- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canım, kaç aylık, bizimki 9 oldu hâlâ diş belirtisi yokKızım iki diş birden patlatıyor aksi gibi havalar da aşırı sıcak, uyku muyku kalmadı zatenarada elime alıyorum teli tam giriyorum siteye birden bi çığlık bi ağlama bi mızırdanma sesi oyyy ben bittim bu hafta
9 aylık abla alttan iki tane 6. Ayda çıktı şimdi üstler geliyo. Geç çıkan diş daha sağlıklı oluyormuş ama.Geçmiş olsun canım, kaç aylık, bizimki 9 oldu hâlâ diş belirtisi yok
Bizimki baya tembel çıktı, sürünme yok, diş yok, anca oturduğu yerden gülücük saçıyor. Telefonu ve tv kumandasını çok seviyor.9 aylık abla alttan iki tane 6. Ayda çıktı şimdi üstler geliyo. Geç çıkan diş daha sağlıklı oluyormuş ama.
Allah kolaylik versin..çok zor bir sürec çocuklarin diş çikarmasiKızım iki diş birden patlatıyor aksi gibi havalar da aşırı sıcak, uyku muyku kalmadı zatenarada elime alıyorum teli tam giriyorum siteye birden bi çığlık bi ağlama bi mızırdanma sesi oyyy ben bittim bu hafta
Bunu ben bile yapmazdimöğlen çeşme kumru, patates kızartması ve kola vardı
Sen yakinda erir bitersin vallahibugünkü yürüyüşüm kızlar
yerler onuBizimki baya tembel çıktı, sürünme yok, diş yok, anca oturduğu yerden gülücük saçıyor. Telefonu ve tv kumandasını çok seviyor.
Bugün büyükleri almaya giderken evdeki kullanılmayan kumandayı götürüp verdim.
Düğmesine basıp televizyona bakıyor
insallah canımSen yakinda erir bitersin vallahi
bugün bende 18.30 da yedim aksam yemegimi. Ondan sonra da hicbir şey yemedim. Bakalım yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcamSabah 4 tane incecik dilimli beyaz ekmek. Kizarttim kuruttum. 2 rafadan yumurta biraz peynir domates. 2 sucuk cay zeytin
Oglen sade kahve
Aksam 6 da
1bucuk kase kisir. Domates salatalik. Cay.
1 saat sonra yesil cay ve bol su
Su 2 2.5 olmustur
Spor yok
Bugun 18+6 if yaptim
Wc ye bugun de cikamadim etti 2 gun. Yarin sabah meyve yicem. Meyve ile baslicam gune.
off çok kötü bir zamanKızım iki diş birden patlatıyor aksi gibi havalar da aşırı sıcak, uyku muyku kalmadı zatenarada elime alıyorum teli tam giriyorum siteye birden bi çığlık bi ağlama bi mızırdanma sesi oyyy ben bittim bu hafta
ozaman gunluk 2 kupa yesil cay indiricen canim yada dukan birasi yapicaninsallah canım
üç ay içmem gereken adet düzenleyici bir hap var,reglin 5.günü başladım. Netteki yorumları fena, ayda 5 kilo ödem yapmış kadınlar. Bana da öyle bir şey yapmaz insallah
Sabahi kacta yedin? 16+8 cok kolay bence onu yapabilirsin rahatliklabugün bende 18.30 da yedim aksam yemegimi. Ondan sonra da hicbir şey yemedim. Bakalım yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam
Benimki de baya tembelBizimki baya tembel çıktı, sürünme yok, diş yok, anca oturduğu yerden gülücük saçıyor. Telefonu ve tv kumandasını çok seviyor.
Bugün büyükleri almaya giderken evdeki kullanılmayan kumandayı götürüp verdim.
Düğmesine basıp televizyona bakıyor
Bu saat oldu hala uyuyamadım meselaAllah kolaylik versin..çok zor bir sürec çocuklarin diş çikarmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?