Etmem inşallah. Eskisi gibi evde değilim. Şunu içeyim şunu yapayım zor. Gelemiyorum bile. Zorluycam bakalımama asilacan dimi diyete pes etmek yokk
İyi tatiller cnmgünaydın kızlar .herkese mutlu bir gün diliyorum❤
kilom sabit ve bu beni fazlasıyla üzüyor. Bu ay vaktinde regl olursam bir ay ara vericem hapa çünkü kilo veremeyince motivasyonum da düşüyor.hoş sabit kalmak da bir başarı ama o kadar spora insan bir eksi görmek istiyor tartıda
bugün bir haftalık bir tatile gidiyoruz.önümüzdeki cuma günü geri dönücez inşallah. Kendinize iyi bakın
Olsun bozma moralini bende öyleyim yaş geçtikçe zor veriliyor en azından almıyoruzgünaydın kızlar .herkese mutlu bir gün diliyorum❤
kilom sabit ve bu beni fazlasıyla üzüyor. Bu ay vaktinde regl olursam bir ay ara vericem hapa çünkü kilo veremeyince motivasyonum da düşüyor.hoş sabit kalmak da bir başarı ama o kadar spora insan bir eksi görmek istiyor tartıda
bugün bir haftalık bir tatile gidiyoruz.önümüzdeki cuma günü geri dönücez inşallah. Kendinize iyi bakın
Günaydın günaydın
Kilom ne yazikki 77.7
Etmem inşallah. Eskisi gibi evde değilim. Şunu içeyim şunu yapayım zor. Gelemiyorum bile. Zorluycam bakalım
günaydın kızlar .herkese mutlu bir gün diliyorum❤
74.9 la ayrıldım. İf yapmaya çalışıyorum. Öğlen tavuk döner var. Sabah beri çay su gidiyorkacla izne ayrildin bilmiyorum ama verirsin aldiklarini. nasil aldiysak oyle vercez yolu yok
burasi cok tenhalasti gelmeye calis canim
kuzu moralini bozma sporu azalt eksi gorursuniyi tatiller ama cozutmaman dilegiyle. ne zor kilo verdigini dusun ona gore ye obezim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?