mesajımı tekrar okuNe hurafesi kiz sac acilmiyor rengi. Kuafore git sor aynisini dicekama normal boya bunun icin gecerli degil sadece oryelde
Diger gruptan yazdim sanabu hafta iyi sonuc alacaksin belli
Diger gruptan yazdim sana
mesajımı tekrar oku
burdakini kopyalayip yapistircan ya bisey yoktu yani. Ifle ilgili guzel bilgiler varcnm buraya anca yetisirim ben o yuzden yazmadim oraya ama sag ol
Aa ben yanlış anlamisim. Siyah boyamak dinimizde iyi karsilanmiyor haram gibi birsey duymustum bende. Nedendir bilmemokudum simdiobezzto sen baska seyler icin hurafe demissin. benim bildigim siyah boyanin icinde katran gibi bi madde varmis ve bu suyu gecirmeyebiliyormus o yuzden sadece siyah boyanmaz diye biliyorum reglken
hatta simdi baktim. peygamber efendimiz siyah boyamayin diye belirtmis. sanirim sıkıntı siyah boyamakta
bu hafta iyi sonuc alacaksin belli
o konu hakkında bir fikrim yok, hiç de araştırmadım açıkcasıben okumadim ama regl donemi salgilanan bi hormon boyanin etkilesimini etkiliyormus tibbi aciklamasi bu sekilde
net peygamber efendimizin dedikleri ve demedikleri için derya deniz ve bu insanları çok yanıltıyor. Ben böyle bir şey dediğine inanmıyorumokudum simdiobezzto sen baska seyler icin hurafe demissin. benim bildigim siyah boyanin icinde katran gibi bi madde varmis ve bu suyu gecirmeyebiliyormus o yuzden sadece siyah boyanmaz diye biliyorum reglken
hatta simdi baktim. peygamber efendimiz siyah boyamayin diye belirtmis. sanirim sıkıntı siyah boyamakta
saç boyası deriye suyu geçirir, tabaka halinde değildir ki en basiti diyanetin dahi fetvası vardır. Dolayısıyla boy abdestine de engel olmuyorkızlar boy abdesti olmadan saç boyamamak hurafe değildir. sonra abdest alsan da alttaki saç abdestsiz kalıyor. ben okumuştum. mantıklı da geldi.
burdakini kopyalayip yapistircan ya bisey yoktu yani. Ifle ilgili guzel bilgiler var
Aa ben yanlış anlamisim. Siyah boyamak dinimizde iyi karsilanmiyor haram gibi birsey duymustum bende. Nedendir bilmem
Ha .bi burda eksikti tam oldu .sayenizde 10.takımın cübbelisi oldum.bundan sonra bana cübbeli obez deyin
burdakini kopyalayip yapistircan ya bisey yoktu yani. Ifle ilgili guzel bilgiler var
Aa ben yanlış anlamisim. Siyah boyamak dinimizde iyi karsilanmiyor haram gibi birsey duymustum bende. Nedendir bilmem
yemelerimi de tam düzene soksam iyi olur da. regl sökülürse iyi olacak. çok şişim.
niye haram olsun ki? Bizim insanımız o haram bu günah demeyi pek bir sever , inanmayın böyle saçmalıklara
Bizde kiraciyiz canim...ama 4 çocuklan 4 odali ev bulmak imkansiz gibi...idare edcez artik muhatap olmam birdahabnm ustteki beden egitimi ogretmeni guya. ama 7 yasinda kizi yuzume tukurmeye calisiyodu kadinla konusurken ve kadin cocugunun bu hareketini tastikliyodu. diger cocuklara nasil egitim veriyo artik dusunemiyorum. okumakla da insan olunmuyor. uzak dur sende insani evinden sogutuyorlar o ayri. neyseki ben kiradayim tasinicam ins ev ariyorum.
Bizde kiraciyiz canim...ama 4 çocuklan 4 odali ev bulmak imkansiz gibi...idare edcez artik muhatap olmam birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?