- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Akşamları 8 ile 9 arası yürüyorum bende ama sabah sporunun yeri ayrıCocuk olunca zor tabiiki de bende uzun zamandır torun bende idi cıkamıyordum o gidince hemen attım kendimi yürüyüşe akşamları cıkma imkanın olmuyormu
İki gündür sabah öğünümde yulaf yiyorum. Severek yiyenlerin önünde saygı ile eğiliyorum nasıl kötü bi tat ya hiç sevemedim şu yulafı
kiz sen o kadar da dikkat ettin niyeki boyle oldu+ 200 gr
benim kızım da yiyor onu, özellikle sabah sütleİki gündür sabah öğünümde yulaf yiyorum. Severek yiyenlerin önünde saygı ile eğiliyorum nasıl kötü bi tat ya hiç sevemedim şu yulafı
spor için çok ideal oluyor evet..burada da bulutlu ama müthiş nem varakşam 19 dan sonra ben de çıkarım inşallah
Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta olsun inşallah
12.bin adım yürüyüşümü yaptım geldim
benim kızım da yiyor onu, özellikle sabah sütlegörüntü berbat zaten, üstüne üstlük içinde meyve var süt var duble berbat geliyor bana Allah affetsin. Çocuğum şunu yiyene kadar peynir zeytin ye diyorum yok bana mısın demiyo
İki gündür sabah öğünümde yulaf yiyorum. Severek yiyenlerin önünde saygı ile eğiliyorum nasıl kötü bi tat ya hiç sevemedim şu yulafı
180 mlt sütle 3 yk yulap lapasını pişirin. içine 1 tk chia tohumu da atın şişsin. içine 1 tk bal ya da pekmez de ekleyip karıştırdıktan sonra kaseye alın. azcık ılımasını bekleyip üzerine tercih ettiğiniz biraz tarçın, çiğ kuruyemiş, muz, kırmızı meyveler ve de 1 tk şekersiz fıstık ezmesi ya da tahin koyun. harika oluyorbende pek sevmem ama sen nasil tuketiyorsun cesitleri var kimi pisiriyo kimi dolapta sutte bekletiyo. benim esim geceden sute yulaf ekleyip icine muz dograyip dolapta bekletiyodu sabah afiyetle yiyodu. hic denemedim. ama. o sekilde deniycem
kiz sen o kadar da dikkat ettin niyeki boyle oldu
ben altı yaşımdan beri ağzıma süt koymadım. Kokusuna katlanamıyorum.o yüzden sütle karışan her şey bana göre değilben seviyorum yulaf ezmesini içine dut kurusu kuru kayısı tarçın ve fındık içide koyuyorum bazen kuru vişne falan ekliyorum çok lezzetli geliyor bana ve acayip tok tutuyor
ben altı yaşımdan beri ağzıma süt koymadım. Kokusuna katlanamıyorum.o yüzden sütle karışan her şey bana göre değil
Yapanlar yorum yapmamış yada ben denk gelmedim, balı suçlu buluyordum, dün araştırdım ki çörekotu iştah açarmış. Bal da içimi kıydı, çok tatlı geldi.Hayırdır ne oldu sana öyle böbrek temizliği ters etki mi yaptı Bi araştırsaydın bunu uygulayıp sen gibi olanlar varmı sen gibi uzun açlık yapan biri ne oldu ki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?