Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlarrrr güzel bir haftasonu diliyorum herkese bugün dışarı çıkma planım vardı. ama netten güneş kremi sipariş etmiştim. pazartesi salı gibi kargoya verilecekti. ama saolsun satıcı hemen kargoya verdi. bugün de hemen dağıtımdaymış. mecbur onu bekliyorum evde. ezcanelerde daha pahalı oluyor. böyle de mecbur eve bağlı kalıyorsun. işe gelince iyi oluyor. yerinde olmasan bile biri alıp dolaba koyuyor.

Kizlar nerdesiniz yaw?
Alişverişe çikacağiz birazdan eşimle...dünden beri rahat takiliyorum bakalim...eşim melemen yapmişti..uzun ara sonra ekmeklen yedim...bugünde sade gözleme yedim kahvaltiya..hemen 1 kilo gelir...1 kiloyu vermek için 1-2 hafta mücadele et..ama 1-2 gün içinde hemen geri geliyor..

aşırı yemediysen artı olmaz bence.

Selam kızlar açlık orucu yapmaya planlayan ben sanki inadına gibi aşırı iştah her saat yeme istedigi cok zorluyor beni önüne geçemiyorum ne olacak bunu nasıl aşıcagım bilmiyorum cok iradesiz oldum cok kızıyorum kendime aynada ne kadar şiş oldugum ayan beyan belli oluyor o kadar video izliyorum motive olsun diye ama yok anam 2 saat sonra mutfaktayım biri beddua mı etti ne inşallah bir an önce atlatırım
Kusura bakmayın uzun oldu içimi döktüm kızlar

canım ben de inşallah birkaç güne başlamayı planlıyorum. dün gece demir hapını içmedim. 3 güne 1 falan içicem. iştahım düzene girsin ben de başlaayacağım. sabret olur. ama ekmek ve karbo yeme. sebze, salata, çiğ kuruyemiş ve proteinle doyacak kadar ye öğünlerde. kontrol altına alırsın. başlarda biraz sabretmek gerekiyor. ayrıca aralarda su, madensuyu, şekersiz çay ve kahve iç. mideni bastırır.
Selam kızlar @moni
nerelerdesin sen bir görünüp bir kayboluyorsun efser kaç kilosun, diyet işini ne yaptın?

geldim 82 oldum diyete devamruhum gibi farklı Diyetler peşindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…