- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.632
- 133
- 41
Doğurana kadar günde 10 12 saat uyuyan insandım uykuyu çok seviyorum bıraksalar bütün yatarım doğumdan sonra 6 saat uyusam ooo bu uyku bana 3 gün yeter diyorumbana da izin yaramadı. azcık kafam dinlendi ama çok da gezemeyince bunaldım iyice. gezsen de zaten tat almıyorsun. millet rahat ama ben temkinli davranıyorum. öyle de huzursuz oluyorsun. sürekli yiyesim varaz önce bol peynirli 2 dilim ekmekten tost ve küçük salkım üzüm yedim.gözüm hala aç. şimdi kahve içiyorum bastırsın diye.
uykusuzluk zor oluyor canım. hele bebekle hiç uyumamak o daha da zor. bende de 1,5 aydır uyku düzensizliği var.
Galiba ben biraz yukarıdayımikinizde almanyada değil misiniz perihanla? sen üşüyom diyon o terliyom bunaldım diyo
Galiba ben biraz yukarıdayım
Aslında aşağı saksonya bölgesi, haritaya bakmadım ne tarafa düşüyor.
Gece boynum boğazım terlerken kollarım yine üşüyordu, battaniye örttüm
Benimde bugün son, çok dondurma yedimHerkes dökülüyo masallah :) bende az önce ilk günün serefine aclik krizi gibi bisey yasadim.Allahtan yemin etmistim 1 hafta dondurma yemuycem diye yoksa paket bittiydi simdi
1 kase findik
1 elma 3 4 üzüm le atlattim
Benimde bugün son, çok dondurma yedim
Kemiğim kaynıyor, birazdan marketten kombu çayı alacağım
Yarın seviye 8 e başlıyorum inşallah
Bana bi haller oldu yaa motivasyon gitti tamamen zaten 2 haftadır çocuk kucağımda bişey hazırlamıyom ekmek peynir domates ne bulduysam o an yiyorum alt tarafı 3 kilo vericem bi beceremedim hep böyle oluyo kilo düştükçe sallamaya başlıyorumkizlar bu hafta da sonuncu olmayiz insallah herkes tikabasa yiyo sanki
Hollandq şuan yanıyor sıcaktan ama gök gürültülü yağmur da yağıyoGaliba ben biraz yukarıdayım
Aslında aşağı saksonya bölgesi, haritaya bakmadım ne tarafa düşüyor.
Gece boynum boğazım terlerken kollarım yine üşüyordu, battaniye örttüm
Bulamadin mi mantari ? Ben dondurma yerken kendimi kaybediyorum 1 2 kesinlikle kesmiyorBenimde bugün son, çok dondurma yedim
Kemiğim kaynıyor, birazdan marketten kombu çayı alacağım
Yarın seviye 8 e başlıyorum inşallah
Diyetin bozulmadi yola devam et..sonuçta isteyerek yapmadin...moralini bozma benceMerhabalar
Ben dün if düzenini denedim de, öğleye kdar aade kahve ile durdum, öğle saatlerinde güzel bir kahvaltı yaptım. Yumurta ve peynir ile. Sonra gezmeye gittik, balık ekmek yedim, kola içtimgitti diyet.
Gittiğimiz kafede hep ekmek arası tarzı şeyler vardı ayak uydurdum ben fe yanımdakilere.
Bir de adet oldum, moralim sıfır
Bozuldu çünkü keto yapıyordumDiyetin bozulmadi yola devam et..sonuçta isteyerek yapmadin...moralini bozma bence
Öyle tatilde gezmede falan diyet hiç yapılmıyorbana da izin yaramadı. azcık kafam dinlendi ama çok da gezemeyince bunaldım iyice. gezsen de zaten tat almıyorsun. millet rahat ama ben temkinli davranıyorum. öyle de huzursuz oluyorsun. sürekli yiyesim varaz önce bol peynirli 2 dilim ekmekten tost ve küçük salkım üzüm yedim.gözüm hala aç. şimdi kahve içiyorum bastırsın diye.
uykusuzluk zor oluyor canım. hele bebekle hiç uyumamak o daha da zor. bende de 1,5 aydır uyku düzensizliği var.
Regl bitene kadar denemeyeceğim, biraz fazlaca sancılı geçiyor bu ayyediysen yedin uzun sure aclik yap en az 16 saat tamamdir
Demekki keto icin uygun yada hazir degilsin. If yapamaya devMMerhabalar
Ben dün if düzenini denedim de, öğleye kdar aade kahve ile durdum, öğle saatlerinde güzel bir kahvaltı yaptım. Yumurta ve peynir ile. Sonra gezmeye gittik, balık ekmek yedim, kola içtimgitti diyet.
Gittiğimiz kafede hep ekmek arası tarzı şeyler vardı ayak uydurdum ben fe yanımdakilere.
Bir de adet oldum, moralim sıfır
Çok geçmiş olsun oğluşuna busecim...Çocuklarin hastalanmasi daha zor...Allah acil şifa versiniyi degil cnm oksurmekten ogle uykusuna yatamadi cocuk. az once bayaa balgam cikardi ama hala ici dolu cocugun oksuruyo. babasi surup getircek aksam uyuyabilsin diye. atesi dde cikacak gibi. tetikteyim
iyi degil cnm oksurmekten ogle uykusuna yatamadi cocuk. az once bayaa balgam cikardi ama hala ici dolu cocugun oksuruyo. babasi surup getircek aksam uyuyabilsin diye. atesi dde cikacak gibi. tetikteyim
HayırlısıDemekki keto icin uygun yada hazir degilsin. If yapamaya devM
Çok geçmiş olsun oğluşuna busecim...Çocuklarin hastalanmasi daha zor...Allah acil şifa versin
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasa keşke ben hiç dayanamıyorum onların hasta olmasına Rabbim şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?