Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugun kaynanamdaydik eltim ve gorumcemlerde ordaydi. kaynim karisina yani eltime eften puften bi sebepten bagarmaya basladi. kiz neye ugradigini bilemedi gitti icerde agladi. biri 4 biri 10 aylik iki oglu var. cok ayipladik kaynimi. annesi babasi napiyosun diye kizdi onlarida tersleyip susturdu. bikac defa beni de sacma sapan terslemisti esim annesiyle konustu en son bi daha saygisizlik yaparsa esime dalicam buna diye sonra duruldu. adam iyi degil bunu iyice anladik. herkesi tersliyo. insallah sonlari hayrolsun.

ne güzel yapmış o zaman bazen insanlar onu yapacak cesareti dahi bulamayıp ömrünü zayii ediyor

ben onume geleni yiyerek kilo veremiyorum sanirim ya da regl oldugum icin olabilir. ama ifle kilo verdikten sonra istedigimi yiyerekte koruyabilirim bu net

bende reglim ama yine sisim yediklerimin de etkisi var tabi.

regl dönemleri vücut alt üst oluyor.

Arkadaşın adına çok sevindim canım

Allah eltinin yardımcısı olsun

Allah her şeyin hayırlısı nı versin komşu nun bile bunlar zorla insanın başını belaya sokarlar bazı olayları güzellikle konuşarak halletmek varken sokak ortasında cok ayıp etmiş uyma derim Allaha havale et böylesi insanlarla baş edilmez canım
Eski mah. De benim de vardı öyle Bi komşum Allah düşmanımına vermesin kadının agzımda Bi küfürler 3 yaşındaki çocuğu na bela okumalar Hiçç uymadım duymadım görmedim yaptım daha cok sinir oluyordu neyse ki eşinden boşandı gitti kurtulmuştum uyma canım Allah ıslah etsin böylelerini sanada sabır versin kuzum

Hayırdır ne oldu sana öyle böbrek temizliği ters etki mi yaptı Bi araştırsaydın bunu uygulayıp sen gibi olanlar varmı sen gibi uzun açlık yapan biri ne oldu ki böyle

Harikasın cnm günaydın bende çok istiyorum sabah yürüyüş yapmayı ama cocuklardan çıkmam inkansız
Cocuk olunca zor tabiiki de bende uzun zamandır torun bende idi cıkamıyordum o gidince hemen attım kendimi yürüyüşe akşamları cıkma imkanın olmuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…