Ben ekmegi kacirdimbenim gibi de yapma tabi kahvaltim berbat oldu ya
ne oldu?bir şey kaçırdım kesinbenim gibi de yapma tabi kahvaltim berbat oldu ya
Apa beslenme düzeni olarak önce sebze meyve veya yeşillik yiyin ondan sonra kati yiyecekler yiyin demişti...ve kati aralarindada ben sebze yeşillik yiyorum..azda yesem tuvalet sorunu yaşamiyorum..Ekleyim canm bak 2 gundur meyve yemedim dogru. Inan 6 saatte ne yiyecegimi sasiriyorum. Hemen saat 6 oluyor anlamiyorum.
Ben ekmegi kacirdimama kuruttum bayagi. Ama mutluyum istedigimi yemek sadece otla beslenmemek beni sevindiriyooorr
ne oldu?bir şey kaçırdım kesin
dis agrisi tuttu yarin discideyim ins cekmezler
dis agrisi tuttu yarin discideyim ins cekmezler
yok ondan değil. yemek kültürlerini ve içecek kültürlerini inceliyorum. hepsi çıtır çıtır geziyorlarBoşver aklin yemeklerde olmasin...zaten bu sicakta benim yemek yapasim bile yok..bana kalsa bu aralar hiç yemek yapmicam ama mecbur yapiyorum çocuklar için...
çok işe yarar. al canım. benim odamda da var sinek korumalık. çok iyi oluyor.Böcekler gecelambasi işiğini görüp yatak odasina doluyor diye kitapta okuyamiyorum..pencereye kapatsam hamam gibi oluyor oda..yarin acil sinek korumalik alacağim pencereye..
2 gün önce yatakta yine kitap okuyorum...pencereyi acik birakmiştim birkaç dakikaliğina...kafamin üstüne nasil geldiyse çekirge konmuş elimi attim birde baktim çekirge bi çiğlik attim o an.bende korkudan daha çok tiksinti varböcekten ödüm kopar
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun. benim de sorunlu bir dişim vardişçi arıyorum. nereye gideceğime karar veremedim.
Bende büyük torunları gezdiriyim dedim, bidaha kimbilir kaç sene sonra tekrarlarım Allah bilirmerhaba kızlarrrbugün dışarı çıktık gezdik geldik. regl iken gezmek de zor oluyor. ayaklarım ağrıdı. diğer taraftan hiç birşeyde zevk yok. herşeyin tadı gitmiş. dolaşıyorsun, mağazalara girip çıkıyorsun ama renk kalmamış. herkes tedirgin.
eve geldik, üzerimi değiştirip oramı buramı yıkayıp kolonyaladıktan sonra kendimi kanapeye attım. kahve hazırlayıp içtim. bol bol da su. anca kendime geldim. ama şu an yatsam iyi uyurum
2 gün önce yatakta yine kitap okuyorum...pencereyi acik birakmiştim birkaç dakikaliğina...kafamin üstüne nasil geldiyse çekirge konmuş elimi attim birde baktim çekirge bi çiğlik attim o an.bende korkudan daha çok tiksinti var
sinir bozucu oluyor2 gün önce yatakta yine kitap okuyorum...pencereyi acik birakmiştim birkaç dakikaliğina...kafamin üstüne nasil geldiyse çekirge konmuş elimi attim birde baktim çekirge bi çiğlik attim o an.bende korkudan daha çok tiksinti var
çocuklarla gezmek sorundur bilmiyon mu tatlımBende büyük torunları gezdiriyim dedim, bidaha kimbilir kaç sene sonra tekrarlarım Allah bilir
Biliyomda büyük arıza çıkarır dedim, ortanca çıkardı.sinir bozucu oluyor
çocuklarla gezmek sorundur bilmiyon mu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?