Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım annene çok geçmiş olsun. Evet almıyorum ama insan yine de o kadar emeğe tartıda bir eksi görmek istiyor.ben bugün yürümüyorum bakalım yarın ne olacak
kaçamak yok aksine ne ekmek ne dondurma hicbir şey yok.ona rağmen eksi de yok ben tek sebep içtiğim hapa bağlıyorum ama onu da bırakma lüksüm yok. Sağlığım için içmek zorundayım

Günaydın kızlar hala 79.8 i göremedim 80.2 çıktım bu sabah bakalım yarına umutluyum büyük ihtimal görürüm. Bu sabah yulaf yapmadım normal kahvaltı yaptım domatesli yumurtalı peynirli ohh be dedim dünya varmış
gunaydin kizceler sabah 5 te yattik ezan okunuyordu 9.5 uyandi. dayak yemis gibiyim yuzum gozum şiş
Geçmiş olsun cnm inş hemen iyileşir oğluşun. Bizimkilerinde hafiften burnu akmaya başladı havalar sıcak mecbur açıyoruz cam pencere klima cereyanda kalıyorlar

ben spordan oldugunu dusunuyorum. saglik herseyden onemli. bugun eksiye dusersin bence obezim

sag ol cnm seninkileri hastalanmaz ins insanin asabi bozuluyor

gezegenfeza Allah acılarını göstermesin inşallah nazlarını biz cekrigimix için ellerinden geleni ardına koymuyorlar sagolsun lar Allah bagışlasın
Amin inşallah, bakmayın siz bana, yaş gidiyor , belki yetişemiyorum onlara, ondan benim bu sızlanmalarım. Birde maşallah başka çocuklara bakıyorum da, benimkiler gayet uysal

Yatamadik biz uyuyamadi oturuoz oyun tv sabahliycaz sanirim
Canm biz de 2 sene cok cektik. Geniz etini aldirdik. Ama tabi yapi olarak gene var. Ama biz uzun sure alerji ilaci kullaniyoruz kucuklukten beri. O koruyor sukur artik o hallere dusmuyoruz. Oyuzden cocuk alerji astim doktoruna gozukun acilen canm siz simdiden bole olirsaniz kisin daha beter gecer.
kızlar sabah sabah çiğköfte midenize dokunmuyormu
Aaa sabah sabah misss gibi geldi vallahi. Daha cok yerdim kendimi tuttum. Yoksa rahat yarim kg yerim. Biz vakumlu aliyorum yarim kilo tazecik. Ama bayat olursa mideye dokunur

Teşekkür ederim desteğin için

If düzenine devam ediyorum bugün, sabahtan beri sadece kahve ve su tükettim. İyi hissediyorum şimdilik. Ama yarından ümitli değilim çok fazla ödemim var adetten dolayı.

Arada güya havuz, göl gibi yerlere gidiyorlar. Daha beter oluyor, havuzdan gelip gene banyo yapıyorlar, göle giderlerse daha kötü, kum bile geliyor. Bir dünya da çamaşır filan
ahh hatırlatma hiç yarin biz de denizdeyiz, kamp sandalyesinin tek ayagı problemli,onu yapalım dedik. Içinde kumla koymuşlar çantasına, şu an her yer kum gitmeden kumu geldi.gelince herkes yine banyo, mayolar havlular derken olan anneye oluyor
Amin inşallah, bakmayın siz bana, yaş gidiyor , belki yetişemiyorum onlara, ondan benim bu sızlanmalarım. Birde maşallah başka çocuklara bakıyorum da, benimkiler gayet uysal
ben onu yürüyüşe çıkınca farkettim gezo.baktim iki kız önde canavar gibi yürüyor arada durup beni bekliyorlar yaşlanmışsın obez dedim kendi kendime

oyle guzeldiki dunden hizimi alamamisim. zaten pis bogazin tekiyim dokunmadi o yuzden hatta zor durdum daha yememek icin

bugun daha da iyi olcak ins menum

sabah sabah boş mideye bulgur hem dokunur hem ağır gelip rahatsız eder diye düşündüm ama size dokunmadığına göre afiyet şifa olsun da kilo olmasın

bakalim cnm ins iyilesir kuzucum
sabah sabah boş mideye bulgur hem dokunur hem ağır gelip rahatsız eder diye düşündüm ama size dokunmadığına göre afiyet şifa olsun da kilo olmasın
amin diyelim saracim

Hayirli sabahlar kizlar..
Bende kaç gündür (pazardan beri) hem yediklerime dikkat ediyorum.hem okadar sicağa rağmen sporumu yapiyorum..gram eksilme yok
Aşiri sicaktan bence metabolizmamiz yavaşladi hoşaf gibi olduk...yataktan zor kalkiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…