dışarı çıkacağım için 11 de yemiştim. Biraz daha geç yemem lazımozaman gunluk 2 kupa yesil cay indiricen canim yada dukan birasi yapican
Sabahi kacta yedin? 16+8 cok kolay bence onu yapabilirsin rahatlikla
yaaBu saat oldu hala uyuyamadım mesela
hadi bugün ona da başla sporun zayii olmasındiyete gelince umarim onada bugün baslamisimdirzira yarin diye diye bugüne geldim
Maşallah canım, sağlıkla büyüsünler de geç olsunBenimki de baya tembel3 haftadır emekleme pozisyonundaydı geçen hafta sürünerek ilerlemeye başladı ama ellerinden tutunca yürüyo 1 aydır. Hepsi bi değişik bunların
Oh süper, benim evdekilerde işe başlasa ne güzel olacakGünaydin kizlar , sonunda hedefim olan cocuklari okula gönderip yatmayip spor yapmayi basarabildim , 30 dk eliptik ile basladim , bunun yanisira bisiklet ögrenme cabalarim devam ediyor ve bence bayagi ilerledim :)
Daha ne istiyon?gunaydin
dun yedigim jelibon ve sogan halkalarina ragmen kilo vermek
bende uyuyamadim. oglan oksurup durdu usutmus. boyle gidderse dr yolu bize gorunurGünaydın
Bende gece iyi uyuyamayanlardanim
Daha ne istiyon?
Birde onları yemeseydin? Ne verdiysen üstüne - 200 eklerdin
Bence de :)hadi bugün ona da başla sporun zayii olmasın
Oda olur insallahOh süper, benim evdekilerde işe başlasa ne güzel olacak
Allah şifa versin canımbende uyuyamadim. oglan oksurup durdu usutmus. boyle gidderse dr yolu bize gorunur
Sıcağı severim de, gece kaç kez yastığı cevirdim hatırlamıyorum, birde çocuklarla oturma odasında yattık ki orası yatak odasından serinGünaydin güzel takimim .
Bende iyi uyuyamadim...almanya bu sene aşiri sicak...bukadar sicaği hiç sevmiyorum...
amin sag olasin gezomAllah şifa versin canım
dukan birasi guzeldir ya
Noluuuurrrrspor yapmakta okadar zorlandimki anlatamam..su içinde kaldim..ne olur bir an önce sonbahar gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?