Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

15 gun mu edaa ciddi misin bugun zor dayanirim ben buna acaba limonu mu cok siktim cayi mi cok demledim tadi bayaa kötü ya

dukan birasi yaptim tadi berbat 60kiloyum bunu nasil iciyosun sen

güzel oluyor canım. yeşil çayın da güzel bir çay olması lazım tabi. 750 mlt içme suyuyla 1 yk yeşil çayı demle. 90 derece suyla. 100 derece olmasın yeşil çayın tadı acır. soğuyunca içine 1 madensuyu ve 1/2 limon suyu ekliyorsun. çok güzel oluyor.

bu arada çaykurun zümrüt yeşil çayını tavsiye ederim. gayet başarılı.

benim yesil cayimda o zaten ama ben 90 degil kaynar suya attim cayi. derecem yok zaten 90 i denk getiremem. evet acimis bu cay aci eski bi icecek oldu

spor yapmakta okadar zorlandimki anlatamam..su içinde kaldim..ne olur bir an önce sonbahar gelsin
sabah veya akşam 19 dan sonra yapmak en iyisi. Bir ara klima açıp da yapıyordum ama sonra düşündüm zaten kış boyu evde yaptım niye kendimi eve hapsedeyim? O yüzden yine akşam üzeri yürüyorum

küçük tombalak mı uyutmadı seni gezogil?
Bu sefer büyükler bende kaldı, küçüğü almadım.
Kız kıza çarşı keyfi yapalım sonra dede bizi dondurma yemeye götürsün dedim.
Çarşıya yürüyerek giderken,
Küçük ben yoruldum, dinlenecem diye mızmızlandı, başka zaman saatlerce yürür gık demez.
Sonra su alıp içelim dedik, ben capri sun istiyom diye inat etti , almadım. Küstü, yürüyen merdivende elimi tutmuyor güya, kulağına eğildim bi tersledim sesi çıçıkmadı. Ya kıyafet ya oyuncak, 1 tane hakkınız var dedim. Hanımefendi kıyafet beğenip aldı, ablası oyuncak aldı diye suratı düştü.
Neyse dedeyi çağırdık, geldi bizi aldı, yemek yiyelim acıktık dedik, lokantaya gittik.
Çocuk menü aldık, içinde capri sun var, ben ayran istiyom dedi bu sefer.
Neyse onuda hallettik, bu sefer benim yemeğimi istedi , onlarınki tabakta döner, patates, benimki dürüm.
Yarısını ben yedim, kalan yarıyı aldı 3 defa ısırdı doydum dedi çekildi.
Eve geldik, hani dondurma alacaktık dedi, gittik marketten aldık, eşimle bana tabağa koydum, onlara çubuklu verdim, ben tabakta istiyordum dedi.
Ay ne kadar sabretmişim, yinede çok seviyorum cadıyı.
Ne zaman oturma odasında yatsam iyi uyuyamiyorum

derece olmasa da olur. suyu ocağa koy. suyun üstü hafiften kıpırdamaya başlayınca kapatırsın.
oyle yaparim cok sag ol
geçmiş olsun buse. Şu ara tüm çocuklarda bir kırgınlık var.benim yeğenlerim ve kuzenlerin çocukları ateş ve burun akıntısıyla geziyorlar. Aman dikkatli olun
sag ol obezim suyu cok seviyo. kendini kuvete atiyo soyunup ondan oldu
Kendine işkence etme o vakit
Sevdiğin tatlarla yeşil çay yap
dogrusunu yarin yapcam. yine kotuyse yapmam zaten gezom yapilmaz yani

Merhabalar
Ben dün if düzenini denedim de, öğleye kdar aade kahve ile durdum, öğle saatlerinde güzel bir kahvaltı yaptım. Yumurta ve peynir ile. Sonra gezmeye gittik, balık ekmek yedim, kola içtim gitti diyet.
Gittiğimiz kafede hep ekmek arası tarzı şeyler vardı ayak uydurdum ben fe yanımdakilere.
Bir de adet oldum, moralim sıfır

bana da izin yaramadı. azcık kafam dinlendi ama çok da gezemeyince bunaldım iyice. gezsen de zaten tat almıyorsun. millet rahat ama ben temkinli davranıyorum. öyle de huzursuz oluyorsun. sürekli yiyesim var az önce bol peynirli 2 dilim ekmekten tost ve küçük salkım üzüm yedim.gözüm hala aç. şimdi kahve içiyorum bastırsın diye.
2yi geçiyodu yattığımda bugüm kv geldi o baktı ben 2 saat uyudum
uykusuzluk zor oluyor canım. hele bebekle hiç uyumamak o daha da zor. bende de 1,5 aydır uyku düzensizliği var.

yediysen yedin uzun sure aclik yap en az 16 saat tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…