Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet güzel o dizi. şimdi evdeyim ya izleyebiliyorum. kore dizileri de güzel. isim vereyim sana.
Tam dönüyordum, eşim yatmak için odaya girmiş, ışık arkadan vuruyor, yüzü görünmüyor, gözüme heybetli karanlık biri göründü. Ne biçim geliyon diye adama carlamışım
öyle de kötü oluyor çok fena korkar insan.

dip boya yapamadım ama yumurtalı zeytinyağlı vitaminli bakım yaptım. az sonra da duşa girerim. mis gibi oluyor saçım bakım yaptığımda. sonra da matchalı maske hazırlayıp yapayım yüzüme. bugün bakım günüm olsun

Allah devamını da sağlıkla, kolaylıkla, huzurla nasip etsin canım.
Amiiin cnm hepimiz için inş
Çok üzüldüm cnm çok geçmiş olsun inş bir an önce ferahlarsınız. Bu tip konular çok can sıkıyor rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Tabii ki hemen gider canım,istikrarlı yapıyorsun maşallah
Inş cnm

sağlıklı beslenmeye geç gezo. Belli ki bu durum senin psikilojiyi biraz karıştırmış

valla ornek alma bugunki menum hele feci

Kizlar bu ara hiç keyfim yok...Allah herkeze hayirli.. Allahtan korkan komşular nasip etsin..
Dertleri nedir bilemiyorum canim..bi bilsem...sanirim kadinin piskolojik sorunlari var..piskolojik terapiye gidiyormuş zaten...
Allah islah etsin boylelerini benim ustumdeki de turk olsa nolcak gecenin ucunde sabahin 7 sinde hayvan gibi tepinirler cocuguyla top oynar muzik calarlar bebegimi uyutmadilar 2 yildir Allaha havale ettim muhattap oldum uyardim terbiyesizlik yapti biraktim artik. kotu olan laftan anlamiyo ugrasilmaz

Son düzenleme:
Kadinin bukadar çirkef biri oduğunu bilseydim asla konuşmayi düşünmezdim bile..bazen insanlar hiç göründüğü gibi olmuyorlar..kötü bir sürpriz ve ders oldu bana

Dedigimi yap yaptigimi yapma diyosun. Valla bigun bisi yaptim egerki ben yarin 74.7 den asagi cikarsam bu ifi birakirsam namerdim

Kadinin bukadar çirkef biri oduğunu bilseydim asla konuşmayi düşünmezdim bile..bazen insanlar hiç göründüğü gibi olmuyorlar..kötü bir sürpriz ve ders oldu bana

bnm ustteki beden egitimi ogretmeni guya. ama 7 yasinda kizi yuzume tukurmeye calisiyodu kadinla konusurken ve kadin cocugunun bu hareketini tastikliyodu. diger cocuklara nasil egitim veriyo artik dusunemiyorum. okumakla da insan olunmuyor. uzak dur sende insani evinden sogutuyorlar o ayri. neyseki ben kiradayim tasinicam ins ev ariyorum.
Dedigimi yap yaptigimi yapma diyosun. Valla bigun bisi yaptim egerki ben yarin 74.7 den asagi cikarsam bu ifi birakirsam namerdim

ay insallah cnmmm tabi birakma hic yapabiliyosan hayat duzeni olsun iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…