Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

okudum simdi obezzto sen baska seyler icin hurafe demissin. benim bildigim siyah boyanin icinde katran gibi bi madde varmis ve bu suyu gecirmeyebiliyormus o yuzden sadece siyah boyanmaz diye biliyorum reglken

hatta simdi baktim. peygamber efendimiz siyah boyamayin diye belirtmis. sanirim sıkıntı siyah boyamakta

Son düzenleme:
cnm buraya anca yetisirim ben o yuzden yazmadim oraya ama sag ol
burdakini kopyalayip yapistircan ya bisey yoktu yani. Ifle ilgili guzel bilgiler var
Aa ben yanlış anlamisim. Siyah boyamak dinimizde iyi karsilanmiyor haram gibi birsey duymustum bende. Nedendir bilmem

Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 kase kadar yurmurtali patates
Cay sekerli (sadece kahvaltida sekersiz asla içemiyoru)
Zeytin peynir domates biber

Oglen seftali

Aksam 6 da
Patlican yemegi
sarimsakli yogurt 1 kase
2 dilim cavdar ek.
2 dilim karpuz
2 litre su
45 dakka yuruyus

18+6 yapiyorum if

ben okumadim ama regl donemi salgilanan bi hormon boyanin etkilesimini etkiliyormus tibbi aciklamasi bu sekilde
o konu hakkında bir fikrim yok, hiç de araştırmadım açıkcası
net peygamber efendimizin dedikleri ve demedikleri için derya deniz ve bu insanları çok yanıltıyor. Ben böyle bir şey dediğine inanmıyorum
kızlar boy abdesti olmadan saç boyamamak hurafe değildir. sonra abdest alsan da alttaki saç abdestsiz kalıyor. ben okumuştum. mantıklı da geldi.
saç boyası deriye suyu geçirir, tabaka halinde değildir ki en basiti diyanetin dahi fetvası vardır. Dolayısıyla boy abdestine de engel olmuyor

burdakini kopyalayip yapistircan ya bisey yoktu yani. Ifle ilgili guzel bilgiler var

Aa ben yanlış anlamisim. Siyah boyamak dinimizde iyi karsilanmiyor haram gibi birsey duymustum bende. Nedendir bilmem
niye haram olsun ki? Bizim insanımız o haram bu günah demeyi pek bir sever , inanmayın böyle saçmalıklara

cnm ordada bi iletisime geciyorsun kopyalamak olmaz cevap vermek gerekir vs.

ben onume geleni yiyerek kilo veremiyorum sanirim ya da regl oldugum icin olabilir. ama ifle kilo verdikten sonra istedigimi yiyerekte koruyabilirim bu net
yemelerimi de tam düzene soksam iyi olur da. regl sökülürse iyi olacak. çok şişim.

bende reglim ama yine sisim yediklerimin de etkisi var tabi.

Bizde kiraciyiz canim...ama 4 çocuklan 4 odali ev bulmak imkansiz gibi...idare edcez artik muhatap olmam birdaha

bir arkadasim vardi 4 yil once esinden ayrildi 3 yasinda bi oglu vardi. kocasi madde bagimlisiydi. bugun konustuk bir guzellesmis kafasi rahat kiloluydu zayiflamis. calismaya da baslamis halinden mutlu. ailesiyle yasiyormus. cok sevindim onun icin. oyle yazasim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…