Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar

bugün güne iyi başlamadım sabah tartıldım,kilomda önemli bir değişiklik yok hatta yukarıdayım.bu kadar spor ve terlemeye fil olsa erirdi. Bugün spor yapmıycam, belki kaslarım şişti bilemiyorum ya da hapların yan etkisi , nette yazanlar doğru. Ama moralimi bozduğu bir gerçek

Günaydın kızlar
Bu sıralar çok yogun geçiyor günlerim arada bir göz atıp kaçıyorum size bugün de yine annemin hastane işi var Ögle sonrası yokum sabah 10 bin adım yürüdüm geldim obezzto bende sen gibiyim o kadar dikkat her gün yürüyüş olmasına rağmen tartı da tık yok sinir bozucu ama artık diyorum en azından almıyorum diye teselli ediyorum demekki spor ve dikkat olmasa artı artı artı olucam

Sabah
Cigkofte marul cay

Aksam 5
Pide kendim yaptim 1 yada 1.5 yemis olabilirim 1 bardak ayran

1 saat sonra yesil cay limonlu
1 saat sonra seftali(canim. Cok tatli cekti)

2 litre su
Spor. Yok

16+8
menum

sabah10.45
3 sikim. cigkofte
1 lavas arasinda bol peynir

aksam 5
ispanak yemegi
1 kutu protein sut

dukan birasi
2,5 lt su

kızlar sabah sabah çiğköfte midenize dokunmuyormu

sag ol. cnm benim

cnm kaslarin sismistir ve skilasmissindir.kacamak yapmiyosan tartiya takilma yaglar kasa donuyor demekki
bugün çocuğu dr götür ihmal etme. Boğaz akıntısı cigere inmesin,bir balgam sökücü falan verir muhakkak

vericem balgam sokucu bugun. dun geceden once hirilti yoktu. hastaneye bu viruste son care gideriz obezim ama ins gerek kalmaz

ben de tartılmayayım sürpriz olur diyordum gördüm sürprizi

ben de cok zor veriyorum gidim gidim vermeye devam ediyorum bazen cok moral bozuyor inan pes edecek lüksüm olsa ederdim devam etmek zorundayiz basarcazzz
Cok geçmiş olsun canım B busefit

sag olasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…