74.9 la ayrıldım. İf yapmaya çalışıyorum. Öğlen tavuk döner var. Sabah beri çay su gidiyor
Hayirli cumalar arkadaşlar...umarim iyisinizdir bende iyi olmaya çalişiyorum..iyi olmak zorundayimda depresyona girecek lüksüm yok..bugün tekrar spora başladim...1 aya yakin spor yapmiyordum..lesliden sıkılmiştim...bu videoyu tesadüfen buldum..buda çok zor değil ve daha eylenceli
Hoşbulduk canim...HOS GELDIN PERIII
AYLIK HEDEFLERE BI SEY KALMADI
Yolun açık olsungünaydın kızlar .herkese mutlu bir gün diliyorum❤
kilom sabit ve bu beni fazlasıyla üzüyor. Bu ay vaktinde regl olursam bir ay ara vericem hapa çünkü kilo veremeyince motivasyonum da düşüyor.hoş sabit kalmak da bir başarı ama o kadar spora insan bir eksi görmek istiyor tartıda
bugün bir haftalık bir tatile gidiyoruz.önümüzdeki cuma günü geri dönücez inşallah. Kendinize iyi bakın
Hoşbulduk canim...
Ben malesef tutturamadim hedefimi..birde artidayim...bayaği bi depresyonda bunalimdaydim..değil spor ev işlerini bile yapamam..ama bakzim böyle devam edemicek mecbur toparlandim.
Hadi hayırlısı canımHayirli cumalar arkadaşlar...umarim iyisinizdir bende iyi olmaya çalişiyorum..iyi olmak zorundayimda depresyona girecek lüksüm yok..bugün tekrar spora başladim...1 aya yakin spor yapmiyordum..lesliden sıkılmiştim...bu videoyu tesadüfen buldum..buda çok zor değil ve daha eylenceli
Evet anne olunca depresyona giremiyorsun. Buda çocukların bize sağladığı artılardan.Hoşbulduk canim...
Ben malesef tutturamadim hedefimi..birde artidayim...bayaği bi depresyonda bunalimdaydim..değil spor ev işlerini bile yapamam..ama baktim böyle devam edemicek mecbur toparlandim.
Düzeltmeye çalişiyoruz canim.eşimde bunalimda..maddi sıkintida var ..burda kriz var...bugünlerde geçecek Allahin izniylen3 kg veren herkesi hedefine ulasmis sayicaz daha yuksek hedef koyanlar ulasamazsa uzulmesin diye
bende ulasirmiyim bilmiyorum 4 gun kaldi
spor depresyona iyi geliyor yapabilirsen. esinle mi iyi degilsiniz duzelmiyor mu yine
Ben az önce düzelttim, sorun yaşamadımBuraya ne olmuş ..formatmi değişmiş yine...yazdiklarimi düzeltmekte sorun yaşiyorum
Guzel, güle güle giy canımKendime bu mayoyu aldim..burda deniz yok ama havuza gitmek için iyi bence çocuklarlan....Eki Görüntüle 2681670
Et döner çıktı. Ayran mercimek çorbasıdoner durum yiyorum bende. bnm aldigim yer icine yag doldurmuyor. gunu erken kapatiyorum pek sorun olmuyor.
Tesettürü esin için mi bozdun canım.Ve artik tesettürlü değilim..çocuklarlan heryere gidemiyorum çocuklarimla istediğim yerleri gezemiyirum.onlarda bunaliyo..başka çocuklara ..eşiminde zamani yok ..hep işte güçte çalişiyor...zaten yaşadiğimiz yerde aileler için gezme eylenme yerleri yok denecek kadar az...birde tesettürlü olunca hayat dahada zorlaşiyor...bazi şeyleri kendim üstlenmemin gerektiğini anladim
Daha çok çocuklarim için bozdum tesettürümü canim..diyer çocuklara özeniyorlar..anneleriyle heryere gidiyorlar biz evdeyiz diye şikayet ediyorlar. Eşimde hep işte çalişiyor...baktim böyle devam edemicek...büyük oğlum zaten yanliş şeyler yapmaya başladi ..çocuklar bunalimdan yanliş şeyler yapip dağilacağina onlarla birşeyler yapmayi tercih ettim gezdirip eylendireyim..can sıkıntilarini dağitsinlar..Allah niyetimi biliyor..aile huzuru bu gibi durumlarda öncelikli oluyor ister istemez...önce aile içindeki sorunlar çözülsün Allahin izniylen ilerde yine düşünürüm tesettürü..Et döner çıktı. Ayran mercimek çorbası
Gayet doyurucu oldu
Tesettürü esin için mi bozdun canım.
Kadın huzuru için elinden geleni yapıyor yaa. Rabbim mükâfatıni versin inşallah
Sağol canimGuzel, güle güle giy canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?