Aynen öyleben oyuncakları bölük bölük kaldırıp üç ay sonra çıkarıyordum,yeni almış gibi seviniyodu en küçüğüm. Devamlı gözönünde olanın kıymetini bilmiyor çocuklar. Muhakkak bir sınır koyulmalı oyuncak hususunda, yoksa doyumsuz oluyor çocuklar
Ay tika basa doluyum kiz. Kurtarir hemde wcye cikabildim sukur azda olsaerken kapatmissin gunu kurtarirsin bence
Benim evde olsan ne kavga edermişiz. Ne o be, durmadan banyomu temizlenecekbugün tam üç kere duşa girdim,şükür şu saatte biraz daha iyiyim. Sabah ev işlerini yapınca hemen girerim, dışarı çıktım geldim tekrar girdim.en son da yürüyüsten geldim hop tekrar duş.. Ördek gibiyiz çoluk çocukbanyonun kurumasına fırsat yok
Nerde yüzüyonBende sabah kızımı yıkadım aradan kendimi de çıkardım işten geldim yüzdüm bi yarım saat sonra duşa girdim sonra kızımı aldım onu da yıkadım çocuk hiç alışkın değil ki sıcağa kışın bile çok sıcağa alışmasın diye kalın giydirmedik keşke azcık alıştıraydım böylesi de zor oldu
Ay tika basa doluyum kiz. Kurtarir hemde wcye cikabildim sukur azda olsabunada sukur.
valla öyle busecim. yalan yok. bu cuma ya biraz artı gelirim ya da sabit. eksi olmaz biliyorum. ama tartıya da çıkmıyorum kaç gündür.kizlar bu hafta da sonuncu olmayiz insallah herkes tikabasa yiyo sanki
ben de kaç gündür deli gibi çikolata ve dondurma yedimBenimde bugün son, çok dondurma yedim
Kemiğim kaynıyor, birazdan marketten kombu çayı alacağım
Yarın seviye 8 e başlıyorum inşallah
ben de habire kore yemekleri izliyorumkendime masterchef izlemeyi yasaklamam lazım. Seyrettikçe karnım gurulduyor
önceki gün biz de evde pide yaptık yedik. hatta sabaha da yedim birazSabah
Cigkofte marul cay
Aksam 5
Pide kendim yaptim 1 yada 1.5 yemis olabilirim1 bardak ayran
1 saat sonra yesil cay limonlu
1 saat sonra seftali(canim. Cok tatli cekti)
2 litre su
Spor. Yok
16+8
ben çakma if ci olduğum için olabilir mi acabağğ?sen daha bsnim listeyi gor
Bende cokk seviyorum. Hele tatli yaptiklarinda degisik. Degisik cok hoşuma gidiii. Ama eskiden hep canm isterdi ilk bolumlerde. Ama if ten beri aksam yemek yasak ya ciddi anlamda gozum doyuyor. Normalde onlar yerdi bende dolaba kosar baslardim elimde biai yemeye canim. Cekerdi
thanks babyazinliksiniz obezim aklimda tutamiyom ama senin sporun dillere destan masallah takimin gururusun
ohh bahçe sulamaktan kurtuldun hadi iyisinAz önce bende duş aldım çıktım, bi kahve keyfi yapıyım dedim, ayaklarımın altı yanıyor.
Şarıl şarıl yağmur yağmış. Ne sevindim
ahh sorma gezomBenim evde olsan ne kavga edermişiz. Ne o be, durmadan banyomu temizlenecek
izlemee sakın izlemeevalla öyle busecim. yalan yok. bu cuma ya biraz artı gelirim ya da sabit. eksi olmaz biliyorum. ama tartıya da çıkmıyorum kaç gündür.
ben de kaç gündür deli gibi çikolata ve dondurma yedim
ben de habire kore yemekleri izliyorum
önceki gün biz de evde pide yaptık yedik. hatta sabaha da yedim biraz
Bahçede şu demirlerle kurulan havuzlardan var ona bi aparat aldım kendini bağlıyosun olduğun yerde yüzüyosun anlatınca biraz saçma oldu ama baya işe yarıyorNerde yüzüyon
Benimkini sulamıştımben çakma if ci olduğum için olabilir mi acabağğ?ben bugün yine 18.30 da yemek yedim ,yürüdüm geldim baktım benim eşim sofrayı döşemiş yine. Bir püskevit attım yine agzıma
thanks babyiçtiğim haplar bana bir yamukluk yapmazsa -1 kilo garanti inşallah
ohh bahçe sulamaktan kurtuldun hadi iyisin
Ay valla oğlanların burnundan getiriyorum.ahh sorma gezomAllah tan benim kızlar yardım ediyor, yoksa başedemem..çamaşırı utüsü bitmiyor yazın
izlemee sakın izlemee
Yani suya giriyorsun yüzüyorsun ama ilerlemiyormusun? Olduğun yerde yüzer gibimi yapıyorsun.Bahçede şu demirlerle kurulan havuzlardan var ona bi aparat aldım kendini bağlıyosun olduğun yerde yüzüyosun anlatınca biraz saçma oldu ama baya işe yarıyor
valla öyle busecim. yalan yok. bu cuma ya biraz artı gelirim ya da sabit. eksi olmaz biliyorum. ama tartıya da çıkmıyorum kaç gündür.
ben de kaç gündür deli gibi çikolata ve dondurma yedim
ben de habire kore yemekleri izliyorum
önceki gün biz de evde pide yaptık yedik. hatta sabaha da yedim biraz
pazartesi işe dönüş. haftaya cuma kesin eksiyle gelicem
ben çakma if ci olduğum için olabilir mi acabağğ?ben bugün yine 18.30 da yemek yedim ,yürüdüm geldim baktım benim eşim sofrayı döşemiş yine. Bir püskevit attım yine agzıma
thanks babyiçtiğim haplar bana bir yamukluk yapmazsa -1 kilo garanti inşallah
ohh bahçe sulamaktan kurtuldun hadi iyisin
OneykiBahçede şu demirlerle kurulan havuzlardan var ona bi aparat aldım kendini bağlıyosun olduğun yerde yüzüyosun anlatınca biraz saçma oldu ama baya işe yarıyor
Bollll sansssscok aciimm midem bulandi yine de yemiyorum. cay ictim bastirsin diye simdi uyuycam mide gurultumla. insallah yarina 76 ya elveda diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?