Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Senin adina cok sevindim. Kendini bulman konusunda. Memnunsan sorun yok 4 cocukta buyuk cesaret massallah
Bence ilk firsatta git ekime birakma canm halimiz hal degil heran hersey olabilir

Karşiliğindada o beni polise şikayet etmiş...ben çocuklarina hakaret etmişim ve dövmekle tehtit etmişim....kendisinide sokakta taciz edip kolundan tutmuşum onuda göya tehtit etmişim..yani anliyacağiniz ..onca hakaretlere maruz kaldiğimiz yetmiyormuş gibi birde iftiraya uğradim

Ev alma komsu al lafida burdan geliyor sanırım. Rabbim bildigi gibi yapsin ona havale et canim. Cehalet cok cok kotu birsey. At gozlugu tas kalbi tasiyorlar. Polise sikayet etmekle iyi yapmissin. Yapmamakla zaten iyicr tepenize çıkmış.

hımmm evet hoş olmamış. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. peki polise şikayet edince de olay büyümesin sakın?

hımmm evet hoş olmamış. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. peki polise şikayet edince de olay büyümesin sakın?
Avukata verdim artik...okadarda hanim efendi görünüyordu đişardan bakinca..şoke oldum...artik insanlara güvenim kalmadi...ben kendi çocuklarima şiddet uygulamiyorum kaldiki başkalarinin çocuklarini dövmekle tehtid edicem...

hayırlısı olsun.

aa dertleri ne olabilir ki??sadece kendileri değil çocukları da hakaret ettiğine göre..boşuna dememişler kötü komşu ev sahibi yapar diye

aa dertleri ne olabilir ki??sadece kendileri değil çocukları da hakaret ettiğine göre..boşuna dememişler kötü komşu ev sahibi yapar diye
Dertleri nedir bilemiyorum canim..bi bilsem...sanirim kadinin piskolojik sorunlari var..piskolojik terapiye gidiyormuş zaten...

regl dönemimde boya vs işlemleri istediğin gibi tutmaz. hem de ben regl döneminde abdest gittiğinden saç kesimi ve boya işlemi yaptırmam. hatta mümkünse tırnak da kesmem. ama bugün mecbur kesicem tırnaklarımı

senin izlediklerin öyle denk gelmiştir. komedilerde çok küfür görmedim ben. şu ara kore dizilerine takılıyorum ben. çok hoşuma gidiyor.
Eşim komedi sever, ben asker, polis severim.
Yeni dönem komedi filmleri hep küfürlü. En basiti ivedik serisi, nefret ediyorum.
Aramızda kalsın komedi dizisi, küfür yok ve çok komik, bakmak istersen.
Galiba 40 bölümdü, çok uzun deyil ve insanı sıkmıyor

Kizlar bu ara hiç keyfim yok...Allah herkeze hayirli.. Allahtan korkan komşular nasip etsin..
Amin canım
Benimde çok keyfim yok
Allah günah yazmasın
Bu böbrek temizliği benim ayarlarımı bozdu, sürekli yeme isteği var, yiyorum ama ne mutlu oluyorum ne tatmin oluyorum.
Sürekli içim kıyılıyor, vücudum çok şiş, tartı berbat.
Hayırlısıyla bitseydi
Kürleri uyguluyorum fakat beslenmeye tam uyamıyorum

Hayırlısı olsun canım, inşallah tez zamanda kurtulursun.
Bizdede vardı, anne polonyalı, baba italyan.
Ben almanca bilmediğim için hep eşim muhatap oluyordu.
3 erkek çocuk ve en küçüğü normal deyildi.
Çok kalmadı taşındı gittiler, giderkende bodrumdan bize ait bikac parçayı götürmüşler. Kurtuldugumuza sevindik. Götürdüklerini gözümüz görmedi bile

Görgü şahidin varmı?
Öyle çirkef birileri yalancı şahit tutabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…