60kiloyum kiz ben burdayim sen yattin mi insallah sonunda uyumussundur da bi rahat edersin bu gece bende yatıyorum artik sabah bebe bakcam daha
Sanada tunaydinGünaydin kizlar ..hayirli sabahlar
Alişverişe çikacağiz birazdan eşimle...dünden beri rahat takiliyorum bakalim...eşim melemen yapmişti..uzun ara sonra ekmeklen yedim...bugünde sade gözleme yedim kahvaltiya..hemen 1 kilo gelir...1 kiloyu vermek için 1-2 hafta mücadele et..ama 1-2 gün içinde hemen geri geliyor..Kizlar nerdesiniz yaw?
Alişverişe çikacağiz birazdan eşimle...dünden beri rahat takiliyorum bakalim...eşim melemen yapmişti..uzun ara sonra ekmeklen yedim...bugünde sade gözleme yedim kahvaltiya..hemen 1 kilo gelir...1 kiloyu vermek için 1-2 hafta mücadele et..ama 1-2 gün içinde hemen geri geliyor..
canım ben de inşallah birkaç güne başlamayı planlıyorum. dün gece demir hapını içmedim. 3 güne 1 falan içicem. iştahım düzene girsin ben de başlaayacağım. sabret olur. ama ekmek ve karbo yeme. sebze, salata, çiğ kuruyemiş ve proteinle doyacak kadar ye öğünlerde. kontrol altına alırsın. başlarda biraz sabretmek gerekiyor. ayrıca aralarda su, madensuyu, şekersiz çay ve kahve iç. mideni bastırır.Selam kızlar açlık orucu yapmaya planlayan ben sanki inadına gibi aşırı iştah her saat yeme istedigi cok zorluyor beni önüne geçemiyorum ne olacak bunu nasıl aşıcagım bilmiyorum cok iradesiz oldum cok kızıyorum kendime aynada ne kadar şiş oldugum ayan beyan belli oluyor o kadar video izliyorum motive olsun diye ama yok anam 2 saat sonra mutfaktayım biri beddua mı etti neinşallah bir an önce atlatırım
Kusura bakmayın uzun oldu içimi döktüm kızlar
nerelerdesin senSelam kızlar@moni
2 rrkat namaz kil canim heyheyler gitsinçok depresif, melankoliğim bugün.... bir mutsuzluk üzerimde..... hiçbir şeye odaklanamıyorum. bunaldım sanırım
2 rrkat namaz kil canim heyheyler gitsin
geldimcanım ben de inşallah birkaç güne başlamayı planlıyorum. dün gece demir hapını içmedim. 3 güne 1 falan içicem. iştahım düzene girsin ben de başlaayacağım. sabret olur. ama ekmek ve karbo yeme. sebze, salata, çiğ kuruyemiş ve proteinle doyacak kadar ye öğünlerde. kontrol altına alırsın. başlarda biraz sabretmek gerekiyor. ayrıca aralarda su, madensuyu, şekersiz çay ve kahve iç. mideni bastırır.
nerelerdesin senbir görünüp bir kayboluyorsun efser kaç kilosun, diyet işini ne yaptın?
geldim82 oldum diyete devam ruhum gibi farklı Diyetler peşindeyim
Son baharda 100 ile başladımen son kaçtın hatırlayamadım 90 larda mıydın?
yettim gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?