canım annene çok geçmiş olsun. Evet almıyorum ama insan yine de o kadar emeğe tartıda bir eksi görmek istiyor.ben bugün yürümüyorum bakalım yarın ne olacakGünaydın kızlar
Bu sıralar çok yogun geçiyor günlerim arada bir göz atıp kaçıyorum size bugün de yine annemin hastane işi var Ögle sonrası yokum sabah 10 bin adım yürüdüm geldimobezzto bende sen gibiyim o kadar dikkat her gün yürüyüş olmasına rağmen tartı da tık yok sinir bozucu ama artık diyorum en azından almıyorum diye teselli ediyorum demekki spor ve dikkat olmasa artı artı artı olucam
kaçamak yok aksine ne ekmek ne dondurma hicbir şey yok.ona rağmen eksi de yoksag ol. cnm benim
cnm kaslarin sismistir ve skilasmissindir.kacamak yapmiyosan tartiya takilma yaglar kasa donuyor demekki
vericem balgam sokucu bugun. dun geceden once hirilti yoktu. hastaneye bu viruste son care gideriz obezim ama ins gerek kalmaz
ben de cok zor veriyorum gidim gidim vermeye devam ediyorum bazen cok moral bozuyor inan pes edecek lüksüm olsa ederdimdevam etmek zorundayiz basarcazzz
sag olasin cnm
Geçmiş olsun cnm inş hemen iyileşir oğluşun. Bizimkilerinde hafiften burnu akmaya başladı havalar sıcak mecbur açıyoruz cam pencere klima cereyanda kalıyorlargunaydin kizceler sabah 5 te yattik ezan okunuyordu 9.5 uyandi. dayak yemis gibiyim yuzum gozum şiş
canım annene çok geçmiş olsun. Evet almıyorum ama insan yine de o kadar emeğe tartıda bir eksi görmek istiyor.ben bugün yürümüyorum bakalım yarın ne olacak
kaçamak yok aksine ne ekmek ne dondurma hicbir şey yok.ona rağmen eksi de yokben tek sebep içtiğim hapa bağlıyorum ama onu da bırakma lüksüm yok. Sağlığım için içmek zorundayım
sag ol cnm seninkileri hastalanmaz ins insanin asabi bozuluyorGünaydın kızlar hala 79.8 i göremedim 80.2 çıktım bu sabah bakalım yarına umutluyum büyük ihtimal görürüm. Bu sabah yulaf yapmadım normal kahvaltı yaptım domatesli yumurtalı peynirli ohh be dedim dünya varmış
Geçmiş olsun cnm inş hemen iyileşir oğluşun. Bizimkilerinde hafiften burnu akmaya başladı havalar sıcak mecbur açıyoruz cam pencere klima cereyanda kalıyorlar
Arada güya havuz, göl gibi yerlere gidiyorlar. Daha beter oluyor, havuzdan gelip gene banyo yapıyorlar, göle giderlerse daha kötü, kum bile geliyor. Bir dünya da çamaşır filanbanyo terörühamam olsa da oğlanlar kurtulsa senden
Amin inşallah, bakmayın siz bana, yaş gidiyor , belki yetişemiyorum onlara, ondan benim bu sızlanmalarım. Birde maşallah başka çocuklara bakıyorum da, benimkiler gayet uysalgezegenfeza Allah acılarını göstermesin inşallah nazlarını biz cekrigimix için ellerinden geleni ardına koymuyorlar sagolsun lar Allah bagışlasın
Valla bende diyecektim, nerden aklınıza geldi sabah sabah diyekızlar sabah sabah çiğköfte midenize dokunmuyormu
Canm biz de 2 sene cok cektik. Geniz etini aldirdik. Ama tabi yapi olarak gene var. Ama biz uzun sure alerji ilaci kullaniyoruz kucuklukten beri. O koruyor sukur artik o hallere dusmuyoruz. Oyuzden cocuk alerji astim doktoruna gozukun acilen canm siz simdiden bole olirsaniz kisin daha beter gecer.Yatamadik biz uyuyamadi oturuoz oyun tv sabahliycaz sanirim
Aaa sabah sabah misss gibi geldi vallahi. Daha cok yerdim kendimi tuttum. Yoksa rahat yarim kg yerim. Biz vakumlu aliyorum yarim kilo tazecik. Ama bayat olursa mideye dokunurkızlar sabah sabah çiğköfte midenize dokunmuyormu
Teşekkür ederim desteğin içinolsun pes etme, yine dene. Regl olsan dahi yapabilirsin, spor yapamasan dahi diyete devam et
ohh ona da şükür
ayy Allah iyiliğini versingel de seni bir dr gösterecem. Bu kadını ısıtmanın bir yolunu bulun artık diyecem
obezzto hariç de kız aaemeğe saygı please
kim de yok kiIf düzenine devam ediyorum bugün, sabahtan beri sadece kahve ve su tükettim. İyi hissediyorum şimdilik. Ama yarından ümitli değilim çok fazla ödemim var adetten dolayı.
ne demek❤❤burası olmasaydı ben de kendi başıma ilerleyemezdim. Birbirimize destek olmazsak grubta olmanın ne anlamı varTeşekkür ederim desteğin için
ahh hatırlatma hiçArada güya havuz, göl gibi yerlere gidiyorlar. Daha beter oluyor, havuzdan gelip gene banyo yapıyorlar, göle giderlerse daha kötü, kum bile geliyor. Bir dünya da çamaşır filan
ben onu yürüyüşe çıkınca farkettim gezo.baktim iki kız önde canavar gibi yürüyor arada durup beni bekliyorlarAmin inşallah, bakmayın siz bana, yaş gidiyor , belki yetişemiyorum onlara, ondan benim bu sızlanmalarım. Birde maşallah başka çocuklara bakıyorum da, benimkiler gayet uysal
oyle guzeldiki dunden hizimi alamamisim. zaten pis bogazin tekiyim dokunmadi o yuzden hatta zor durdum daha yememek icin
bugun daha da iyi olcak ins menum
Canm biz de 2 sene cok cektik. Geniz etini aldirdik. Ama tabi yapi olarak gene var. Ama biz uzun sure alerji ilaci kullaniyoruz kucuklukten beri. O koruyor sukur artik o hallere dusmuyoruz. Oyuzden cocuk alerji astim doktoruna gozukun acilen canm siz simdiden bole olirsaniz kisin daha beter gecer.
Aaa sabah sabah misss gibi geldi vallahi. Daha cok yerdim kendimi tuttum. Yoksa rahat yarim kg yerim. Biz vakumlu aliyorum yarim kilo tazecik. Ama bayat olursa mideye dokunur
Evet evet aynen öyleYani suya giriyorsun yüzüyorsun ama ilerlemiyormusun? Olduğun yerde yüzer gibimi yapıyorsun.
Gözümde öyle canlandı
Halatla kendini şişme havuza bağladığını düşün yüzüyon yüzüyon gitmiyonOneyki
Canm biz de 2 sene cok cektik. Geniz etini aldirdik. Ama tabi yapi olarak gene var. Ama biz uzun sure alerji ilaci kullaniyoruz kucuklukten beri. O koruyor sukur artik o hallere dusmuyoruz. Oyuzden cocuk alerji astim doktoruna gozukun acilen canm siz simdiden bole olirsaniz kisin daha beter gecer.
Aaa sabah sabah misss gibi geldi vallahi. Daha cok yerdim kendimi tuttum. Yoksa rahat yarim kg yerim. Biz vakumlu aliyorum yarim kilo tazecik. Ama bayat olursa mideye dokunur
amin diyelim saracimsabah sabah boş mideye bulgur hem dokunur hem ağır gelip rahatsız eder diye düşündüm ama size dokunmadığına göre afiyet şifa olsun da kilo olmasın
bugunde yaptim dukan birasini daha da yapmam sanirim tadini sevmedim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?