Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hollandq şuan yanıyor sıcaktan ama gök gürültülü yağmur da yağıyo dün gece nem %75 ti nefes alınmıyo
Azda buraya yağsa, komşu bahçesini bana emanet etti, dışarda su yok, evden taşımam gerekiyor, 2 gün durup 3. Gün gidip suluyorum

Bulamadin mi mantari ? Ben dondurma yerken kendimi kaybediyorum 1 2 kesinlikle kesmiyor
25 km mesafede 2 yerde bulduk, eşim e mail yazdı, cevap veren olmadı.
Marktkauf 'tan içecek olarak aldım.
Lif ne nasıl bişey, onu ne olarak arayacağım?
Birde probiyotik yoğurt olarak sade activia aldım, doğrumu

2.5 yasinda bizdede alerjik bronsit var ama bu kez uusuttu. sag ol cnm
Kireç temizliğinde ve böbrek temizliğinde biraz saçmaladım ama az kaldı

olsun bu evrelere gelmek cok buyuk basari

yaanazı sana geçiyor işte ananesi ne yapsın.yoksa sen de kalmak ister mi hiç??

olsun pes etme, yine dene. Regl olsan dahi yapabilirsin, spor yapamasan dahi diyete devam et
2yi geçiyodu yattığımda bugüm kv geldi o baktı ben 2 saat uyudum
ohh ona da şükür
Galiba ben biraz yukarıdayım
Aslında aşağı saksonya bölgesi, haritaya bakmadım ne tarafa düşüyor.
Gece boynum boğazım terlerken kollarım yine üşüyordu, battaniye örttüm
ayy Allah iyiliğini versin gel de seni bir dr gösterecem. Bu kadını ısıtmanın bir yolunu bulun artık diyecem
kizlar bu hafta da sonuncu olmayiz insallah herkes tikabasa yiyo sanki
obezzto hariç de kız aaemeğe saygı please

yaanazı sana geçiyor işte ananesi ne yapsın.yoksa sen de kalmak ister mi hiç??
Evet , bugün akşamüstü markete gittik. Tutturdu oyuncak alacağım diye. Istediği oyuncaktan bende 1 karton dolusu vardı, götürün oynayın dedim, götürmediler, 2 sene sonra çöpe attım. 6 ay sonra küçücük pakete bisürü para verip almışlar. Daha alırmıyım.
Inan koskoca koliyle durdu, oğlanlara satın dedim satmadılar, ben çöpe attım, oyuncaklar kiymete bindi

ben oyuncakları bölük bölük kaldırıp üç ay sonra çıkarıyordum,yeni almış gibi seviniyodu en küçüğüm. Devamlı gözönünde olanın kıymetini bilmiyor çocuklar. Muhakkak bir sınır koyulmalı oyuncak hususunda, yoksa doyumsuz oluyor çocuklar

Yağsa da bişey farketmiyor ki biraz önce duştan çıktım şimdi yine yapış yapışım bu ne pis bi hava böyle
bugün tam üç kere duşa girdim,şükür şu saatte biraz daha iyiyim. Sabah ev işlerini yapınca hemen girerim, dışarı çıktım geldim tekrar girdim.en son da yürüyüsten geldim hop tekrar duş.. Ördek gibiyiz çoluk çocukbanyonun kurumasına fırsat yok

Bende sabah kızımı yıkadım aradan kendimi de çıkardım işten geldim yüzdüm bi yarım saat sonra duşa girdim sonra kızımı aldım onu da yıkadım çocuk hiç alışkın değil ki sıcağa kışın bile çok sıcağa alışmasın diye kalın giydirmedik keşke azcık alıştıraydım böylesi de zor oldu

kizlar bu hafta da sonuncu olmayiz insallah herkes tikabasa yiyo sanki
sen daha bsnim listeyi gor
kendime masterchef izlemeyi yasaklamam lazım. Seyrettikçe karnım gurulduyor
Bende cokk seviyorum. Hele tatli yaptiklarinda degisik. Degisik cok hoşuma gidiii. Ama eskiden hep canm isterdi ilk bolumlerde. Ama if ten beri aksam yemek yasak ya ciddi anlamda gozum doyuyor. Normalde onlar yerdi bende dolaba kosar baslardim elimde biai yemeye canim. Cekerdi

azinliksiniz obezim aklimda tutamiyom ama senin sporun dillere destan masallah takimin gururusun

Sabah
Cigkofte marul cay

Aksam 5
Pide kendim yaptim 1 yada 1.5 yemis olabilirim 1 bardak ayran

1 saat sonra yesil cay limonlu
1 saat sonra seftali(canim. Cok tatli cekti)

2 litre su
Spor. Yok

16+8

erken kapatmissin gunu kurtarirsin bence

Yağsa da bişey farketmiyor ki biraz önce duştan çıktım şimdi yine yapış yapışım bu ne pis bi hava böyle
Az önce bende duş aldım çıktım, bi kahve keyfi yapıyım dedim, ayaklarımın altı yanıyor.
Şarıl şarıl yağmur yağmış. Ne sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…