Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Doğurana kadar günde 10 12 saat uyuyan insandım uykuyu çok seviyorum bıraksalar bütün yatarım doğumdan sonra 6 saat uyusam ooo bu uyku bana 3 gün yeter diyorum

ikinizde almanyada değil misiniz perihanla? sen üşüyom diyon o terliyom bunaldım diyo
Galiba ben biraz yukarıdayım
Aslında aşağı saksonya bölgesi, haritaya bakmadım ne tarafa düşüyor.
Gece boynum boğazım terlerken kollarım yine üşüyordu, battaniye örttüm

bende gece yatarken en sicak havada bile uyurken üşürüm uzerime bir sey orterim

Herkes dökülüyo masallah :) bende az önce ilk günün serefine aclik krizi gibi bisey yasadim.Allahtan yemin etmistim 1 hafta dondurma yemuycem diye yoksa paket bittiydi simdi

1 kase findik
1 elma 3 4 üzüm le atlattim
Benimde bugün son, çok dondurma yedim
Kemiğim kaynıyor, birazdan marketten kombu çayı alacağım
Yarın seviye 8 e başlıyorum inşallah

kizlar bu hafta da sonuncu olmayiz insallah herkes tikabasa yiyo sanki
Bana bi haller oldu yaa motivasyon gitti tamamen zaten 2 haftadır çocuk kucağımda bişey hazırlamıyom ekmek peynir domates ne bulduysam o an yiyorum alt tarafı 3 kilo vericem bi beceremedim hep böyle oluyo kilo düştükçe sallamaya başlıyorum

Hollandq şuan yanıyor sıcaktan ama gök gürültülü yağmur da yağıyo dün gece nem %75 ti nefes alınmıyo

Diyetin bozulmadi yola devam et..sonuçta isteyerek yapmadin...moralini bozma bence

Diyetin bozulmadi yola devam et..sonuçta isteyerek yapmadin...moralini bozma bence
Bozuldu çünkü keto yapıyordum
Canımı sıkan bu zaten iki günlük emek en ufak bir karbonhidrat fazlalılığı ile boşa gidiyor.
Öyle tatilde gezmede falan diyet hiç yapılmıyor dört yıl sonra bir araya gelmişiz ben de diyetteyim balık ekmek yiyemem demek istemedim
yediysen yedin uzun sure aclik yap en az 16 saat tamamdir
Regl bitene kadar denemeyeceğim, biraz fazlaca sancılı geçiyor bu ay sonra yine başlarım.

Demekki keto icin uygun yada hazir degilsin. If yapamaya devM

iyi degil cnm oksurmekten ogle uykusuna yatamadi cocuk. az once bayaa balgam cikardi ama hala ici dolu cocugun oksuruyo. babasi surup getircek aksam uyuyabilsin diye. atesi dde cikacak gibi. tetikteyim
Çok geçmiş olsun oğluşuna busecim...Çocuklarin hastalanmasi daha zor...Allah acil şifa versin

iyi degil cnm oksurmekten ogle uykusuna yatamadi cocuk. az once bayaa balgam cikardi ama hala ici dolu cocugun oksuruyo. babasi surup getircek aksam uyuyabilsin diye. atesi dde cikacak gibi. tetikteyim

Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasa keşke ben hiç dayanamıyorum onların hasta olmasına Rabbim şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun oğluşuna busecim...Çocuklarin hastalanmasi daha zor...Allah acil şifa versin
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasa keşke ben hiç dayanamıyorum onların hasta olmasına Rabbim şifa versin inşallah
B busefit yeni gördüm canım miniğe çok geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşir

sag olun canlar amin insallah keyfi yerinde sukur yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…