ne güzel yapmış o zamanbir arkadasim vardi 4 yil once esinden ayrildi 3 yasinda bi oglu vardi. kocasi madde bagimlisiydi. bugun konustuk bir guzellesmis kafasi rahat kiloluydu zayiflamis. calismaya da baslamis halinden mutlu. ailesiyle yasiyormus. cok sevindim onun icin. oyle yazasim geldi
ben onume geleni yiyerek kilo veremiyorum sanirim ya da regl oldugum icin olabilir. ama ifle kilo verdikten sonra istedigimi yiyerekte koruyabilirim bu net
bende reglim ama yine sisim yediklerimin de etkisi var tabi.
ne güzel yapmış o zamanbazen insanlar onu yapacak cesareti dahi bulamayıp ömrünü zayii ediyor
regl dönemleri vücut alt üst oluyor.
sayenizde 10.takımın cübbelisi oldum.bundan sonra bana cübbeli obez deyin
Arkadaşın adına çok sevindim canımbir arkadasim vardi 4 yil once esinden ayrildi 3 yasinda bi oglu vardi. kocasi madde bagimlisiydi. bugun konustuk bir guzellesmis kafasi rahat kiloluydu zayiflamis. calismaya da baslamis halinden mutlu. ailesiyle yasiyormus. cok sevindim onun icin. oyle yazasim geldi
Allah eltinin yardımcısı olsunbugun kaynanamdaydik eltim ve gorumcemlerde ordaydi. kaynim karisina yani eltime eften puften bi sebepten bagarmaya basladi. kiz neye ugradigini bilemedi gitti icerde agladi. biri 4 biri 10 aylik iki oglu var. cok ayipladik kaynimi. annesi babasi napiyosun diye kizdi onlarida tersleyip susturdu. bikac defa beni de sacma sapan terslemisti esim annesiyle konustu en son bi daha saygisizlik yaparsa esime dalicam buna diye sonra duruldu. adam iyi degil bunu iyice anladik. herkesi tersliyo. insallah sonlari hayrolsun.
Iyi geceler canımkizceler ben yatiyorum bebetom bugun oglen uyumamisti aksam erken yatirdim yarin erken kalkar sabaha guc lazim
iyi geceler çıtır canlar
Arkadaşın adına çok sevindim canım
Allah eltinin yardımcısı olsun
Iyi geceler canım
Allah her şeyin hayırlısı nı versin komşu nun bile bunlar zorla insanın başını belaya sokarlar bazı olayları güzellikle konuşarak halletmek varken sokak ortasında cok ayıp etmiş uyma derim Allaha havale et böylesi insanlarla baş edilmez canımAlt katta Libyali bir komşu var..yaklaşik 1 seneden beri sabrediyorum..çocuklarim avluda oynarken sürekli hakaret ediyorlar. .sadece bizimkilere değil diyer komşularin çocuklarinada hakaret ediyorlar...anne babalariylan eşimde konuştu bende..hiç bir fayda etmedi..bikaç kerede ben çocuklarlan konuştum düzgün bir şekilde..yapmayin böyle yaptiğiniz çok yanliş vs....neyse bir akşam üstü balkona çamaşir seriyorum..onlarda avluda yine oynuyorlardi..durup dururken banada ağir hakarette bulundular(( bundan bir gün önce eşim anneleriylen konuşmuştu..kadin asla kabul etmedi çocuklarinin terbiyrsizliğini eşimlede bayaği bi agresif bir şekilde tepki vermişti.))...neyse birşey demedim çocuklara soğuk kanli davrandim....sabah cocuklarin annesini tesafüfen yolda görmüştüm kizimi okula götürürken...oda oğlunu okula götürüyordu....ben "sonra biraz konuşabilirmiyiz" diye sordum sadece...kadin sokak ortasinda sanki ona saldirmişim gibi yüksek sesli bir şekilde tepki verdi...sakin olun bağirmadanda konuşabiliriz. Bakin kaç yillik komşuyuz polislik olmayalim dedim..oğlunuz bana dün akşam ben balkondayken hakaret etti..sizce bu doğru birşeymi dedim...çok doğru yapmiş az bile demiş birdahaki sefere sizlere domuz dedirteceğim dedi...ve sokak ortasinda böyle bir rezalet çikardi ..onun yerine ben utandim .hiç karşilik vermedim..sadece siz normal değilsiniz dedim ..eve geldim ve polise şikayet ettim olanlari
Hayırdır ne oldu sana öyle böbrek temizliği ters etki mi yaptı Bi araştırsaydın bunu uygulayıp sen gibi olanlar varmı sen gibi uzun açlık yapan biri ne oldu ki böyleAmin canım
Benimde çok keyfim yok
Allah günah yazmasın
Bu böbrek temizliği benim ayarlarımı bozdu, sürekli yeme isteği var, yiyorum ama ne mutlu oluyorum ne tatmin oluyorum.
Sürekli içim kıyılıyor, vücudum çok şiş, tartı berbat.
Hayırlısıyla bitseydi
Kürleri uyguluyorum fakat beslenmeye tam uyamıyorum
Harikasın cnm günaydın bende çok istiyorum sabah yürüyüş yapmayı ama cocuklardan çıkmam inkansızGünaydın arkadaşlar güzel bir hafta olsun inşallah
12.bin adım yürüyüşümü yaptım geldim
Cocuk olunca zor tabiiki de bende uzun zamandır torun bende idi cıkamıyordum o gidince hemen attım kendimi yürüyüşe akşamları cıkma imkanın olmuyormuHarikasın cnm günaydın bende çok istiyorum sabah yürüyüş yapmayı ama cocuklardan çıkmam inkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?