İf yapıyordum ben deNatsume sana yazmayı unutmuşum diyecektim ki senin daha önce uyguladığın bir diyet vardı sanki. Karatay mı yapıyordun ben mi yanlış hatırlıyorum? Yine o diyetinle devam etsen belki motive olursun
Afiyet olsunlimonlu mayadanozlu ve salatalıklı suyumu içiyorum ohh mis
karbonhidratı çıkarmak benim için de imkansız gibiİf yapıyordum ben de
Ama şimdi ek gıda döneminde olan kızımla zorlanıyorum. Yalnız yemiyor ona eşlik edebileceğim şekilde açlık saatlerini ayarlarsam süper olur. Bir dönem keto da yaptım onda da çok iyi sonuçlar aldım ama hayatımdan karbonhidratı tamamen çıkarmak benim için imkansız.
Son dönemde isveç denemişliğim var bir de ona bir daha bulaşmam
Ben genelde spor yapabildiğim zaman iyi sonuç alıyorum. Geçen sene dondurmaların biri gidip diğeri geliyordu ama kilo veriyordum
hadi ortası olsun 70 de buluşalım fulyaben şu an en son 65 e bile razıyım. hatta 75 e bile
hadi ortası olsun 70 de buluşalım fulyabenim icin 70 ideal gözüküyor
detoks mu yapıyorsun sara?
Boşver aklin yemeklerde olmasin...zaten bu sicakta benim yemek yapasim bile yok..bana kalsa bu aralar hiç yemek yapmicam ama mecbur yapiyorum çocuklar için...uzakdoğu yemeklerini inceliyorum bu ara. çok ilgimi çekiyor
Böcekler gecelambasi işiğini görüp yatak odasina doluyor diye kitapta okuyamiyorum..pencereye kapatsam hamam gibi oluyor oda..yarin acil sinek korumalik alacağim pencereye..
İf te belirlenen süre içinde hiçbir şey yememek gerekiyor. Benim küçük kızım var onunla imkansız hale geldikarbonhidratı çıkarmak benim için de imkansız gibibir öğünde yemedim diyelim ikinci öğünde mutlaka yiyorum if şu an herkes için en uygunu gözüküyor,yapabilirsen âlâ olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?