Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım, kaç aylık, bizimki 9 oldu hâlâ diş belirtisi yok

9 aylık abla alttan iki tane 6. Ayda çıktı şimdi üstler geliyo. Geç çıkan diş daha sağlıklı oluyormuş ama.
Bizimki baya tembel çıktı, sürünme yok, diş yok, anca oturduğu yerden gülücük saçıyor. Telefonu ve tv kumandasını çok seviyor.
Bugün büyükleri almaya giderken evdeki kullanılmayan kumandayı götürüp verdim.
Düğmesine basıp televizyona bakıyor

Allah kolaylik versin..çok zor bir sürec çocuklarin diş çikarmasi

Sabah 4 tane incecik dilimli beyaz ekmek. Kizarttim kuruttum. 2 rafadan yumurta biraz peynir domates. 2 sucuk cay zeytin
Oglen sade kahve
Aksam 6 da
1bucuk kase kisir. Domates salatalik. Cay.
1 saat sonra yesil cay ve bol su
Su 2 2.5 olmustur
Spor yok
Bugun 18+6 if yaptim
Wc ye bugun de cikamadim etti 2 gun. Yarin sabah meyve yicem. Meyve ile baslicam gune.

bugün bende 18.30 da yedim aksam yemegimi. Ondan sonra da hicbir şey yemedim. Bakalım yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam

menum

sabah
2 dilim tb ekmek
peynir
5 sogan halkasi

ara
10 jelibon regl den sanirim tatli krizine girdik duramadi bos bogazim

aksam 17.00
cigkofte durum gobekle

3 lt su

bu kadar rezil yiyince gunu erken kapadim yarin tartida ne gorurum bilinmez

insallah canım

üç ay içmem gereken adet düzenleyici bir hap var,reglin 5.günü başladım. Netteki yorumları fena, ayda 5 kilo ödem yapmış kadınlar. Bana da öyle bir şey yapmaz insallah
ozaman gunluk 2 kupa yesil cay indiricen canim yada dukan birasi yapican
bugün bende 18.30 da yedim aksam yemegimi. Ondan sonra da hicbir şey yemedim. Bakalım yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam
Sabahi kacta yedin? 16+8 cok kolay bence onu yapabilirsin rahatlikla

Benimki de baya tembel 3 haftadır emekleme pozisyonundaydı geçen hafta sürünerek ilerlemeye başladı ama ellerinden tutunca yürüyo 1 aydır. Hepsi bi değişik bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…