Senin adina cok sevindim. Kendini bulman konusunda. Memnunsan sorun yok12 yıldır diyet yapıyprum diyetisyene karşı önyargım vardı hep listeye uyamam diye düşünüyordum. 12 yıldır kendi kendime debelendim kiloda verdiğim oldu hamile kalıp tekrar geri aldım hep. (4cocuk) . Eskiden denediğim hangi yöntem varsa işe yaramadı sürdüremedim çıkmaza girmiştim sanki vücudumun ayarlarını bozmuştum. Cevremde 4 kişinin gittiği ve cok güzel kilolar verdiği bi diyetisyen vardı uzaktan uzaktan izledim ve bi cesaret giden arkadaşlardan kimseye söylemeden gittim. Aklımda listeye uyamayacağım varya sessiz sedasız gitmek istedimki rezil olmayayım. Çok şükür 1.5 aydır birkere bile kaçamak yapmadım bayram hariç. Güzel gidiyor şimdilik 85 ile başladım 79.5 idim bayramda.
Bence ilk firsatta git ekime birakma canm halimiz hal degil heran hersey olabiliryok diğer şeylere bulaşmam. sadece dip boya. saç kesimimi evde yapamam. ona mecbur gidicem. zaten eylül sonu ekim başı gibi bir daha giderim. bakalım vaka sayısı ne olacak. ona göre kim bilir belki yaza kadar gidilmez bile.
ben her şampuanı kullanamıyorum canım. organics kullanıyorum. bir de yine ona benzer bir marka daha var. onu kullanıyorum.
Ev alma komsu al lafida burdan geliyor sanırım. Rabbim bildigi gibi yapsin ona havale et canim. Cehalet cok cok kotu birsey. At gozlugu tas kalbi tasiyorlar. Polise sikayet etmekle iyi yapmissin. Yapmamakla zaten iyicr tepenize çıkmış.Alt katta Libyali bir komşu var..yaklaşik 1 seneden beri sabrediyorum..çocuklarim avluda oynarken sürekli hakaret ediyorlar. .sadece bizimkilere değil diyer komşularin çocuklarinada hakaret ediyorlar...anne babalariylan eşimde konuştu bende..hiç bir fayda etmedi..bikaç kerede ben çocuklarlan konuştum düzgün bir şekilde..yapmayin böyle yaptiğiniz çok yanliş vs....neyse bir akşam üstü balkona çamaşir seriyorum..onlarda avluda yine oynuyorlardi..durup dururken banada ağir hakarette bulundular(( bundan bir gün önce eşim anneleriylen konuşmuştu..kadin asla kabul etmedi çocuklarinin terbiyrsizliğini eşimlede bayaği bi agresif bir şekilde tepki vermişti.))...neyse birşey demedim çocuklara soğuk kanli davrandim....sabah cocuklarin annesini tesafüfen yolda görmüştüm kizimi okula götürürken...oda oğlunu okula götürüyordu....ben "sonra biraz konuşabilirmiyiz" diye sordum sadece...kadin sokak ortasinda sanki ona saldirmişim gibi yüksek sesli bir şekilde tepki verdi...sakin olun bağirmadanda konuşabiliriz. Bakin kaç yillik komşuyuz polislik olmayalim dedim..oğlunuz bana dün akşam ben balkondayken hakaret etti..sizce bu doğru birşeymi dedim...çok doğru yapmiş az bile demiş birdahaki sefere sizlere domuz dedirteceğim dedi...ve sokak ortasinda böyle bir rezalet çikardi ..onun yerine ben utandim .hiç karşilik vermedim..sadece siz normal değilsiniz dedim ..eve geldim ve polise şikayet ettim olanlari
Alt katta Libyali bir komşu var..yaklaşik 1 seneden beri sabrediyorum..çocuklarim avluda oynarken sürekli hakaret ediyorlar. .sadece bizimkilere değil diyer komşularin çocuklarinada hakaret ediyorlar...anne babalariylan eşimde konuştu bende..hiç bir fayda etmedi..bikaç kerede ben çocuklarlan konuştum düzgün bir şekilde..yapmayin böyle yaptiğiniz çok yanliş vs....neyse bir akşam üstü balkona çamaşir seriyorum..onlarda avluda yine oynuyorlardi..durup dururken banada ağir hakarette bulundular(( bundan bir gün önce eşim anneleriylen konuşmuştu..kadin asla kabul etmedi çocuklarinin terbiyrsizliğini eşimlede bayaği bi agresif bir şekilde tepki vermişti.))...neyse birşey demedim çocuklara soğuk kanli davrandim....sabah cocuklarin annesini tesafüfen yolda görmüştüm kizimi okula götürürken...oda oğlunu okula götürüyordu....ben "sonra biraz konuşabilirmiyiz" diye sordum sadece...kadin sokak ortasinda sanki ona saldirmişim gibi yüksek sesli bir şekilde tepki verdi...sakin olun bağirmadanda konuşabiliriz. Bakin kaç yillik komşuyuz polislik olmayalim dedim..oğlunuz bana dün akşam ben balkondayken hakaret etti..sizce bu doğru birşeymi dedim...çok doğru yapmiş az bile demiş birdahaki sefere sizlere domuz dedirteceğim dedi...ve sokak ortasinda böyle bir rezalet çikardi ..onun yerine ben utandim .hiç karşilik vermedim..sadece siz normal değilsiniz dedim ..eve geldim ve polise şikayet ettim olanlari
Avukata verdim artik...okadarda hanim efendi görünüyordu đişardan bakinca..şoke oldum...artik insanlara güvenim kalmadi...ben kendi çocuklarima şiddet uygulamiyorum kaldiki başkalarinin çocuklarini dövmekle tehtid edicem...hımmm evet hoş olmamış. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. peki polise şikayet edince de olay büyümesin sakın?
Avukata verdim artik...okadarda hanim efendi görünüyordu đişardan bakinca..şoke oldum...artik insanlara güvenim kalmadi...ben kendi çocuklarima şiddet uygulamiyorum kaldiki başkalarinin çocuklarini dövmekle tehtid edicem...
aa dertleri ne olabilir ki??sadece kendileri değil çocukları da hakaret ettiğine göre..boşuna dememişler kötü komşu ev sahibi yapar diyeAlt katta Libyali bir komşu var..yaklaşik 1 seneden beri sabrediyorum..çocuklarim avluda oynarken sürekli hakaret ediyorlar. .sadece bizimkilere değil diyer komşularin çocuklarinada hakaret ediyorlar...anne babalariylan eşimde konuştu bende..hiç bir fayda etmedi..bikaç kerede ben çocuklarlan konuştum düzgün bir şekilde..yapmayin böyle yaptiğiniz çok yanliş vs....neyse bir akşam üstü balkona çamaşir seriyorum..onlarda avluda yine oynuyorlardi..durup dururken banada ağir hakarette bulundular(( bundan bir gün önce eşim anneleriylen konuşmuştu..kadin asla kabul etmedi çocuklarinin terbiyrsizliğini eşimlede bayaği bi agresif bir şekilde tepki vermişti.))...neyse birşey demedim çocuklara soğuk kanli davrandim....sabah cocuklarin annesini tesafüfen yolda görmüştüm kizimi okula götürürken...oda oğlunu okula götürüyordu....ben "sonra biraz konuşabilirmiyiz" diye sordum sadece...kadin sokak ortasinda sanki ona saldirmişim gibi yüksek sesli bir şekilde tepki verdi...sakin olun bağirmadanda konuşabiliriz. Bakin kaç yillik komşuyuz polislik olmayalim dedim..oğlunuz bana dün akşam ben balkondayken hakaret etti..sizce bu doğru birşeymi dedim...çok doğru yapmiş az bile demiş birdahaki sefere sizlere domuz dedirteceğim dedi...ve sokak ortasinda böyle bir rezalet çikardi ..onun yerine ben utandim .hiç karşilik vermedim..sadece siz normal değilsiniz dedim ..eve geldim ve polise şikayet ettim olanlari
neden??oryelle regl bağlantısını kuramadımBende 10 yildir kendim boyuyorum canim. Paranla rezil oluosun. Bilgimde var cok sukur bayagi.
Oryel kullanacaksan regli iken tabi boyama
Dertleri nedir bilemiyorum canim..bi bilsem...sanirim kadinin piskolojik sorunlari var..piskolojik terapiye gidiyormuş zaten...aa dertleri ne olabilir ki??sadece kendileri değil çocukları da hakaret ettiğine göre..boşuna dememişler kötü komşu ev sahibi yapar diye
Cunku oryel bir ac islemi oldugu icin reglide ve 1 gun kala saclar acilmiyor bazi yerler koyu kaliyor malesefneden??oryelle regl bağlantısını kuramadım
Nihayet obezzto uyanmışselam 10.takım
herkese mutlu bir pazar günü diliyorum❤❤❤❤
Maşallahgünaydın kızlarrrrgece iyi uyumuşum
Maşallah
Ben gece saçmaladım
Eşim komedi sever, ben asker, polis severim.senin izlediklerin öyle denk gelmiştir. komedilerde çok küfür görmedim ben. şu ara kore dizilerine takılıyorum ben. çok hoşuma gidiyor.
Kolay gelsinBe bileyim ben kendimi iyi hissediyorum,her işim bitiyor ancak vakit buluyorum.Sporumu yapıp da yatmak çok keyif veriyor
Benimki gelmedi, gelseydi yarın böbrek temizliği son 3 gününü yapacaktım, zaten 1 gün geç başladım. Şimdi ne kadar uzayacak bilmiyorumKargon geldi mi canım
Amin canımKizlar bu ara hiç keyfim yok...Allah herkeze hayirli.. Allahtan korkan komşular nasip etsin..
Hayırlısı olsun canım, inşallah tez zamanda kurtulursun.Alt katta Libyali bir komşu var..yaklaşik 1 seneden beri sabrediyorum..çocuklarim avluda oynarken sürekli hakaret ediyorlar. .sadece bizimkilere değil diyer komşularin çocuklarinada hakaret ediyorlar...anne babalariylan eşimde konuştu bende..hiç bir fayda etmedi..bikaç kerede ben çocuklarlan konuştum düzgün bir şekilde..yapmayin böyle yaptiğiniz çok yanliş vs....neyse bir akşam üstü balkona çamaşir seriyorum..onlarda avluda yine oynuyorlardi..durup dururken banada ağir hakarette bulundular(( bundan bir gün önce eşim anneleriylen konuşmuştu..kadin asla kabul etmedi çocuklarinin terbiyrsizliğini eşimlede bayaği bi agresif bir şekilde tepki vermişti.))...neyse birşey demedim çocuklara soğuk kanli davrandim....sabah cocuklarin annesini tesafüfen yolda görmüştüm kizimi okula götürürken...oda oğlunu okula götürüyordu....ben "sonra biraz konuşabilirmiyiz" diye sordum sadece...kadin sokak ortasinda sanki ona saldirmişim gibi yüksek sesli bir şekilde tepki verdi...sakin olun bağirmadanda konuşabiliriz. Bakin kaç yillik komşuyuz polislik olmayalim dedim..oğlunuz bana dün akşam ben balkondayken hakaret etti..sizce bu doğru birşeymi dedim...çok doğru yapmiş az bile demiş birdahaki sefere sizlere domuz dedirteceğim dedi...ve sokak ortasinda böyle bir rezalet çikardi ..onun yerine ben utandim .hiç karşilik vermedim..sadece siz normal değilsiniz dedim ..eve geldim ve polise şikayet ettim olanlari
Görgü şahidin varmı?Karşiliğindada o beni polise şikayet etmiş...ben çocuklarina hakaret etmişim ve dövmekle tehtit etmişim....kendisinide sokakta taciz edip kolundan tutmuşum onuda göya tehtit etmişim..yani anliyacağiniz ..onca hakaretlere maruz kaldiğimiz yetmiyormuş gibi birde iftiraya uğradim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?