- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aramızda yarım kilo varKilom sabit kızlar 64
Sporu arttırıcam bu cuma inşallah eksi görürüm
Yapanlar yorum yapmamış yada ben denk gelmedim, balı suçlu buluyordum, dün araştırdım ki çörekotu iştah açarmış. Bal da içimi kıydı, çok tatlı geldi.
Böbrek temizliğinde ön hazırlık 5 gündü ve malzemelerini tamamlayarak başlamaya karar vermiştim.
Diğerlerinide netten ısmarlamıştım.
Akşam ne zaman geleceğini öğrenmek için oğluma bi sordum.
Ismarladığımız malzemenin biri tükenmiş, adam gelince postaya versem olurmu demiş.
Bende hepsini iptal ettirdim.
2 gün su orucu yapıp çarşamba günü gruba tekrar dönmeye karar verdim.
Bugün 63,5 çıktım.
Vücut hala şiş, regl tam gelmedi.
Bakalım 2 gün sonra ne kadar gidecek
60 ın üstüne çıkmamaya çalışıyordum.en son kaçtın unuttum ben?
İlk gün sütle pişirdim bugün için dolapta 1 gece kefirle beklettim yarın içind e sütle 1 gece bekletip yiyeceğim. Bence benim sıkıntım içine koyamadıklarımla bide lapa gibi oluşundan kaynaklı sanırım. Bu hafta böyle geçicek arrık önümüzdeki haftaya normal kahvaltıya dönerim.bende pek sevmem ama sen nasil tuketiyorsun cesitleri var kimi pisiriyo kimi dolapta sutte bekletiyo. benim esim geceden sute yulaf ekleyip icine muz dograyip dolapta bekletiyodu sabah afiyetle yiyodu. hic denemedim. ama. o sekilde deniycem
Evet cnm görüntüden kaybediyor daha çok tadida kötü ilk yediğimde deli gibi bide şeftali ile denemiştim süt şeftali olurmu hiç muzla yine bi gideri oluyor. Diyetisyene normal yiyeceklerle zayıflat beni diyeceğim domatesin peynirin suyumu cıktı sankibenim kızım da yiyor onu, özellikle sabah sütlegörüntü berbat zaten, üstüne üstlük içinde meyve var süt var duble berbat geliyor bana Allah affetsin. Çocuğum şunu yiyene kadar peynir zeytin ye diyorum yok bana mısın demiyo
Kuru meyveler lezzetlendirebilir evet kızımda yiyor sabahları benle o hurma badem falan koyuyor severek yiyor bana diyetisyen yulaf keten tohumu süt veya kefir tarcın bide 100 gr meyve verdi sadece.ben seviyorum yulaf ezmesini içine dut kurusu kuru kayısı tarçın ve fındık içide koyuyorum bazen kuru vişne falan ekliyorum çok lezzetli geliyor bana ve acayip tok tutuyor
Fıstık ezmesi falan girince işin içine yenir yaa kuruyemiş falan. bidaha yazarsa diyetime mutlaka kuruyemiş ve kuru meyve isteyeceğim.180 mlt sütle 3 yk yulap lapasını pişirin. içine 1 tk chia tohumu da atın şişsin. içine 1 tk bal ya da pekmez de ekleyip karıştırdıktan sonra kaseye alın. azcık ılımasını bekleyip üzerine tercih ettiğiniz biraz tarçın, çiğ kuruyemiş, muz, kırmızı meyveler ve de 1 tk şekersiz fıstık ezmesi ya da tahin koyun. harika oluyor
ben altı yaşımdan beri ağzıma süt koymadım. Kokusuna katlanamıyorum.o yüzden sütle karışan her şey bana göre değil
Ben severek yiyorumİki gündür sabah öğünümde yulaf yiyorum. Severek yiyenlerin önünde saygı ile eğiliyorum nasıl kötü bi tat ya hiç sevemedim şu yulafı
Oylede güzel oluyorbende pek sevmem ama sen nasil tuketiyorsun cesitleri var kimi pisiriyo kimi dolapta sutte bekletiyo. benim esim geceden sute yulaf ekleyip icine muz dograyip dolapta bekletiyodu sabah afiyetle yiyodu. hic denemedim. ama. o sekilde deniycem
evet zira ben de 50 li rakamlardaydın diye hatırlıyordum ondan sordum.60 ın üstüne çıkmamaya çalışıyordum.
Karaciğer temizliği sonrası 56, 6 yada 7 ydi
kuru meyveye gerek yok. şimdi yaz ayındayız. mis gibi bir sürü sulu güzel meyve var. şeftali, kayısı, çilek, vişne, böğürtlen, muz.....İlk gün sütle pişirdim bugün için dolapta 1 gece kefirle beklettim yarın içind e sütle 1 gece bekletip yiyeceğim. Bence benim sıkıntım içine koyamadıklarımla bide lapa gibi oluşundan kaynaklı sanırım. Bu hafta böyle geçicek arrık önümüzdeki haftaya normal kahvaltıya dönerim.
Evet cnm görüntüden kaybediyor daha çok tadida kötü ilk yediğimde deli gibi bide şeftali ile denemiştim süt şeftali olurmu hiç muzla yine bi gideri oluyor. Diyetisyene normal yiyeceklerle zayıflat beni diyeceğim domatesin peynirin suyumu cıktı sanki
Kuru meyveler lezzetlendirebilir evet kızımda yiyor sabahları benle o hurma badem falan koyuyor severek yiyor bana diyetisyen yulaf keten tohumu süt veya kefir tarcın bide 100 gr meyve verdi sadece.
Fıstık ezmesi falan girince işin içine yenir yaa kuruyemiş falan. bidaha yazarsa diyetime mutlaka kuruyemiş ve kuru meyve isteyeceğim.
Onu bulamayanlarda var, şükret benceGünaydin ..Mutlu ve daha hafif bir gün diliyorum
Ben sadece 100 gram eksideyim...takildim kaldim bu kiloda
Yani 58,7
Özel dönemi yeni atlattim iştahim çok açikti..dediğin gibi bunada şükür...ben arti bile bekliyordum...artik bu günden sonr dikkat ederimOnu bulamayanlarda var, şükret bence
Bende severek yiyorum ben yogurt la meyve de doruyorum biraz bal ve tarçın güzel oluyorbende pek sevmem ama sen nasil tuketiyorsun cesitleri var kimi pisiriyo kimi dolapta sutte bekletiyo. benim esim geceden sute yulaf ekleyip icine muz dograyip dolapta bekletiyodu sabah afiyetle yiyodu. hic denemedim. ama. o sekilde deniycem
Canım baya Bi şiş oluşmuş sende 5 li rakamlara inmiştin ne güzelYapanlar yorum yapmamış yada ben denk gelmedim, balı suçlu buluyordum, dün araştırdım ki çörekotu iştah açarmış. Bal da içimi kıydı, çok tatlı geldi.
Böbrek temizliğinde ön hazırlık 5 gündü ve malzemelerini tamamlayarak başlamaya karar vermiştim.
Diğerlerinide netten ısmarlamıştım.
Akşam ne zaman geleceğini öğrenmek için oğluma bi sordum.
Ismarladığımız malzemenin biri tükenmiş, adam gelince postaya versem olurmu demiş.
Bende hepsini iptal ettirdim.
2 gün su orucu yapıp çarşamba günü gruba tekrar dönmeye karar verdim.
Bugün 63,5 çıktım.
Vücut hala şiş, regl tam gelmedi.
Bakalım 2 gün sonra ne kadar gidecek
yok ben istanbuldayım ama önüm boğaz sağ tarafım karadeniz. Nemden nefes alamıyoruzburada da nem çok fena obeztom sen karadenizdemisin
sabah sabah hemde maşallah
evet sadece süt içemiyorum, yoğurt ve peynir hastasıyım. Hele ki peynir bağımlılık bende...sadece süt mü içemiyorsun canım yoksa süt ve türevlerinidemi yiyemiyorsun eğer yoğurt ve kefir yiyebiliyosan onlarlada yapabilirsin özellikle kefiri çok seviyorum ben
çok iyiYeni basladim ben 5 gun yada 6 gun oldu.
If baslangic kilosu = 76.8
Cuma=75
Pazartrsi. = 74.3
Eksi = 2.5
71.5 geldim tam 1.1 kg artı
Regl sinyal mi veriyor acaba
Devam inerim inşallahBende severek yiyorum ben yogurt la meyve de doruyorum biraz bal ve tarçın güzel oluyor
Canım baya Bi şiş oluşmuş sende 5 li rakamlara inmiştin ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?