Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Natsume sana yazmayı unutmuşum diyecektim ki senin daha önce uyguladığın bir diyet vardı sanki. Karatay mı yapıyordun ben mi yanlış hatırlıyorum? Yine o diyetinle devam etsen belki motive olursun
İf yapıyordum ben de
Ama şimdi ek gıda döneminde olan kızımla zorlanıyorum. Yalnız yemiyor ona eşlik edebileceğim şekilde açlık saatlerini ayarlarsam süper olur. Bir dönem keto da yaptım onda da çok iyi sonuçlar aldım ama hayatımdan karbonhidratı tamamen çıkarmak benim için imkansız.
Son dönemde isveç denemişliğim var bir de ona bir daha bulaşmam
Ben genelde spor yapabildiğim zaman iyi sonuç alıyorum. Geçen sene dondurmaların biri gidip diğeri geliyordu ama kilo veriyordum

karbonhidratı çıkarmak benim için de imkansız gibi bir öğünde yemedim diyelim ikinci öğünde mutlaka yiyorumif şu an herkes için en uygunu gözüküyor,yapabilirsen âlâ olur..

karbonhidratı çıkarmak benim için de imkansız gibi bir öğünde yemedim diyelim ikinci öğünde mutlaka yiyorumif şu an herkes için en uygunu gözüküyor,yapabilirsen âlâ olur..
İf te belirlenen süre içinde hiçbir şey yememek gerekiyor. Benim küçük kızım var onunla imkansız hale geldi
Yerken eşlik etmezsek ona da yediremiyoruz.
Okullar açılırsa otomatikman if düzenine geçiyorum ama evdeyken nerdeyse imkansız.
Karbonhidratı tamamen çıkaramam ama düşük karbonhidrat ile beslenme kararı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…