Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli cumalar arkadaşlar...umarim iyisinizdir bende iyi olmaya çalişiyorum..iyi olmak zorundayimda depresyona girecek lüksüm yok..bugün tekrar spora başladim...1 aya yakin spor yapmiyordum..lesliden sıkılmiştim...bu videoyu tesadüfen buldum..buda çok zor değil ve daha eylenceli

HOS GELDIN PERIII
AYLIK HEDEFLERE BI SEY KALMADI

HOS GELDIN PERIII
AYLIK HEDEFLERE BI SEY KALMADI
Hoşbulduk canim...
Ben malesef tutturamadim hedefimi..birde artidayim...bayaği bi depresyonda bunalimdaydim..değil spor ev işlerini bile yapamam..ama baktim böyle devam edemicek mecbur toparlandim.

Yolun açık olsun
Iyi tatiller

Hoşbulduk canim...
Ben malesef tutturamadim hedefimi..birde artidayim...bayaği bi depresyonda bunalimdaydim..değil spor ev işlerini bile yapamam..ama bakzim böyle devam edemicek mecbur toparlandim.

3 kg veren herkesi hedefine ulasmis sayicaz daha yuksek hedef koyanlar ulasamazsa uzulmesin diye

bende ulasirmiyim bilmiyorum 4 gun kaldi

spor depresyona iyi geliyor yapabilirsen. esinle mi iyi degilsiniz duzelmiyor mu yine

Hadi hayırlısı canım
Iyi olmana sevindim

Ve artik tesettürlü değilim..çocuklarlan heryere gidemiyorum çocuklarimla istediğim yerleri gezemiyirum.onlarda bunaliyo..başka çocuklara ..eşiminde zamani yok ..hep işte güçte çalişiyor...zaten yaşadiğimiz yerde aileler için gezme eylenme yerleri yok denecek kadar az...birde tesettürlü olunca hayat dahada zorlaşiyor...bazi şeyleri kendim üstlenmemin gerektiğini anladim

Hoşbulduk canim...
Ben malesef tutturamadim hedefimi..birde artidayim...bayaği bi depresyonda bunalimdaydim..değil spor ev işlerini bile yapamam..ama baktim böyle devam edemicek mecbur toparlandim.
Evet anne olunca depresyona giremiyorsun. Buda çocukların bize sağladığı artılardan.

3 kg veren herkesi hedefine ulasmis sayicaz daha yuksek hedef koyanlar ulasamazsa uzulmesin diye

bende ulasirmiyim bilmiyorum 4 gun kaldi

spor depresyona iyi geliyor yapabilirsen. esinle mi iyi degilsiniz duzelmiyor mu yine
Düzeltmeye çalişiyoruz canim.eşimde bunalimda..maddi sıkintida var ..burda kriz var...bugünlerde geçecek Allahin izniylen

doner durum yiyorum bende. bnm aldigim yer icine yag doldurmuyor. gunu erken kapatiyorum pek sorun olmuyor.
Et döner çıktı. Ayran mercimek çorbası
Gayet doyurucu oldu
Tesettürü esin için mi bozdun canım.
Kadın huzuru için elinden geleni yapıyor yaa. Rabbim mükâfatıni versin inşallah

Et döner çıktı. Ayran mercimek çorbası
Gayet doyurucu oldu

Tesettürü esin için mi bozdun canım.
Kadın huzuru için elinden geleni yapıyor yaa. Rabbim mükâfatıni versin inşallah
Daha çok çocuklarim için bozdum tesettürümü canim..diyer çocuklara özeniyorlar..anneleriyle heryere gidiyorlar biz evdeyiz diye şikayet ediyorlar. Eşimde hep işte çalişiyor...baktim böyle devam edemicek...büyük oğlum zaten yanliş şeyler yapmaya başladi ..çocuklar bunalimdan yanliş şeyler yapip dağilacağina onlarla birşeyler yapmayi tercih ettim gezdirip eylendireyim..can sıkıntilarini dağitsinlar..Allah niyetimi biliyor..aile huzuru bu gibi durumlarda öncelikli oluyor ister istemez...önce aile içindeki sorunlar çözülsün Allahin izniylen ilerde yine düşünürüm tesettürü..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…