Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar .herkese mutlu bir gün diliyorum❤

kilom sabit ve bu beni fazlasıyla üzüyor. Bu ay vaktinde regl olursam bir ay ara vericem hapa çünkü kilo veremeyince motivasyonum da düşüyor.hoş sabit kalmak da bir başarı ama o kadar spora insan bir eksi görmek istiyor tartıda

bugün bir haftalık bir tatile gidiyoruz.önümüzdeki cuma günü geri dönücez inşallah. Kendinize iyi bakın

İyi tatiller cnm

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
İki gün dür misafir vardı giremedim haliyle de dün biraz kaçırdım ama yine de az da olsa eksi görmek mutlu etti beni
Geçen hafta 63.9
Bu hafta
63.7
2 gün dikkat etsem cok iyi olacaktı ama olmadı işte sabah 12 bin adım yürüyüş yaptım geldim

Olsun bozma moralini bende öyleyim yaş geçtikçe zor veriliyor en azından almıyoruz
İyi tatiller diliyorum

Günaydın günaydın
Kilom ne yazikki 77.7

Etmem inşallah. Eskisi gibi evde değilim. Şunu içeyim şunu yapayım zor. Gelemiyorum bile. Zorluycam bakalım

kacla izne ayrildin bilmiyorum ama verirsin aldiklarini. nasil aldiysak oyle vercez yolu yok

burasi cok tenhalasti gelmeye calis canim

kuzu moralini bozma sporu azalt eksi gorursun iyi tatiller ama cozutmaman dilegiyle. ne zor kilo verdigini dusun ona gore ye obezim

Gunaydin arkadaslar muhtemelen listede adim yok bjnu talep etmistim :))
Ama yine de paylasmak istiyorum kioom sonunda78.1 oldu ayyy buna da sevinmek ne bileyim
Belim de 76 cm hem de sporsuz
Ama spora gerek yok ki
Bulasiklar ev isi kapida gez bazen futbol sahasinda top pesinde koş
Kendi evimdeyken stresten ye ye ye 86 cm e ulasmisti belim

74.9 la ayrıldım. İf yapmaya çalışıyorum. Öğlen tavuk döner var. Sabah beri çay su gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…