir eksiyle
benim katkım büyük. kusura bakmayın
sara_28 ve dunya cadisi sizi tebrik ederim kizlar. bayram sonrasi yarış listesinde tek eksi olan sizsiniz harikasiniz
haftaya bende sahalara geri donuyorum izinden dönücem
Teşekkürler -600 iyi sayılmaz 2hafta için.inşallah haftaya daha iyi olur.
sara_28 ve dunya cadisi sizi tebrik ederim kizlar. bayram sonrasi yarış listesinde tek eksi olan sizsiniz harikasiniz
haftaya bende sahalara geri donuyorum izinden dönücem
Sağlıklı bir insana gün de 5 saat uyku yetiyor canım, kaliteli uyursakohh şifa olsun gezom. Ellerine sağlık. Ben de elma ve üzüm kurucam, vaktini bekliyorum.. Apa nasıl bir uykusuzluk yapabilir mi? Yaşam kaliten düşer bu kadar az uykuyla, aman dikkat et
canım bayramda kaçırdım dedim ya e işte birden gitmiyorsabırla spora devam
kesinlikle toparlanalım. Bu nedir yaa
Umarım çabuk tamir olup gelirKızlar telefonumu düşürdüm ekran çatladı. Yarın ellerinde ekran varsa hemen değişecekler. İnşallah vardır Allah'ım telefonsuzluk çok kötü. Eşimin telinden giriyorum şimdi
O saatte yatmamıştım, evde deyildim, toruna doğum günü yaptık.gec geldikherkes yattı mı?
Benim ilk yaptığım limon sirkesi 3 kavanozdu, hepsi küflendi ve attım.ben beceremedim bu sirke isini elmadan yaptim ama anasi cikmadi ve boceklenmedi
Massallah her aksam durum kizpazaetesi gorcem seni
canımcım bu mesajını listeyi paylaştıktan sonra gördüm, bildirim saati dolmuştu düzeleme yapamadım o yüzden.Kaptanım ben sabitim yazdım ama geçen hafta kilom 81.1 miş.Şimdi gördüm ve sabit değilim ilk defaa artıyım 81.5
+400 fazlayım.Çok ilginç çok da dikkat ediyorum,hergün 3 mil leslie,yarım bir saat arası da yürüyüş yapıyorum
Oh 18 saat bravo. Kiz bende dun yemek kacirdim tuzlama hamsi ve patates yedim ay bir kotu oldum anlatamam bugun 11 de yedim mecburuyetten malesef. Evde bi kac esyayi yolluoz. Gelip tasicaklar. Erken bitirdik yemek isini. 5 te benim yemek isini bugun bitirmem gerek gari. Senin gibi 18 saat aclik yapicamvalla regl oldum ilk iki gun feci agri oluyo bende. ne varsa onu yedim o yuzden yemek memek ugrasmadimicimde cizlamadi daha erken yedim cunku 18 saat aclik yapicam uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?