- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oh maşallahGünaydın kalktım kalktım yürüyüşteyim hayırlı sabahlar kızlar
Mutlu bir hafta olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh maşallahGünaydın kalktım kalktım yürüyüşteyim hayırlı sabahlar kızlar
Mutlu bir hafta olsun inşallah
Yattımsen de yat
Allah yardımcınız olsun saracağımÇok şükür biz iyiyiz ama sel çok kötü oldu her yer yıkılmış bir ilçe çok daha kötü durumda burada elektrik su yok İnternet çok az çekiyor kilo bildirimi yapamayabilirim beni sabit yazarsınız olurmu
Allah yardımcınız olsun saracağım
Çok şükür biz iyiyiz ama sel çok kötü oldu her yer yıkılmış bir ilçe çok daha kötü durumda burada elektrik su yok İnternet çok az çekiyor kilo bildirimi yapamayabilirim beni sabit yazarsınız olurmu
yaa cok gecmis olsun canim ya![]()
Çok geçmiş olsun Allah'ım beterinden korusun İnşallahÇok şükür biz iyiyiz ama sel çok kötü oldu her yer yıkılmış bir ilçe çok daha kötü durumda burada elektrik su yok İnternet çok az çekiyor kilo bildirimi yapamayabilirim beni sabit yazarsınız olurmu
Çok geçmiş olsun Allah'ım beterinden korusun İnşallah![]()
ben sabitimsag ol obezim
o hamburger ve patates kizartmasi cok feci oldu. dun halbuki dikkat ettim ama yine olmadi karman corman menuydu. ye babam ye ne olacakti demi
sende durumlar ne obezim
ohh çok sevindim. Sen gelmeyince aklıma kötü şeyler geldiÇok şükür biz iyiyiz ama sel çok kötü oldu her yer yıkılmış bir ilçe çok daha kötü durumda burada elektrik su yok İnternet çok az çekiyor kilo bildirimi yapamayabilirim beni sabit yazarsınız olurmu
takım olarak motivasyon kaybımız varacil bir şeyler yapmamız gerek bu gidiş hiç hayra alamet değil
mesaj bile atılmıyor artık, sayfalar ilerlemiyor