Bugun cok bitkindimm
yarin aksama misafir var
İyi geceler Kizceler
hayırdır canım niye bitkinsin
Havalar çok sıcak, su içmeyi ihmal etme. Gün de 2 şişe sade maden suyu da içebilirsinbilmiyorum cnm tansiyon aletinin pili bitikti sanirim tansiyonum düşmüştü
bilmiyorum cnm tansiyon aletinin pili bitikti sanirim tansiyonum düşmüştü
Havalar çok sıcak, su içmeyi ihmal etme. Gün de 2 şişe sade maden suyu da içebilirsin
Inşallah tutturursuncumaya 76 dan kurtulmam lazim aylik hedefi tutturmam laziiim
hergun tartilma canimgunaydin
bnm adam giderken ses yapti cocuk uyandi 7.40 ta kalktik onun yüzünden
valla iyi saydirdim arkasindan
gece kiyafetini hazırla yan odaya diyorum laf dinlemiyo surgulu bizim dolap ses yapiyo surekli
neyse daha tartilmadim biraz bekliycem
Kos kos gel onundeyimcumaya 76 dan kurtulmam lazim aylik hedefi tutturmam laziiim
bugün menüne meyve ekle. Bende de oluyor ara ara, meyve yediğimde geçiyorBugun yeme isini bayagi uzaticam kahvaltiya adam yok bugunoglana hazirlarim yer. Bende 2 3 gibi yesem yeter.
Yaaaaa kizlar ben dun wc ye cikmadim ya iste bu meseleden nefret ediyorum yaaa az yedimmi bole. Oluuyor
Ekleyim canm bak 2 gundur meyve yemedim dogru. Inan 6 saatte ne yiyecegimi sasiriyorum. Hemen saat 6 oluyor anlamiyorumbugün menüne meyve ekle. Bende de oluyor ara ara, meyve yediğimde geçiyor
Inşallah tutturursun
hergun tartilma canim
Kos kos gel onundeyim
Bugun yeme isini bayagi uzaticam kahvaltiya adam yok bugunoglana hazirlarim yer. Bende 2 3 gibi yesem yeter.
Yaaaaa kizlar ben dun wc ye cikmadim ya iste bu meseleden nefret ediyorum yaaa az yedimmi bole. Oluuyor
Tamam canm ben ozman kahvalti hazirlamaya baslimsag ol gezom ins hepi topu 3kilo ama isteee
tur bindircen masallah
oyle yapma bence saatlerine uy. uzun sure ac kaliyoz beyin yemek bekliyo gelmezse kitliga girermis. if te yeme saati duzeninden her vidyoda bahsediyo. once saati oturt sonra arada uzatirsin ama beyin once bi alismasi lazimmis
Tamam canm ben ozman kahvalti hazirlamaya baslim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?