Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

en son kaçtın unuttum ben?

bende pek sevmem ama sen nasil tuketiyorsun cesitleri var kimi pisiriyo kimi dolapta sutte bekletiyo. benim esim geceden sute yulaf ekleyip icine muz dograyip dolapta bekletiyodu sabah afiyetle yiyodu. hic denemedim. ama. o sekilde deniycem
İlk gün sütle pişirdim bugün için dolapta 1 gece kefirle beklettim yarın içind e sütle 1 gece bekletip yiyeceğim. Bence benim sıkıntım içine koyamadıklarımla bide lapa gibi oluşundan kaynaklı sanırım. Bu hafta böyle geçicek arrık önümüzdeki haftaya normal kahvaltıya dönerim.
Evet cnm görüntüden kaybediyor daha çok tadida kötü ilk yediğimde deli gibi bide şeftali ile denemiştim süt şeftali olurmu hiç muzla yine bi gideri oluyor. Diyetisyene normal yiyeceklerle zayıflat beni diyeceğim domatesin peynirin suyumu cıktı sanki
ben seviyorum yulaf ezmesini içine dut kurusu kuru kayısı tarçın ve fındık içide koyuyorum bazen kuru vişne falan ekliyorum çok lezzetli geliyor bana ve acayip tok tutuyor
Kuru meyveler lezzetlendirebilir evet kızımda yiyor sabahları benle o hurma badem falan koyuyor severek yiyor bana diyetisyen yulaf keten tohumu süt veya kefir tarcın bide 100 gr meyve verdi sadece.
Fıstık ezmesi falan girince işin içine yenir yaa kuruyemiş falan. bidaha yazarsa diyetime mutlaka kuruyemiş ve kuru meyve isteyeceğim.

ben altı yaşımdan beri ağzıma süt koymadım. Kokusuna katlanamıyorum.o yüzden sütle karışan her şey bana göre değil

sadece süt mü içemiyorsun canım yoksa süt ve türevlerinidemi yiyemiyorsun eğer yoğurt ve kefir yiyebiliyosan onlarlada yapabilirsin özellikle kefiri çok seviyorum ben

bende pek sevmem ama sen nasil tuketiyorsun cesitleri var kimi pisiriyo kimi dolapta sutte bekletiyo. benim esim geceden sute yulaf ekleyip icine muz dograyip dolapta bekletiyodu sabah afiyetle yiyodu. hic denemedim. ama. o sekilde deniycem
Oylede güzel oluyor

60 ın üstüne çıkmamaya çalışıyordum.
Karaciğer temizliği sonrası 56, 6 yada 7 ydi
evet zira ben de 50 li rakamlardaydın diye hatırlıyordum ondan sordum.
kuru meyveye gerek yok. şimdi yaz ayındayız. mis gibi bir sürü sulu güzel meyve var. şeftali, kayısı, çilek, vişne, böğürtlen, muz.....

Bende severek yiyorum ben yogurt la meyve de doruyorum biraz bal ve tarçın güzel oluyor
Canım baya Bi şiş oluşmuş sende 5 li rakamlara inmiştin ne güzel

burada da nem çok fena obeztom sen karadenizdemisin

sabah sabah hemde maşallah
yok ben istanbuldayım ama önüm boğaz sağ tarafım karadeniz. Nemden nefes alamıyoruz
sadece süt mü içemiyorsun canım yoksa süt ve türevlerinidemi yiyemiyorsun eğer yoğurt ve kefir yiyebiliyosan onlarlada yapabilirsin özellikle kefiri çok seviyorum ben
evet sadece süt içemiyorum, yoğurt ve peynir hastasıyım. Hele ki peynir bağımlılık bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…