Devam inerim inşallah
Yalniz ben fazla düşmek istemiyorum 58 iyidir
Olur inşallah beybim, önce kendine inan ve güvenahh ahhhben 63 lere incem de yok 58 den aşağısını istemiyorum diye yazıcam buralara
oy anam oyy halime yanayım
yok ben istanbuldayım ama önüm boğaz sağ tarafım karadeniz. Nemden nefes alamıyoruz
evet sadece süt içemiyorum, yoğurt ve peynir hastasıyım. Hele ki peynir bağımlılık bende...
Saolasin canm ben icin cok iyi oldu motive oldum 72 71 gormeden daha inanmam
kim onlar!!Kizlar herkes bildirim ypmamis sankibende heyecanla geldim. Bakim dedim
Cuma gunki yogunlugu goremedim.isim olarak bilememdekim onlar!!hemen söyle!
çok iyi
e cuma zorunluluk tabii.. Bildirim yapmayanı kapıya koyuyor kaptanCuma gunki yogunlugu goremedim.isim olarak bilememde
detoks mu yapıyorsun sara?limonlu mayadanozlu ve salatalıklı suyumu içiyorum ohh mis
en son 23 sene önce 58 dim . Şimdi fotolara bakıyorum da ben de gezo gibi 58 olmak istemem. Haa istesem olur muyum tabii ki olamamahh ahhhben 63 lere incem de yok 58 den aşağısını istemiyorum diye yazıcam buralara
oy anam oyy halime yanayım
en son 23 sene önce 58 dim . Şimdi fotolara bakıyorum da ben de gezo gibi 58 olmak istemem. Haa istesem olur muyum tabii ki olamamo da ayrı ama yok almayayım ben
Evet devam canımCanim if devammi napyosun?
Canim ben aksam yemekten sonra yuruyuste cok rahatsiz oluyorum ya
Benim şimdilik hiç boya derdim yok çok şükür.Bu yaşıma kadar hiç boyamadım daha.Sadece 28 yıl önce düğünümden önce röfle yaptımıştım o kadar.Beyazlarım çok az var,ama çoğalınca boyarım bendeben evde boyuyordum yıllarca. ama kaç yıl önce röfleye başlayınca 50 güne bir falan dip boya için de kuaföre gidiyordum. 9 yıldır. yılda iki kere de röfle. ama şimdi araya pandemi girdi. üstüne demir sorunumdan dolayı saçlar da aşırı dökülünce şimdi röfleye ara vermeye karar verdim. öyle olunca da dip boyalarımı evde yapacağım. zaten artık çok para da vermek istemiyorum. azcık ekonomi yapayım. saç kesim bile 50-60 en azı.
Benden ziyade eşim korkuyor, bazen sen kimsin diyormuşum, sanki başka kim gelecekse
Maşallah diyelim benim 17 yaşından beri beyazım varBenim şimdilik hiç boya derdim yok çok şükür.Bu yaşıma kadar hiç boyamadım daha.Sadece 28 yıl önce düğünümden önce röfle yaptımıştım o kadar.Beyazlarım çok az var,ama çoğalınca boyarım bende
Can sıkıcı bir durum yaşamışsın canım üzüldüm.Bu gibiler için üzülmeye bile değmezKadinin bukadar çirkef biri oduğunu bilseydim asla konuşmayi düşünmezdim bile..bazen insanlar hiç göründüğü gibi olmuyorlar..kötü bir sürpriz ve ders oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?